Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka-

VERY IMPORTANT!!!

Polecane posty

Jak dokladnie wyglada matra ustna z angielskiego? Wchodze i co? Losuje te pytania? Mam czas aby zapisac sobie co nieco na kartce??? Prosze was o odpowiedz. DZIĘKUJĘ!

Gość jaa...
No wiec tak,wchodzisz do sali dajesz im dowod osobisty,potem losujesz jakis zestaw.Siadasz oni dadza Ci kartke i cos do pisania i na przygotowanie sie masz 5min(w podstawie)a potem odpowiadasz im co widzisz na rysunku i przechodzisz do rozmow sterowanych

Gość tak masz czas
jeśli masz podstawę to 5 minut czasu, na rozszerzeniu 15 min. Potem odpowiadasz, tzn. opisujesz obrazki, i masz jeszcze jedno zadanko, a potem komisja zadaje ci pytania związane z tematem i odp.

Gość Zawadiacki uśmiech
Tylko nie musisz zaczynać od obrazka. Ja wzięłam na początek rozmowy sterowane i najlepiej te rozmowy sobie przygotować na kartce bo obrazek opisać jest raczej łatwo I nic się nie martw, ja całkiem się pozbyłam stresu i też dzieki temu dobrze zdałam(19pkt)a uczyłam się angola tylko 3 lata. Więc nic się nie bój bo nie jest trudno:)

A ja slyszalam ze ciezko to zdac. Hmm! Boje sie jak nie wiem. Mialam zawsze 4 zangielskiego tylko ze niewiele pamietam. Takie mam wrazenie. A te rozmowy sterowane moge przygotowac na kartce??? Ja musze sobie zapisac co nieco. I\'m afraid!!!

Gość hmmhmmmhmmm
a zdajesz podstawę czy rozszerzenie

Gość hmmhmmmhmmm
a to pikuś :P ja się nie uczyłam wcale angielskiego, tzn. w szkole był, ale się nie przykładałam :D i zdałam na 100%. Wystarczy podstawy języka znać :)

No a co takiego miala w tych rozmowach sterowanych i jaki obrazek?

Gość hmmhmmmhmmm
już tam dokładnie nie pamiętam bo to dawno było ;) ale na obrazku była panna młoda i pan młody po wyjściu z kościoła. tyle pamiętam

Hmm Ludzie! Napiszcie mi co mieliscie w rozmowach sterowanych i na tych obrazkach. Moze trafie na to samo??:-P