Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmhmmmhmmm

Jakie napoje najczęściej pijecie? I z jakich względów? Zdrowotnych? Na figurę?

Polecane posty

Gość hmmhmmmhmmm

dla smaku? ja najbardziej lubię kawę, różnego rodzaju kawy zresztą, i to piję dla smaku i aromatu. Potem pijam dużo wody mineralnej dla zdrowia i z tej samej przyczyny trochę zielonej herbaty, a w lato jakieś orzeźwiające soki owocowe dla ochłody i orzeźwienia

Gość Lajkonik Sijka
ja pijam kawe, cole light i sok świezy z Lidla taki bez cukru ;) Pychota

Gość pijaammm
ja soki z Tymbark - Kaktus i Banan Zielony :D kawa bleee :D

Niestety uzależniona jestem od coli (stąd te problemu z wagą):P A dla zdrowia i figury pije zieloną herbate:)

-Sok pomidorowy-ze względu na smak (uwielbiam! ale tylko ten z polo marketu w kartonie 'Tomato') i dlatego, że muszę, gdyż zawiera dużo, dużo magnezu. Tak więc przyjemne z pożytecznym ;] -wszyskie soki przecierowe począwszy od Psycholandii z Biedrony a skończywszy na Kubusiu-kocham je :D -Woda niegazowana, czasem gazowana (choć nie lubię gazowanej)-dla zdrowia, lubię to uczucie lekkości, kiedy dużo jej piję. -Kawa-najczęściej nescaffe 3 in 1 w saszetkach (tak wiem-sama chemia), ale kocham ten smak. -Wszelkie rodzaje herbaty (zazwyczaj granulowana lipton), mrożona, jaśminowa, waniliowa -no i niestety dość często napoje gazowane (typu cola) bo czasem łapie mnie ochota :D

Zapomniałam o piwie, co się teraz częściej zdarza w związku z moją pełnoletnością :P Poniekąd dla zdrowia heh, ale mięsień piwny rośnie :O

Gość betii404ii
Ja przez wzgląd na naukę (studiuję dwa kierunki dziennie) piję napoje lekko pobudzające, ale nie energetyki! Na nie już patrzeć nie mogę :( teraz pije Sodę Lemon albo Mojito, to nowość na rynku i jeszcze nie wszędzie niestety można je namierzyć ;/

Gość krzychuu
też na pobudzenie pijam Mojito Sodę w puszce, nie ma to jak lekkie orzeźwienie z rana przed cięzkim i nudnym dniem ;/

Gość powiem i ja....
kawy nie piję wcale piję różnego rodzaju herbaty ...z ziołowych lubię miętę ....dużo wody mineralnej....sok pomidorowy tylko z własnej roboty....soki z owoców jak sama zrobię kupne jakoś mi nie smakują