Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radek871201

jak mozna byc tak bezczelnym

Polecane posty

Gość radek871201

poznalem dziewczyne i po kilku tygodniach, kiedy sie zdazylem zauroczyc ona poznala kogos innego a mnie olala kompletnie, ignorowala wiadomosci, ze nie zauawaza,smsy, tel. lika tygodni pozniej przyslala mi sms z beznadziejna wymowka, w ktora, zeby uwierzyc, to musial bym byc chyba idiota, poza tym wiem,ze to nieprawda a calkiem niedawno jeszcze jak gdyby nigdy nic przysyla mi zapytania dotyczaca jakiejs tam sparwy zwiazanej ze studiami. jak mozna byc tak bezczelnym w stosunku do kogos kto nic zlego nie zrobil, a wrecz przeciwnie, a najgorsze jest to ze ja sie nie umiem gniewac i tylko grzecznie odpisalem na te wiadomosci jestem jakis dziwny?

Gość georgee
Olej ją i zajmij się czymś. Życzę Ci żebys poznał inną, wartościową dziewczynę dla siebie 🌼

Gość jesteśśśśśśsss
bardzo dziwny

Gość potogrl
Ty chyba sam siebie nie rozumiesz , co to za bełkot, nie rozumiem

ale spotykaliście się przez te kilka tygodni, czy tak tylko jako znajomi byliście? tak to już bywa z ludźmi, że mają uczucia innych za nic, ale nie przejmuj się ona też kiedyś trafi na kogoś kto ją zleje...tak bywa...

Gość potogrltr
chyba sam siebie nie rozumiesz ,skoro napisałeś taki bełkot , o co chodzi?

Gość radek871201
tak, bylismy na 2 randkach

no to powiem Ci że pi*pa z niej, ale w sumie to były tylko randki...chociaż w sumie jak ja poznaje kogoś to od razu wiem czy ma szanse czy nie, albo Cię do kogoś ciągnie albo nie ma nic... i nie robię nadziei, jakby facet mi się nie podobał to bym się nie umówiła...ale widocznie ten którego poznała był lepszy od Ciebie...znaczy się dla niej akurat lepszy...a raczej jej się wydaje że jest lepszy...

Takie są kobiety. Miej honor, zwalcz to w sobie i olej ją.

Gość radek871201
tylko randki, ale za to jakie ;) zwlaszcza ta druga a to ze jej obecny facet jest lepszy ode mnie to nie gryzie mnie tak jak to: -jak mozna tak traktowac ludzi /przeciez to najgorszy sposob zalatwiania takich spraw!/ -jak mozna miec taki tupet, no niech ze bedzie juz konsekwentna i jak ma mnie w dupie to sie tego trzyma pzodrawiam

Gość 7uypogh
jeśli jedna osoba darzy nas uczuciem a zazwyczaj jest to potajemnie i dyskretnie,bywa i cierpienie, to nie znaczy my ją olewamy.W moim przypadku było tak że chciałam bardzo, ale nie do konca byłam pewna tych uczuc ,dlatego że one nie trafiały do mnie bezpośrednio ,wmawiałam sobie że to nie do mnie,pewnie sobie wmawiam,ale bardzo chciałam. Druga sprawa to nie lubie się pchac na trzeciego

no to w takim razie ciesz się, że się jej pozbyłeś, bo to jakaś beznadziejna typiara

Gość radek871201
ciesze sie, ale wciaz jestem bardzo zly (tylko zly) choc na poczatku nie wiedzialem co sie dzieje, czy cos zrobilem zle czy w ogole co, zastanawiam sie czy powiedziec jej cos jak spotkam czy w ogole olac sobie ;)

Gość radek871201
a ja mielem takie dobre zdanie o kobietach, nigdy wczesniej nikt mi nic takiego nie zrobil :/ mam nadzieje, ze sobie kogos niedlugo znajde, ale tym razem bede bardziej ostrozny

Jeśli ona cię olewała to teraz ty olej ją!! Takiego kwiatu jest pół światu. Pozdrawiam;)

Gość ohoijkl
tak tak ,bywaj niewinny

Gość radek871201
nom, tak zrobię, niestety przed wakacjami będe miał tą wątpliwą przyjemność widzieć ją jeszcze na jednej 'imprezie' hehe - niestety muszę na niej być :/ no i sie zastanawiam co z nią począć, żeby nie był zbyt głupio

Gość takie są tylko
idz na tę imprezę z jej najlepszą koleżanką (jeśli możesz oczywiście),zobaczysz jaki przeżyje szok!!

jak idziesz na imprezkę to zaproś inną koleżankę jako osobę towarzyszącą ;)

Gość radek871201
hihi:))) dobre, ale obawiam sie ,ze niestety bedzie to raczej trudne skołować jakąś koleżankę :) chyba bede musiał być tam sam, no ale pomysł pierwsza klasa!