Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marguerite

Właśnie odkryłam Gunsnroses

Polecane posty

Gość Marguerite

Kurde dobzi byli ;)

Gość Jamaica00
Ja ich odkryłam jak miałam 14 lat:) Minęło 6 i wciąż jesteśmy w związku pełnym nieziemskich doznań muzycznych:> No a przy solówce Slash'a w "November Rain" to mam mokro w majtkach:)

Gość a ja uwielbiam
"Don't cry",świetny ma głos jak to śpiewa :)

Gość Patience____
nie, nie dopiero teraz...daaaawno😭

Gość to troche póżno ich odkryłaś
Szał na Guns&roses był w latach 90-tych, ale popieram, że byli rewelacyjni, a do ich muzyki lubię co jakiś czas wracać i powspominać

Gość Patience____
tak? to przepraszam, idę słuchać dalej innych wersji🖐️

Gość piwoniaaa
A ja lubie ,,knock, knock to the heaven's door" nie wiem jednak czy to aby na pewno piosenka Gunsnroses, może ktos mi odpowie ? :)

Oj nie to na pewno nie była ich piosenka chociaż oni to też grali i tez im nieźle szło.

Gość opjdoqidjw
Przeciez November Rain jest akurat beznadziejne :O Skrzeczy dziad i bez rytmu to...

Gość opjdoqidjw
No to jest moje zdanie, inne ich piosenki są swietne, ale na pewno nie November Rain :O

Gość opjdoqidjw
no fakt don't cry jest genialne i knocking on heavens door u mnie na 1st place

Gość Patience____
jarek...weź nie zaczynaj...gupot , co?:o niech chociaz jeden topz tobą będzie kulturny:classic_cool: idę🖐️

Slash jest boski. Axl jest boski. Duff McKagan jest boski. Nigdy nie wiedziałam którego wybrać :P

jako ich najwieksza fanka nie moglabym nie zabrac tutaj glosu;] ktos sie pytal o knockin\' on heavens doors-tak nie ich pioqsenka tylko boba dylana, ale nagrali siwetny cover, ja szczegolnie zakochana jestem od lat niezmiennie w pierwszej ich plycie, ktora moim skromnym zdaniem byla najprawdziwsza, wyrazala najwiecej szczerych emocji i uwielbiam wokaliste z tamtego okresu ;) http://pl.youtube.com/watch?v=KOvSeQAfxhg a tutaj piekna wersja dont cry z roku 1986 rozni sie od tej zamieszczonej na use your illusion ale jest piekniejsza

''Slash jest boski. Axl jest boski. Duff McKagan jest boski. Nigdy nie wiedziałam którego wybrać '' zgadzam sie calkowicie ale ale koniec koncow moj skromny wybor padl na axla i tak mi po dzisiejszy dzien zostalo az mi sie lezka w oku kreci na te wspomnienia

To jest mój ulbiony zespoł:) jak milo ze ktos o nim napisal:D najlepsza piosenka gunsow wedlug mnie jest \"dont\' cry\"

gdzies czytalam ze utwor paradise city jest jedna z najlepszych piosenek do picia:D latwa i przyjemna:D:D

przyjemna na pewno nawet kiedys glupia wierzylam ze to paradise city isnieje i kiedys je odnajde;) ot takie marzenia z dziecinstwa o cudownym swiecie;p

Tak chyba masz rację. Axl jednak królował urodą i swoją kontrowersyjną osobowością. Tyle że ja nigdy nie lubiłam wybierać tego co i tak jest najbardziej uwielbiane. Zawsze miałam taką tendencje że starałam sie wybierać coś chociaż trochę innego niż większość dziewczyn tak więc najwięcej uczucia miałam do Duffa :) Chociaż tak ogólnie to byłam pod urokiem ich wszystkich. Co do tego który kawałek jest najlepszy to pomimo całego ich bogatego dorobku "Don't cry" tak jak większość piszących uważam za majstersztyk. I to nie tylko mi chodzi o samą piosenkę która jest bardzo piękna i rzeczywiście pełna emocji, których w obecnej muzyce tak bardzo mi brakuje, ale mam też na myśli teledysk który od zawsze oglądam z przyjemnością. Jest tak wyreżyserowany jak film i oglądam go jakby to był film. Idealnie współgra z tym co wyraża muzyka. To co mnie drażni u większości wykonawców to brak pomysłu na teledysk. Efekty tego najczęściej są takie że szkoda nawet tego komentować. A tutaj i piosenka i teledysk to dzieło sztuki w jednym.

to troche póżno ich odkryłaś-- tak Duff mial jakis urok szczegolnie na poczatku gdy byl taki szczuplutki j eszcze niezniszczony dragami i alkoholem a gdy zalozyl te policyjne okulary.....ale nie potafie powiedziec dlaczego w koncu axl chyba wlasnie przez ta osobowosc bo urode jak reszta stracil z czasem, ale tak w zasadzie to do tej pory mi nie przeszlo;)mam wieeelki sentyment do niego , a co do teledysku to widzialam kiedys makin; dont cry i jest szereg wizji axla ktore maja jakis glebszy sens lub podtekst taki symbolizm np. ten axl zielony na koncu w grobie symbolizuje demnoy siedziace w kazdym czlowieku ktore tlumimy a one ciagle daja osobie znac i chca sie wydostac

Gość kyokko
A ja sie przyznam, ze kilka lat temu z moim eks poscilismy sobie na ,,repeat" x 20 utwor Dont You Cry i przezylam przy niej swoj pierwszy raz. Mam mile wspomnienia jak jej teraz slucham, bo kochałam tego chłopaka i to bardzo. A mam pytanie o czym jest dokladnie ta piosenka? tak w skocie ?

Gość polowka jablka
Wlasnie o czym jest Dont Cry ?