Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milllla

CHCĘ ZACZĄĆ SIĘ ZDROWO ODŻYWIAĆ - OD CZEGO ZACZĄĆ! PROSZĘ O RADĘ EKSPERTÓW!

Polecane posty

Gość milllla

Mam grupe krwi Arh+, 24 lata, nie zalezy mi na zrzuceniu kg, tylko na oczyszczeniu organizmu z toksyn i utrwaleniu dobrych nawykow zywieniowych. Do tej pory jadlam wszystko co chcialam, duzo miesa i slodyczy, raz na jakis czas fast foody, czesto w nocy. Malo warzyw i owocow, bo nie przepadam. Wody tez zbyt duzo nie pije, czesciej herbaty czy soki. Jem co chce i kiedy chce, choc staram sie aby bylo to nie pozniej niz 22:00. Prosze napiszcie mi od czego mam zaczac, co jesc, a co eliminowac z jadlospisu. Zeby delikatnie przejsc na zdrowa diete, a nie drastycznie, zeby to sie nie odbilo na moim organizmie.

Gość N_M
dokladnie, sama jestem ciekawa, podnosze :)

nie łącz tłuszczu i cukru. Czyli wszelkie pączki i ciasta z kremem OUT, i po tłustych posiłkach żadnych deserów i słodkiego, owoców też. Trzeba odczekac, albo w ogóle nie jeść cukru i zastapić go miodem. I nie podjadać między pisiłkami- chyba ze owoc/warzywko. Mój największy grzech to taki ze jem między posiłkami i po 22 podjadam okropnie, ale cóż-jestem głodna to jem ;)) I tak godzina 23/24 a ja wcinam coś :( Też bym sie chciałą zmobilizować, ale ciężko. Polecam picie zielonej herbaty- ja tak 'niweluje' choc troszke moje grzechy. Pije tony zielonej herbaty noi zioła typu skrzy+pokrzywa od czasu do czasu plus na noc łyżkę oleju winogronowego. Od czasu do czasu piję len.

Gość tiokika
jesli chcesz sie oczyscic radzilabym Denoxinal,to sa pastylki ziolowe,pomagaja tez w walce z cellulitem jesli kuracje bedziesz powtarzac co jakis czas

Gość tiokika
i radzilabym jesc piec posilkow dziennie w miare w rownych odstepach,co 2-3 godziny,podobno pozwala to zrzucic tluszczyk