Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość G. Pinkas

ponieważ miłość kobiety to rzecz niepewna ...

Polecane posty

Gość G. Pinkas

lepiej skupić się wyłącznie na seksie. Przynajmniej nie będzie rozczarowania ... gdy ktoś inny jej wsadzi, a to jest pewne prędzej czy później.

Gość madziattt
masz racje,ale są wyjątki i warto ich szukać

Gość mnie nigdy nie zawodzi
no wypraszam sobie 😭 to tylko dowodzi tego że to nie była miłość!!!! ale każdy potrafi sobie dopisać ideologię do swojego snu :O

Gość paróffksz
kobiety są zdradzieckie jak cholera i tylko twardziele posuwają je jak chcą, romantycy padają jak muchy !!!!!!!!

Gość miłość zawsze jest pewna
ale zauroczenie mija i nie zawsze się w nią przeradza :(( Ludzie nadużywają tego słowa...... Ja kocham wiem to po 5 latach, teraz jestem tego pewna, wiedziałam to tak na 100% po jakichś 2 latach mieszalnia razem :)) Życzę Wam takiej prawdziwej :)) na wieki wieków :))

Gość CHLOPISKO
wal je ile ci staje a miłość zostaw gimnazjalistkom bo tylko one są do niej zdolne a te starsze to tylko o orgazmu szukają

Gość wszyscy jesteście Tacyt sami
wkurza Was takie powiedzenie????? Nikt nie jest taki sam!!!! My też!!! Jeśli Cię zostawiła to oznacza że to nie była miłość, proste!!! Albo jesteś takim dupkiem ze nie warto sobie Tobą zawracać głowy 💤

Gość pawel qurnik
Tacyt to starożytny historyk

Gość zośka popapraniec
kobieta rzecz delkiatna i zmienna ale można ją utrwalić emocjonalnie właściwym podejściem

Gość KOBIETA .......
Ale i tak jest pewniejsza niż miłość faceta, który sex uważa za rzecz nioe związaną z miłością ............... faceta, który przy pierwszych życiowych trudnościach podwija kitę i zmyka ................... faceta, którego własne ego jest ponad wszystko ....................... faceta, który zostawi swoje niepełnosprawne dziecko bo jest żywym dowodem jego urojonej niedoskonałości .....................

Gość Gwóźdź do trumny
Facet zakochuje się naprawde żadko, ale jeśli już mu się to zdarzy, uczucie jest bardzo silne i trwałe. Co do miłości, to nigdy nie możemy być jej pewni, nawet po 30 latach małżeństwa. Jeśli się kocha, kocha sie mimo wszystko.

Gość niewidzialna ...
kobiety i tak duzo bardziej pewna niz faceta!!!