Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bejbe Lilly

PRZERWA MIęDZY PALACAMI BOI SIę MNIE, bo wie,że miała wysłac mi

Polecane posty

swoje foty na maila, a tafo nie zrobiła! a ja nie odpuszcze! więc biję na alarm do wszystkich, by gnębic przerwę ,najlepiej niech wszyscy strzelą sobie taką nogę: \"PRZERWA,POKAZUJ FOTY!!!\" :classic_cool:

moje drugie ja--> nie rob z siebie głupka:p ale umowa była taka,że ja jej wysłałam moją fotę, a ona miała mi poslac swoją!😡 A teraz ucieka ode mnie! unika mnie jak tylko sie zjawię! wiem że mnie widzisz przerwo! strzeż się!:classic_cool:

bejbe Ty mi kiedyś też - zdaje się - obiecałaś posłać fotkę jak będziesz ją mieć:classic_cool:

bejbe ---- NIE ROBIĘ Z SIEBIE GŁUPKA Tak piszesz,że można różnie zrozumieć :-P A może jak zobaczyła twoje foty to stwierdziła ,że nie ma startu i sie wycofała :-P

Gość Ratisssssss
PRZERWA DAWAJ FOTE :D

Pedro--> nie zasłużyleś:classic_cool: moje drugie ja--> no właśnie o ten start chodzi:D mogłam jej pokazac jakieś szpetną zdjęcie sprzed 4 lat i by pokazała:D:D

i tak odchodzę z forum to co Ci szkodzi:classic_cool: PS wcale się nie proszę😴 PS2 naprawdę

wyjaśnieniowy topik jest z 19 V, godziny wieczorne. nie będę się chwalił (lub żalił) więcej ((🖐️)) :classic_cool: 😴💤

klikaj tam na dole w następne aż zobaczysz moje topiki 🖐️ nie mam czasu szukać:classic_cool:😴 PS wcale się nie proszę:P

Gość bejbe a moze po prostu
jak przerwa zobaczyla twoje foty to umarla z szoku albo nie chce miec z toba zadnych kontaktow :D moze boi sie ze TO jest zarazliwe :D

pedro, Ty wredziuchu![😠 A już chciałam Ci ciepnąc fote:classic_cool:.. pomarańczko, może byc i tak:D:D:D