Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coś h**owy masz ten topic

myślicie ze cola z biedronki zagraza naszemu zyciu?

Polecane posty

Ja wypróbowałam w ch*j samoopalaczy i wszystkie są hooojowe :O i wlasnie mi ze stopy schodzi,z drugiej juz zeszlo,wiec mam jedna biała, a drugą brudną jak hindus :O

ee balsamy brązujące i samoopalacze to jedno i to samo hooojstwo,przynajmniej na mnie to tak dziala,ale moze dlatego,ze ja jestem hooojowa :O

przestan, ja tez jestem hooojowa.. nie mam nikogo, kto by mi plecy wysmarowal.. moze gdyby to tak nie smierdzialo..

czemu nie jestesmy mulatkami i musimy sie smarowac tymi smierdzielami,opalona skora jest 1oorazy bardziej apetyczna,na solarium nie chodze bo nie chce miec w wieku 30lat wygladac na 45

tez tak mysle, nie chce zeby kobieta mi smarowala plecy.. no zgadzam sie, czy modna czy nie modna, opalenizna jest atrakcyjniejsza.. a solarium to chyba scierwo, niszy skore i wywoluje raka skory !! ja sie go boje.. ufam tylko biedronce

u mnie zeby byl ekekt i zeby sie utrzymywal musialabym 2 razy w tyg chyba chodzic.. a ile kady na to tez idzie!! ojaa

ja w temacie coli z b. osobiście uważam że 'tak', ale to tylko intuicja nie dysponuję konkretnymi wynikami badań, na poparcie tej teorii

a ja moge lezec z dupa i pitryna caly czas bo mi juz bez zasilacza nie chodzi wiec caly czas pelna bateria hehehe

i tak bede musiala wstac bo pic mi sie chce:( Milej nocy dziewczyny🌼 agnik-dziekuje,zobaczymy jutro jak z moja opalenizna:)