Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coś h**owy masz ten topic

myślicie ze cola z biedronki zagraza naszemu zyciu?

Polecane posty

Gość malamirabelka
guuupi ja Ci podnosze chujowy topic a Ty do mnie tak?? A kamien mialam sciagany kilka dni temu, regularnie to robie, wiec nie martw sie :)

Gość malamirabelka
dobrze, ze nie tak ciezki jak Ty grubasie

Gość malamirabelka
nie moge pozwolic na publiczne ponizanie mnie !! aa u dentysty robie piaskowanie ok raz w roku..

Gość malamirabelka
mysle,ze Tobie by sie to przydalo, tymbardziej jesli nigdy tego nie robiles.. trzeba trzeba!! Mysle,ze poza tym jestes niczego sobie hehe

naprawde tak myslisz, czy robisz sobie jaja ze mnie ? :P jesli myslisz,ze jestes hooooojowy to moge Ci pomoc o tym zapomniec i zmienic Twoj punkt widzenia :D :) tez nie jestem taka szmata jaka sie wydaje :D ps. zaczernilam sie :)

lubie :P bardzo.. biedronka to moj ulubiony sklep i jedyny,ktory odwiedzam, a glownie ze wzgledu na kiszke i tajgera :D

ja tez nie.. piesowi zawsze daje i wcina. goopio tak razem do biedronki chodzic , co? moze jednak bedziemy osobno isc?

zdzira! ja sie wlasnie w nim zakochuje, nie przeszkadzaj! ja tez chce chodzic z moim psem i z Toba.. ale mozna piesa do biedronki wniesc?

ja tez nie.. ale gdybysmy go zostawili przywiazanego do czegos to balabym sie,ze zaatakuje go stado biedronek.. a pokochalbys mojego psa? Bo to moj najlepszy przyjaciel, chcialabym zebyscie sie lubili..

Kordula preferujesz trojkaciki czy tak sobie bierzesz udzial w zajebistej konwersacji dwoch zakochanych w sobie ludzi??

cos hujowy masz ten topic Skarbie.. lubie zabke, ale bardziej wole biedronke, wiecej przestrzeni do polansowania.. pomysl jak znajomi zazdrosciliby Tobie takiej zajebistej dziewczyny z psem !!