Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na skraju załamki

pryszcze na plecach

Polecane posty

Gość na skraju załamki

mam straszne syfy na plecach i ramionach wstydze sie pokazywac moje plecy a przeciez zbliza sie lato nie wiem w ogole czy sie odwaze pokazac na plazy bo wszyscy chyba uciekna:(( najgorzej ze nie potrafie sie powstrzymac zeby tego nie drapac i jeszcze bardziej to wszystko roznosze...czy znacie jakies sposoby na pozbycie sie tego paskudztwa?? czy macie tez takie problemy ze skora na ramionach plecach a nie tylko twarzy?

Gość ciesz sie ze ...
...nie masz tego na twarzy

Gość niebieskoookaa22
a może przetrzyj jte krosttki (albo tkoś znajomy ;) ) spirytusem salicylowym? powinno to odkazic i dz. p/zapalnie pozatym słsyzałam, ze schodzą po myciu pleców płynem do higieny intymnej albo/i smaruj sobie zelem Accos plecy

Gość na skraju załamki
no na twarzy tez mam ale pojedyncze i da sie jakos wytrzymac... plyn do higieny intymnej? ciekawe chyba wyprouje:) Na razie smaruje olejkiem z drzewa herbacianego i staram sie nie drapac plecow ...zobaczymy za kilka dni

Głupio to zabrzmi, ale sposób dostałam od mojej kosmetyczki - przemywaj płynem do higieny intymnej. On wysusza skórę. Poza tym trzeba też dbać. Idź do kosmetyczki na parę zabiegów. Na pewno Ci pomoże.