Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhiwuycvbwqubyvwey

Moja kota potracił samochód...mama nie chce weterynarza

Polecane posty

ja zawsze tez patrzylam na to egoistycznie, ze nie dalabym uspic kotka. dopoki nie zachorowal. jak ma gorsze dni i cierpi to wiem, ze gdyby nie dalo rady mu ulzyc w bolu to bym go uspila. nie moge zniesc widoku jak lezy smutny z otwartymi oczkami i ie ma sily sie ruszyc :(

dokladnie,tak jak pisza osoby wyzej,weterynarz z powolania nie wezmie pieniedzy ,najwyzej poczeka na zaplate,zrozumie sytuacje.Przynajmniej ja znam takowego. Biedy kot...zrobcie cos wreszcie!!!!!!!!!

Gość izzzzzzzzzzzzzkaaaa
ja bym piechota na Twoim miejscu biegała po wetach i szukala pomocy,lub pojechałabym do jakiegoś schroniska,tam napewno pomogą,bop sprowadza weta.

kurwa a moze ten kot tak cierpi,ze chce byc uspiony,wlasnie wiekszosc weterynarzy jest z powolania,przynajmniej ja takich znam co bezgranicznie kochaja zwierzeta bardziej od ludzi!!!kurwa nie rozumiem ciebie i twojej matki!!!

Gość izzzzzzzzzzzzzkaaaa
u mnie jest tak u kilku weterymarzy ,że mają gabinety weterynaryjne blisko domu.wiec w najgorszym przypadku możn a tak działac.Ja uderzałabym własnie do całonocnej lub do schonisk,tam cała noc ktoś jest.

Gość wscieklaaaa
jezeli ta dziewczyna za moment napisze,ze kot jej zdechl,to przysiegam znajde i obije jej matce morde...😡

Gość Nocny Igrach
kot nie je, nie sra, nie rusza sie, a ta z kiełbasa do niego :D kurwa to jest tak żałosne ze aż smieszne!

Gość wscieklaaaa
modl sie,zeby sie Tobie nic nie stalo ,bo moze Twoja mama stwoerdzi,ze "jeszcze mnie za karetke skasuja" i Ty w ziemi skonczysz,bo taka debilke masz za matke.

Gość dhiwuycvbwqubyvwey
zaczarniłam sobie nick> ja jestem zerem? dziwne tylko ze odratowalismy te dwa psy? prawda? gadaj sobie co chcesz podla dziewucho ale nie znasz ani naszej sytuacji ani tego co sie dzieje mozesz sobie pisac ze mną gardzisz, ale modl sie zebym to ja spotkala naulicy wyrzuconego, wybiedzonego kota albo psa :O więc wybacz mozesz mnie kaleczyc slownie, ale mam za sobą schroniska, psy odebrane komus kto je bil, albo te pozucone w lesie więc nie mow ze ja i moja rodzina jestesmy zerem tak samo jak dokarmianie strzykawką kotów to ty jestes zalosna, jesli uwazasz ze na swojego pupila mozesz wydac 1000 zl. a reszta cie nie obchodzi :O przykro mi ze tak o mnie śadzisz bo pomagamy ile sie da:( kot nie jęczy, nie steka, po prostu spi, martwi nas ze nie je, nie zalatwia sie , nie pije, a najgorsze nie rusza sie z miejsca po prostu czasami podnosi glowe czy naprawde jestesmy tacy zli wg ciebie? raz nawet wstal i wskoczyl na taboret czekamy

Gość dhiwuycvbwqubyvwey
zaczarniłam sobie nick> więc powiem ci na koniec wypierdalaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak cie tak wkurwiam to won !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz nie mam slow :O

Gość Nocny Igrach
mama autorki do kotka: "zjedz kiełbaske to ci sie złamana nóżka zagoi!!" :D sorry ale to prowokacja! nie wierze ze ktos moze byc az tak beznadziejnie glupi!!

ej ty wgfidiwfejkefjaklffwe tzn od ta tego biednego kota,po hoooj zalozyłas ten topic?czy my mamy rentgena w oczach i po charakterze twojego pisma mamy ci powiedziec czy kot przezyje?Ma szanse na przezycie jak sie weterynarz do niego dobierze :O a tak to hoooj wie :O

Gość biedny zwierzak**
niektorzy ludzie to sa jednak jebnieci...

dobra ide spac bo nie wiem juz czego sie tu mozna spodziewac:(az pojde po mojego kota,mimo ze jest caly obdrapany po walkach z innymi kotami i wali obroza przeciw kleszczom:o

Gość Nocny Igrach
no jak skacze po taboretach to po co ten topik??

Gość izzzzzzzzzzzzzkaaaa
ale to ze masz ze schroniska nie zmienia niczego.Mój psiak jest też ze schroniska po przejsciach,zresta wielu moim znajomych równiez ma stamtad zwierzeta,ale postawa że lepiej niech kot padnie bo kasa ....jak to na poczatku ujełaś.Po co Wam zwierzęta jak nie potraficie byc za nie odpowiedzialni.Ja chcetnie przyniosłabym do domu kolejne zwierze,na dzien dzisiejszy mnie stac,ale jestem na tyle odpowiedzialna że nie wiadomo jak będzie później.mam tyle ile wiem że bede potrafiła utrzymać.Utrzymanie to nie tylko dawanie mięska,ale przede szystkimzapewnienie mu leczenia w razie potrzeby.

Gość izzzzzzzzzzzzzkaaaa
dla mnie to poprostu patologia.A to czy ja wydaję 1000 czy 10000 tys na mojego psiaka to gówno Cię to obchodzi.Daje tyle ile trzeba jakby trzeba było wiecej pożyczyłabym od rodziny,przyjaciół itd.To jest miłosc do zwierzecia tak jak do człowieka.Jakby umierała CCi matka nie dalabyś?

Gość dhiwuycvbwqubyvwey
no wlasnie apropo tego kto cos napisal, wy jestescie zdrowo jebnieci !!!!!!!!:O mam w dupie takie rady !!!!! gowno wiecie, gowno widzicie a wywywacie kogos od debili!!!!!!!!! ciekawe ile z was lozy miesięcznie na schroniska? ile was przetrzymuje zierzęta szukające domu? ile z was da kanapke albo kupi cos bezdomnemu zwierzakowi na ulicy? pierdolcie sobie co chcecie, wiem ile zrobilam i mysle ze wiecej niz wy razem wzięte pieprzone dewotki co nawet chomika w domu nie mialy :O niech wam sie dzieje taka sama krzywda ktorej mi zyczycie, nawet mnie nie znajac !!!!!!!!!! kota uratuje chocby nie wiem co, ale wy glupie deoty więcej pieprzycie niz rozumiecie !!! :O i jestescie świnie mówiąc tak o mnie, bo naprawde to co ja zrobilm w moim zyciu dla zwierąt to malo która by tak zrobila :(

Gość izzzzzzzzzzzzzkaaaa
a swoja droga okreslenie"dziewucha" pojawia sie na małych pobocznych miescinach więc nie dziwie sie skąd masz takie motto życiowe,wiadomo skad jestes.a pewnie nie zrozumiałas,powyższe kwoty były hipotetyczne.

Gość izzzzzzzzzzzzzkaaaa
ale kto Ci krzywdy życzy?

Gość Nocny Igrach
"kota uratuje chocby nie wiem co" wiec rusz dupe i go zawiez do weterynarza!!! miloscia chcesz go ratowac?? jestes okrutna i tyle!!

Gość dhiwuycvbwqubyvwey
totalna idiotka> to w jakim miescie ich znasz? bo w moim szybciej pocalujesz klamke niz pozwoli ci leczyc bez zaplacenia :O on tez po cos studiowal, prawda? :O ;)

Gość izzzzzzzzzzzzzkaaaa
nie dziw sie że ludzie sie zdenerwowali,bo poprostu kochają zwierzęta.a jesli sugerujesz że dajesz na schroniska,zapewne konkretne obok siebie,bo tak z reguły sie robi.Wtedy poprostu powinnaś tam pojechac,bez żadnego problemu udzielą Ci pomocy,szczególnie jesli wspierasz ich schronisko.