Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhiwuycvbwqubyvwey

Moja kota potracił samochód...mama nie chce weterynarza

Polecane posty

Gość izzzzzzzzzzzzzkaaaa
katowice bez problemu znajdziesz weterynarzy którzy albo odrocza,albo wogóle nie każa płacić.To samo w Gliwicach i Mokołowie.

Gość dhiwuycvbwqubyvwey
wscieklaaa> no i co ty przysięgasz? :O lepiej przyjedz jakiegos psa bezdomnego zabierz!!! na tyle cie juz nie stac prawda? :(:(:(:(:( tylko zeby komus morde obic- to wlasnie sobą reprezentujesz !!!!!!!! :(

Gość izzzzzzzzzzzzzkaaaa
nie wiem czego się stydzisz?że bez pieniędzy pójdziesz?pieniądze to nie wszystko,naprawdę.Ludzie naprawde potrafią wiele zrozumieć.

Gość izzzzzzzzzzzzzkaaaa
nie dziw sie że ludzie sie złoszcza!!!!!!!!!z jakiego miasta jestes? Moze cos poszukamy?

Gość izzzzzzzzzzzzzkaaaa
No i co z tego ze weterynarz studiował,tak jak wiekszosć młodych ludzi obecnie w kraju.Ja jak ktoś jest w pilnj potrzebie pomagam za darmo mimo ze studiowałam,nie uwazam tego za jakakolwiek ujmę.

Gość dhiwuycvbwqubyvwey
izzzzzzzzzzzzzkaaaa> zalosna kreaturo czlowieka nie zyje w maej miescinie i pewnie temu zaden weterynarz nie chce nc zrobic za darmo, zaraz zresztą kasuje ten topik bo widze ze zadni milosnicy zwierząt się na nim nie wypowiadają, a same hipokrytki wierzące w jakies swoje bzdurne idee ktorych nigdy w zyciu nie spelnily, moze nawet w zyciu nie pomoglu zadnemu zwierzęciu :O ale najwięcej mają do powiedzenia przez klawiature :(

Gość Nocny Igrach
tak kochasz zwierzeta ze teraz twoj kot zdycha ci pod nosem!!!! ot i milośniczka :D

Gość izzzzzzzzzzzzzkaaaa
kużwa mieszkam w katowicach.odratowałam 3 psy kilka lat taemu jak nie miałam kasy.Weterynarze pomagali za darmo.A od nędznych kreatur wyzywaj siebie i swoja mamusie.Pozdrawim ,tylko żal mi Twoich zwierza.Wiesz że nie udzielenie pomocy swojemu zwierzeciu jest traktowane jakoptrzestepstwo?

Gość dhiwuycvbwqubyvwey
i zaczynaja się podszywy :(

Gość izzzzzzzzzzzzzkaaaa
No własnie,a ja mam nawet prywatną wizytówkę do mojego weterynarza.Dziwne to.Ja bym nie miała oporow do swojego dzwonić nawet o 3 nad ranem:) A tak na serio wydaje mi sie ze jest to prowokacja:)

Gość izzzzzzzzzzzzzkaaaa
No wiesz najlepiej pomagasz swojemu kotu siedząc przed kompem:)

Gość izzzzzzzzzzzzzkaaaa
idę spać spokojnie:) bo nie wierze już w tą historię:) pa spijcie dobrze:)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeechhhh
mama nie musi do weterynarza. wystarczy, żebyś Ty poszła z kotem. a może chodzi o pieniądze? ostatnio za wizytę u weterynarza zapłaciłam 30 zł (zraniona kocia łapa - lekarz obejrzał, oczyścił ranę i dał zastrzyk do tego dał jeszcze tabletkę na odrobaczenie). może pożycz pieniądze od koleżanki i idź jutro z kotem do lekarza. warto, żeby go obejrzał. czasami rodzice nie mają racji, tak też się zdarza. miałam kiedyś kota, który spadł z balkonu. pierwsze dni leżał osowiały, ale potem mu przeszło i jeszcze ładnych kilka lat pożył. weterynarz wtedy ocenił stan zdrowia kota za darmo. obmacał kości, osłuchał i kazał czekać. środków przeciwbólowych kazał nie podawać, bo ból miał powstrzymać kota przed skakaniem i gwałtownym ruchem, który mógłby zaszkodzić zwierzęciu. życzę zdrowia kotu.

Gość dhiwuycvbwqubyvwey
to prosze powiadom, niech dojdą po ip niech zobaczą jak to moje zwierzęta są maltretowane, bite i w ogóle :O niech sobie wpadnie jegomość i w dzień i w nocy ...zapraszam ... to wy jestescie bardziej psychiczni niz ja i kazdy normalny zwiedzający bu to stwierdzil:O chyba ze naslany przez was, ale tez nielwiele by wskoral kilka lat temu ratując psa bylam tu wielką samarytaninką, a dzisiaj nazywacie mnie zerem :O zdecydujcie sie :O

Gość izzzzzzzzzzzzzkaaaa
Ja Cię nigdzie nie nazwałam zerem,zresztą nie obrazałam Cie dopóki Ty nie zaczelaś.Nikt też nie będzie Cie namierzał.Poprostu szkoda nam kota.Mam nadzieje ze kot sie wykaraska.a napisz czy schował sie w ustronnym miejscu z dala od Was czy obok was gdzieś leży?

dziewczyno, o co się oburzasz? jeden dobry uczynek przed laty nie wybudował ci już windy do nieba. nie rzucaj się tylko idź do kota. następnym razem przeczytam topik zanim odpiszę.:o

Gość izzzzzzzzzzzzzkaaaa
wiesz jak kot ma umrzeć zaczyna sie chowac,poprostu ucieka od stada którym jesteście dla niego Wy.zobacz to wiele moze powiedzieć o jego stanie.

Gość izzzzzzzzzzzzzkaaaa
dobra tym raze idę spać juz ...

Gość izzzzzzzzzzzzzkaaaa
na dobranoc powiem tylko tyle ze penwnie po stronie autorki topicu siedzi kilku facetów przy piwku i naśmiewają sie z nas:)

chyba dzieciaków. gdyby tak zachowywał się dorosły facet, to chyba musiałby być upośledzony umysłowo.

Gość dhiwuycvbwqubyvwey
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeechhhh> dziekuje wierze ze kotu bedzie w koncu dobrze, malo kto mnietu zrozumial, bo zostanie zabrany do weterynarza ale jeszcze poczekamy skoro je , stara sie skakac, nie jęczy itd. oczywiste jest ze jesli by tak cierpal ze byloby to widac po jego zachowanu nikt nie zostawilby tego obojętnie ...oczywiscie jestem tu największą ku....ale am to gdzies ;) wiem ze pomoglam tylu zwierzętom, ze te dewotki tylko moglyby liczyc na takie na drodze tych zwierząt :O;) pozdrawiam ;) i jeszcez jedno : nikt nie pozwoli by mo kot jęczal z bólu, on po prostu się nie podnosił, siedzial w jedym miejscu, ale nikt na to nie pozwoli zeby ciedrpial ( w ogole nie jęczy, normalnie kladzie sie i idzie spac) tylko dziwi mnie to ze ludzie mnie tak wyzywają :O:( tylu zwierzakom pomogłam :(

jeśli to rzeczywiście nie jest prowokacja a Ty się nie drzesz tak pierwsza i bez powodu na wszystkich (jestem już śpiąca i nie chce mi się czytać poprzednich stron za co przepraszam), to siedź przy zwierzaku, głaszcz go, uspokajaj, ale nie karm na siłę. niech ma wodę i odpoczywa. jak rano będziesz mogła to idź z nim do weterynarza. pewnie się wykaraska skoro sam wrócił do domu i nawet skacze na krzesło. poobijany jest i w szoku, więc się nie interesuje jedzeniem. napisz jutro co i jak. zdrowia dla zwierza. idę spać. dobranoc.

Gość właścicielka kota
Nie no, autorko topiku, coś Ty się tak uczepiła tego jęczenia!!!!! Kot z obrażeniami wewnętrznymi nie będzie jęczał! Mało jeszcze widziałaś, a napewno nie masz doświadczenia w ratowaniu zwierząt po takich wypadkach.Kot z pekniętą śledzioną albo odmą opłucną nie wyda z siebie ŻADNEGO odgłosu. Po takim wypadku BEZWZGLĘDNE jest zrobienie usg, rtg i biochemii, żeby wykluczyć uszkodzenia wewnętrzne i krwotok. A tu niestety-w zależności od miasta, trzeba nastawić się na wydatek ok. 200-500 zł. Zdecyduj się, czy kota ratować, czy pozwolić mu powolnie konać w męczarniacz i przede wszystkim-czy sprawiać sobie nowe zwierzaki będąc tak lekkomyslą osobą. Kot sam pod samochód nie wpadł...

ja pierdole mada faka jeszcze jest ten temat ??? opuscilam go na 1 stronie MIALAM SKROMNA NADZIEJE ZE TO PROWOKACJA w glowie mi sie nie miesci ze to mogloby sie zdazyc naprawde kurwa mac jak mnie wkurwiasz kuwo glupia autorko topicu !!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet jak masz 15lat to CIEBIE nie usprawiedliwia zaraz zamkne ta klape od laptopa w cholere bo mi cisnienie podskoczylo i zaraz zawalu przez Ciebie dostane :o w ogole jak tak mozna??? :o to ja dzisiaj zobaczylam ogloszenie "zaginal pies" i wzielam na wszelki nr tel jakbym go zobaczyla to ja przygarnelam bezdomne 3 kotki to ja zawozilam do schroniska koty ktore napotkalam w centrum bo kolejne w domu to przesada...niestety:( i wyobraz sobie ze znam tylko i wylacznie takich ludzi jak ja ktorzy pod wzgledem zwierzat maja serce w wielkosci naszej ZIEMII i wybacz ale rzygac mi sie chce jak czytam to gówno jak prowokacja to gratuluje bo osiagnelas sukces

Gość dhiwuycvbwqubyvwey
mam tego dosc, to nie jest prowokacja, ale byc moze poprosze jutro o skasowanie topiku, kot nie poszedl w ustronne miejsce umierac, ani nogdzie, jako tako stara sie poruszac, nie jest najlepiej ale stara sie moj kot byl juz ze 3000 razy leczony u weterynarza więc mi ni wmawiajcie ze o niego nie dbam :( uwielbiam go, uwielbiam zasypiac kolo niego jesli jestem w domu czekam,:( rentgen byl pare dni temu:(

Gość a jednak prowokacja

Gość dhiwuycvbwqubyvwey
*lollipop*> ja ciebie dosłownie też więc się nie wysilaj :O żałosne... :O

zbulwersowałam się bo mialam powod poczytaj swoje wypowiedzi a potem powtarzaj przez minute slowo "zal" "żal" az zrozumiesz zegam!!!!!

Gość weterynarz11
ty i Twoja mama jesteście zupełnie nie odpowiedzialne, jeśli człowiek jest po jakimś wypadku to nikt nad nim nie stoi i nie patrzy, tylko go leczą, a przynajmniej dostaje środki znieczulające żeby uśmierzyć ból. Jesteś głupia i niedojrzała. Twoja matka tak samo, ciekawe czy Ciebie po wypadku tez by nie zawiozła do lekarza, tylko kuwetkę podstawiała i kiebłaską karmiła. Żal takich ludzi. Takie osoby powinny mieć zakaz trzymania jakichkolwiek zwierząt w domu. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale to jest znęcanie i jakbyś mieszkała w innym kraju to zostałabyć oskarżona.