Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pytajka

CZY JEST TUTAJ KTO BOGATY? ALBO BIEDNY?

Polecane posty

Gość ja pytajka

Mam pytanie, bo tak mnie to ciekawi - w jakich zawodach i jakich miastach mieszkacie, pracujecie? W jakich zawodach i z jakim wykształceniem? Ile zarabiacie? Uważacie, że macie dosyć pieniędzy, aby normalnie żyć i zaspokajać swoje potrzeby i przyjemności?

Gość njjdnpipwelmfndsbfl/owe
tak. Tak uważam.

jeżeli chodzi o ścisłość - ja mam pracę - zadowalającą, mam dom, rodzinę itp i jestem szczęśliwa. Ale właściwie na każdym forum ludzie w większości tylko narzekają, a wiem, że bardzo dużo osób jest jednak zadowolonych ze swojego życia... Jak to jest? A kim jesteś z zawodu?

Gość OlkaBabolka
Mnie też to ciekawi dlatego odpowiem,ale fajnei by bylo jakbys sama tez sprecyzowała swoje odpowiedzi na własnei pytania :) Ja mam 24 lata, pracuje w fajenej młodej firmie jako konsultant, w tym roku koncze studia. Zarabiam okolo 1400 pln netto na ręke (to moja 1sza praca) dodatkowo dostaje drugie tyle od rodzcow na utrzymanie + mam opłacone przez nich wszystkie rachunki i czynsz. W suemie na warunki finansowe nie mogę zdecydowanie narzekac. Jestem panienka;)

Gość hhjkl
… … …/ )|'"'"''''"""""""""""""""'|( \ ……… / / |…..Dzień Dobry... .'| \ \ …… _( (_|.....Miłego dnia .... |_) )_ ……( \ \ )'|_/ )________ ( \_'| ( / / ) … .(\ \ \ \_/ / … … … … …\ \_ / / / /) ……\ ……… /…… … … …… \ ……… / …… \ ……_/ … … … … … …\_ ……/ …… / … /… … … … … … … … \ … \ ……/__ /……… … … … …………

Olka - ja jestem inżynierem, pracuję jako automatyk w kilkudziesięcioosobowej firmie, zarabiam 2,5tys na rękę, mąż podobnie. To moja 1 praca:) Mamy własną chatę i autko. Mam 28 lat. żadnych kredytów nie spłacamy więc dla nas taka kasa jest wystarczająca i możemy sobie na wiele rzeczy pozwolić:)

Gość ale ja
ale co to znaczy bogaty? ale co to znaczy biedny? no bo : jestem bogata bo mam piekny dom i fajny samochód :) jestem biedna bo nie mogę rzucić tej zafajdanej roboty i pojechać w podróż dookoła Azji :(

biedny albo bogaty to pojęcie względne, może źle sformułowałam tytuł - chodzi o to czy jesteś sama zadowolona ze swojej sytuacji materialnej. Czy masz może większe oczekiwania od życia i co przeszkadza Ci w ich realizacji:)

Gość hhjkl
A ja jestem biedna, zarabiam 1100 zl w pracy dosc upokarzajacej. Ale za to jestem szczesliwa i nikt mi tego nie zabierze :)

Gość myszunia35
mąż zarabia 2700 ja mam rodzinnego 600 i nie powiem żeby nam starczało za to mam wspaniałą rodzinkę , fajnie dzieciaczki i tym trzeba się cieszyć , najważniejsze że są zdrowe a kasa no cóż być może kiedyś nastaną lepsze czasy :)

Gość hajer z KWK Makoszowy
jo żech jes bogaty :) na renka dostaja pinć pincet :) lubia bier i lubia sex ze tłustom dziołchom

To radujże sie chopie i wiela szcynścia i kasiory i bab w dalszem życiu!:)

Gość ale ja
tak, tylko ze apetyt rośnie w miarę jedzenia :D ale nie narzekam i mam perspektywy na polepszenie warunków bytowych :)