Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nusienka84

KTORY TYDZIEN beta hcg dziwne

Polecane posty

Gość Nusienka84

meczy mnie moja sytuacja zrobilam wyniki beta hcg i wyszlo 178- lekarz mowi ze to wczesna ciaza-ok 3 tydzien.. jak to mozliwe jak mi sie juz spoznia okres 10 dni, co z tego wynika 5 tydzien.. zawsze mialam regularny cykl,a teraz jakby wszystko do gory nogami poradzcie

Niusienka wg gina to 3 tydzien ciazy, dobrze mowi ale wg ostatniej @ to 5 -ty tydzien gin poprpstu policzyl tydzien od owulacji/zaplodnienia ale napewno jak pojdziesz na wizyte i zalozy karte ciazy to bedzie tygodnie liczyl od ostatniej @ a beta robiona 2 miesiace po ostatniej @ jest jak najbardziej wiarygodna nie jestes w ciazy, po tym czasie wynik mialabys w tysiacach a nie 0,1 ;)

Gość Nusienka84
najgorsze jest to ze ja sie go pytalam 2x czy to 3 tydzin os ostaniej-i on powiedzial ze TAK, bo w tyg bym miala kilka tysiecy beta

Gość Nusienka84
w 5 tyg bym miala kilka tys.. oszaleje

niusienka nie martw sie! jak pojdziesz na usg wszystko sie wyjasni wg mnie bete masz odpowiednia do wieku ciazowego w 5 tygodniu norma jest od 18 - 7.000 Ty masz prawie 200 - czyli wczesny 5 tydzien :) powtorz bete np za pare dni i sprawdz czy przyrasta jezeli tak wszystko jest ok :)

Gość Nusienka84
dzieki za rade.. bo ja zamiast sie ceszyc to sie tylko martwie czy wszysko ok..

Gość odpuście sobie żelazo
Ile portfel wytrzyma :D

mozna robic tyle ile sie chce ale jezeli test sikany i beta wyszla negatywnie to nie widze sensu dalej wydawania kasy na to badanie

Gość Nusienka84
Musimy tutaj chyba rozroznic poziom hcg od poziomu beta hch.. samo hcg to test sikamy (dostapny w aptece) 99% potwierdza a beta hcg sie robi test krwi i on jest100% prawdopodobny takze jesli zrobilas test kwi (beta) i wyszlo 0,1 to koniec tematu bo nie ma innej mozliwosci zeby cos bylo..

bez wyzwisk prosze :) celkan jezeli cos zmieni Twoje nastawienie to chyba tylko wizyta u gina i usg wg mnie na 100% w ciazy nie jestes ale jezeli sama nie jestes pewna to zmiast inwetsowac w kolejne testy i bete umow sie na wizyte do gina na poniedzialek i po sprawie :) sama zobaczysz na monitorze czy jest cos czy nie ma

Gość Nusienka84
aa a gdybys byla w ciazy po ostatnim stosunku to by wyszlo ze jestes w 2 miesiacu.. a beta wtedy ma kilkadziesit tysiecy a nie 0,1.. nie zawracaj sobie glowy.. jesli planujesz dziecko musisz jeszcze raz sprobowac

wiecie, usg mogło sie przecież popsuć :D

Gość Nusienka84
spokojnie..jak ktos czegos bardzo chce to wszystko jest w stanie sobie wmowic.. ale to nie powod do wizwisk.. jak w nic nie wieszysz CELKAN to rzeczywiscie idz do lekarza i od ci powie... Pytanie tylko czy jemu tez uwierzysz??

Niusieńka, jak ktos zakłada po kilkanaście razy dziennie topiki na ten temat od dłuższego czasu, to i ludziom nerwy puszczają, co sie dziwisz ;):D

Gość Co za debilllllll
nusienka, ona ma 17 lat, nie uprawiala seksu, tylko facet ja posmyral obok pochwy, i gdzies tam obok skonczyl. I ona od 2 miesiecy sra sie ze jest w ciazy choc wszyscy mowia ze nie jest, wszystkie testy ktore zrobila wyszly negatywnie. Teraz jeszcze beta. Do tego miala normalne okresy. I nie potrafi pocjac ze w ciazy to ewentualnie moze byc plamienie a nie OKRES. Ale do nie NIC NIE DOCIERA. Dlatego to albo prowokacja, albo klientka jest chora psychicznie.

Gość Nusienka84
Celkan.. wyniki beta nigdy nie wychodza 0.0000 zawsze jest ok ,01- 0,5... ale to dalej nic nie swiadczy.. spokojnie jakas baba cie tu wyzywa bo nie moze patzre jak sie zamartwiasz-bo to tu jest naprawde logiczne ze to nie ciaza

Ile stawiacie na to, że Niusienka za tydzień najdalej też tu będzie na Autorkę bluzgac? ;)

Gość dziecko możesz mieć w ciąży
KRWAWIENIE przypominające @, ale to nei będzie nigdy OKRES!!! MIESIĄCZKA to nic innego jak wydalanie NIEZAPŁODNIONEGO JAJA z macicy, a jeśli jesteś w ciąży, to jajo zostało przecież zapłodnione więc nie ma mowy o miesiączce w ciąży tylko o krwawieniu bądź też plamieniu

Gość Nusienka84
jej.. moja dobra kolezanka miala 2 x okres ale potem zaczela wymiotowac -zrobila test beta i wyszlo ze jest w 2 miesiacu a u ciebie nic nie ma

Gość Nusienka84
ODPUSC SOBIE ZELAZO- naprawde tak zle?? hehe zobaczymy,moze msz racje ..zdarza sie czasem ze ktos masakrycznie przesadza

Gość Nusienka84
:)

no i po co podajesz stronę na której wypowiadają się INTERNAUCI?:O to są jakieś autorytety dla Ciebie?:O mogę wynaleźć Ci i na Kafe kilkadziesiąt tematów, gdzie dziewczyny piszą o tym, że można mieć OKRES w ciąży tylko co z tego jak to jest bzdura:O poczytaj jakąś książkę, a nie bazujesz na bzdurach internautów nie ma czegoś takiego jak okres w ciąży, może być krwawienie, które przypomina okres, ale nie OKRES! może jak zrozumiesz czym jest MIESIĄCZKA to dotrze do Ciebie dlaczego nie może być mowy o okresie w ciąży

Gość Nusienka84
tak pozaty to moj TEMAT a w nim chodzi o moj problem...

dziecko o jakim OKRESIE Ty mówisz podczas brania tabletek anty??? widzę, że zielonego pojęcia nie masz co mówisz:O podczas stosowania tabletek anty nie ma mowy o okresie:O krwawienie w przerwie 7-dniowej NIE JEST MIESIĄCZKĄ tylko jej substytutem

Gość gość
Ja miałam miesiączkę 29.03.2017. Cykle miałam 30 dniowe. Pierwsze badanie bhcg robiłam 4 maja - 2186 mlU/ml, kolejne 8 maja -6226 mlU/ml. Kolejne badanie robiłam wczoraj tj. 01.06.2017 wynik 171000 mlU/ml. Powiedzcie mi czy to prawidłowy przyrost czy nie bo już się martwie.

Gość gość
Na tym etapie ciąży beta hcg nie ma już znaczenia. Przecież Ty już serce na usg widziałaś(?).

Gość gość
Przeciez to juz czerwiec

Gość gość
właśnie nie widziałam jeszcze serduszka. Miałam robione usg 4-5 tc i nic nie było widać. Powiedzieli mi że jestem duża w sensie dość sporo ważę i może dlatego. Martwie się bo miałam już raz puste jajo płodowe . Usg mam 5 czerwca i strach w oczach czy będzie ok.

Gość gość
właśnie nie widziałam jeszcze serduszka. Miałam robione usg 4-5 tc i nic nie było widać. Powiedzieli mi że jestem duża w sensie dość sporo ważę i może dlatego. Martwie się bo miałam już raz puste jajo płodowe . Usg mam 5 czerwca i strach w oczach czy będzie ok.