Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość premingerr

Jak to dobrze, że nie mam córki

Polecane posty

Gość premingerr

Wczoraj przeczytałem na onecie artykuł o prostytucji nieletnich i co się okqazuje coraz więcej młodych dziewcząt w liceach i gimnazjach prostytuuje się za markowe ciuchy, kosmetyki no i rzecz jasna za pieniądze. Rzecz jasna w dorosłym życiu takich prostytuujących się przedstawicielek płci pieknej jest jeszcze więcej. Po przeczytaniu tego artykułu z jednej strony poczułem ogromny niesmak ale z drugiej strony ogromną ulgę, że na szczęście nie mam córki tylko dwóch wspaniałych chłopaków i cos tak obrzydliwego na pewno mi nie grozi. Prosze tylko nie zrozumieć mnie źle. Oczywiście zdecydowana wiekszośc kobiet to porządne dziewczyny i z prostytucją czy puszczalstwem nie ma nic wspólnego jednakże jeżeli tylko 15 czy 20 procent kobiet jest takich to i tak ryzyko jednak jest i to niemałe. W sumie to wolałbym chyba mieć syna bandziora czy nawet mordercę niż córkę prostytutkę. Straszne to ale prawdziwe.

Gość babcia ruzia
Córka może być prostytutką a le syn może byc klientem prostytutek i co wtedy?

Syn ten moze sie sprzedawac za ciuchy i kase :P (mało to takich po dworcach krąży co ledwo po 15 lat maja?)

Gość a syn moze byc gejem
albo pedofilem :)

Gość alojza
haha twoi synkowie moge sie okazac klientami tych prostytutek albo sami zaczac sie sprzedawac na dworu bogatym panom. moga sie tez okazac gejami i przyniesc do domu jakiegos syfa.

A co to za różnica syn czy córka?? To że bałbyś się, ze córka zostałaby prostytutką to nie znaczy, ze syn będzie święty. Niestety młodzi coraz częściej doświadczają jak to można nazwać \"zakazanego owocu\" . Twój syn może zostać np.dilerem narkotyków, popaść w alkoholizm, kraść itp.

a ja bardzo żałuję, że nie mam córki, wychowałbym ją tak tak aby, nie była taką zakałą, jak te rozwydrzone bachory, a ojciec z córką zawsze się dogada, a z synem , nie bardzo

Gość a syn może być
gejem lądować co tydzien na wytrzezwialce :D mieć zawiasy kuratora na karku przyprowadzac co tydzien inną laske powodzenia :D

dobre sobie, to mi porównanie : "wolałbym chyba mieć syna bandziora czy nawet mordercę niż córkę prostytutkę" chodzenia na prostytutki to takie same ku*restwo jak puszczanie się dziewczyn, ludzie stosujcie taką samą miarę do kobiet i mężczyzn, a jak nie potraficie to się nie odzywajcie z poglądami rodem ze średniowiecza

Ty tylko tak mówisz, ze wolałbyś mieć syna bandziora czy mordercę zamiast córki prostytutki...ale możesz być pewien ze serce by ci pękło gdybyś tylko się dowiedział, ze twój syn jest mordercą, bandziorem tak samo jak córka prostytutką. Wszyscy rodzice martwią się o swoje dzieci.

to masz madziulka rację, kij ma dwa końce o czym większość zapomina

Gość Ebenezer
Ale synowie mogą zostać gejami...

Gość premingerr
Jasne, ze to delikatnie mówiąc nic miłego miec syna bandziora, pijaka czy dziwkarza. Mimo wszystko wolałbym takiego syna niz córke prostytutkę. Myśle, że dla każdego chyba ojca nie ma nic gorszego niz córka dajka. Mówimy rzecz jasna o kochających ojcach a nie takich, którzy maja swoje dzieci głęboko w dupie.

oczywiście, lepiej, żeby syn zabijał i gwałcił chyba katolickie wychowanie zmieniło Ci zdrowy światopogląd, bo tam, jak wszyscy wiemy, kobieta jest zawsze na drugim miejscu, mężczyzna ma większe prawa, na więcej mu się pozwala jesteśmy takimi samymi ludźmi jak faceci, więc traktuj kobiety i mężczyzn tak samo ! a tak przy okazji, wiecie, że jest przykazanie "nie będziesz pożądał żony bliźniego swego", a o pożądaniu cudzych mężów nie ma już mowy :P

Gość hfnfhnfh
Ja się nie boję mieć córki. Mama wychowała mnie i siostrę przyzwoicie, ja tak też wychowam swoje dziecko. A jeśli coś będzie działo się z nim złego, zorientuję się. (Uważam że tylko ograniczeni rodzice, lub cicho akceptujący ekscesy dziecka, "nie zauważają" że ma ono nowe rzeczy których nie mogło kupić, czy ignorują inne symptomy problemów z latoroślą.)

Gość hfnfhnfh
P.S. Chłopcy też puszczają się za pieniądze, czy to z homoseksualistami lub pedofilami, czy ze starszymi kobietami. Może tyle się o tym nie mówi ale zagrożenie jest. Zresztą... ogólnie życie nie jest łatwe ani bezpieczne. To nie znaczy że mamy się powiesić. ;D

Gość alojza
Myśle, że dla każdego chyba ojca nie ma nic gorszego niz córka dajka. A synek "wpychajek" taki co moczy swoj kij gdzie popadnie to wielka duma dla ojca? A jak jeszcze wpycha ten swoj kij innemu facetowi, albo wraca z dziwek i to z jakims syfem to wogole powod do dumy:)) Ty gosciu idz sie puknij w leb zanim jeszcze cos napiszesz.

Gość premingerr
Alojza jasne, ze taki syn to porażka ale córka dajksa to tragedia :o

Gość a ja bym nie chciala takiego
ojca jak ty :S

Gość niebieskooka_anielica
To chyba nie od tego zależy czy to córka czy syn tylko od wychowania. Zastanawiam mnie brak zainteresownaia ze strony rodziców gdzie ich dzieci sie podziewają całymi dniami i co ważniejsze skąd mają to czy owo. Jak ja byłam w liceum to moja mama znała chyba wszytskie moje ciuchy - bo to ona za nie płaciła. To już nie chodzi o penetrowanie czyjś szaf, brak zaufania i sprawdzanie ale o zwykłe ZAINTERESOWANIE.

Gość alojza
dla mnie miedzy porazka a tragedia nie ma zadnej roznicy. w obu przypadkach bylaby to dla mnie kleska. No ale jesli ty wolisz miec mimo wszystko synka pedzia, pedofila czy dilera i nie jest to dla ciebie az taka tragedia to gratuluje synkom takich wzorcow wychowania!!!

oczywiście, że to nie zalezy od płci ale od wychowania...zainteresowania i odpowiedniego reagowania rodziców...środowiska a także cech charakteru, predyspozycji do pewnych skłonności, nałogów lub ich braku....a jednak ja też często łapię się na tym, że myslę podobnie jak autorka...choć pewnie to głupie :D

Gość Ju..............
"Myśle, że dla każdego chyba ojca nie ma nic gorszego niz córka dajka. Mówimy rzecz jasna o kochających ojcach a nie takich, którzy maja swoje dzieci głęboko w dupie." Chyba że daje tez ojcu:P I kto kogo ma teraz w dupie, co?:D

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin Aby moje marzenie sie spelnilo wysylam wam go ... Caluski..