Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiające to jest

Jacy jesteście?

Polecane posty

Nie dobijaj mnie.Jak dorastałam to miałam wizje śmierci,wszedzie wisiały plakaty z trupimi czachami,i marzyło mi sie łożko w kształcie trumny:O Chodziłam ubrana na czarno itd.Zakochałam sie i z Wampirki przeistoczyłam sie w Barbi.:O

złośliwaa samica30.... to co wkleiłem to się zgadza :O i co mam z tym zrobic ???

\"Nie jest...\" pewnie nie, bo przy zjechanym systemie liczenia postów który liczy chyba same logowania teraz (chyba że naprawili a ja nic nie wiem), nabicie licznika do 1000+ w dość krótkim czasie to wyczyn :P to się tylko 4w5 zdarza :classic_cool:

Gość vanessssaa

Skrzydło 5, daje czwórce introwertyczne zachowanie, odsuwanie się od innych, złożoną osobowość. Ta czwórka może być intelektualistką ale posiada wyjątkową głębię uczuć. Jest otwarta na duchowe i estetycznie doznania. Znajduje wiele znaczeń dla prawie wszystkich zdarzeń. Może posiadać silną potrzebę i umiejętność aby realizować się artystycznie. Samotnik, wygląda tajemniczo i jest trudna do "rozszyfrowania". Do świata zewnętrznego podchodzi z rezerwą, ale wewnętrznie bardzo go przeżywa. Gdy się w końcu otwiera, to bardzo gwałtownie i całkowicie, bez żadnych oporów. W stresie, 4w5 bardzo łatwo popada w alienację i depresję. Wiele czwórek z tym skrzydłem ma odczucie zupełnej inności, jakby pochodziły z innej planety. Narzeka na swój obecny los, wspomina i przeżywa wiele razy zdarzenia z przeszłości. Dość często ma posębne oblicze, odsuwa się od innych z uczuciem zawiedzenia lub poczuciem wstydu. Żyje we własnym świecie bólu i straty. Może mieć bardzo chorą duszę, wyobrażać sobie i interesować się własną śmiercią. To niby ja...i niby sporo się zgadza...ale ja nie wiem.Wkurzały mnie te pytania bo cały czas nie wiedziałam jak odpowiedzieć...nie które odpowiedzi ani jedna ani druga w ogóle nie pasowała albo obie w równym stopniu.

no ejjj...dlaczego wszyscy są 4/5 ;/ To przecież nie możliwe...na kafe jest wiecej ciuli niż intelektualnych artystów ;/

Gość toz ja jestem 1w9

Piątka ze skrzydłem cztery: 5w4 - \"Obrazoburca\" :D { Słynne piątki ze skrzydłem cztery: Agatha Christie, Albert Einstein, George Lucas, David Lynch, Samuel Beckett, Stanley Kubrick, Stephen King, Freidrich Nietzsche. }

Widzę, że znacząca większość to 4w5. A ja mam 1w2. To chyba dobrze, że jestem inna niż wszyscy:P A to znaczy, że trzeba przeczytać interpretację pod 1 i 2 tak?:P

Gość babytin
a ja tam zadnych takich rzeczy nie potrzebuje robic- wystarczy ze sama wiem jaka jestem

Gość zastanawiające to jest
tak musisz przeczytać ja 24 pod jedynką są idealistka czy jakoś tak

Gość ktos..tam...sobie...
8w7,ico teraz z tym zrobic????