Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SELECTOR

Co sie dzieje ??

Polecane posty

Gość SELECTOR

Nie wiem co sie ze mna dzieje ?? Bylem ostatnio na randce i nie mialem o czym gadac z dziewczyna... Dzis tez mam randke i boje sie ze nie bede mial o czym z ta laska gadac :( Nie wiem czy to ze mna problem czy z nimi ?? Ja nie mam problemow z komunikacja z ludzmi lubie duzo pogadac ale ostatnio nie mam o czym .

Gość Anna Bella
mysle, ze niepotrzebnie z gory zakładasz: nie będę miał o czym gadac;) Kiedys raz, dwa tak miałes i TO cie przesladuje:) odetnij sie od tego:)

Gość SELECTOR
Dzieki :)

Gość Anna Bella
:)

moze po prostu straciles ochote na gadanie o bzdurach/banalach, tylko jeszcze nie do konca sobie to uswiadomiles...

Gość ejbisi
Ja też tak mam, że z wieloma ludzmi nie mam o czym gadac, nie jestem zbytnią gadulą. Do tego stopnia ze czesto unikam spotkan z ludzmi sam na sam bo nie lubie tej niezrecznej ciszy. Natomiast jak poznalam mojego obecnego faceta to od razu bylo takie cos ze czułam sie z nim jak bym go znala 100 lat i nie bylo zadnych problemow z rozmową. A nawet jak nic nie mowimy (bo on tez nie jest gadula :P) to nie czujemy sie niezrecznie. Wiec jesli nie bedziesz mial o czym z dziewczyną gadac to widocznie to nie jest ta odpowiednia;)

moze twoje dziewczyny były mało rozmowne, a monolog to nie rozmowa:-D a moze za duzo randkujesz i wypaliłeś sie a moze nie trafiłeś na dziewczynę o podobnym poczuciu humoru