Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inga.

nie umiem walczyc o faceta na ktorym mi zalezy

Polecane posty

Gość inga.

wiem zepodobalam mu sie on mi tezx on juz jest w zwiazku ja nie umiem sie teraz wtracac i walczyc o niego choc bardzo go kocham i serce mis ie kraja placze po nocach czy dobzre postepuje odstepujac?

Gość Anna Bella
Taki co sie seksi za twoimi plecami zamiast czas poswiecac z tobą? daj sobie spokoj

Gość POlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
daj sobie spokój, nie ma o kogo walczyc skoro on jest w związku

Gość ouiiii
trzeba dużo odwagi, żeby walczyć o kogoś, kto jest samotny, ale po co walczyć o kogoś w związku to już nie rozumiem... On ma rozum, spokojnie, skoro się z kimś związał, to wie po co i dlaczego. Nawet jeżeli to błąd, to już jego problem i jego sprawa.

Gość a jak to sie stalo
ze nie zblizyliscie sie do siebie? i skoro moglo cos miedzy wami byc , on wszedl w zwiazek z inna? jest szczesliwy?

Gość autorka......
nie zblizylismy sie bo zaczelo sie iskrzyc przedv wyjazdem potem pojechalismy do siebie do swoich krajow.. nie wiem czy jest szczesliwy dziwi mnie jego zachowanie tak mu zalezalo

Gość aotorka........
jak to boli ta swiadomosc ze obok niego jest inna dziewczyna a ja go tak mocno kocham

Gość słuchaj co za
bzdury piszesz On juz ma dziewczynę i jest w związku więc widocznie mu zależy na tamtej nie na tobie - to po pierwsze. Po drugie - to że on tobie się podoba, to co z tego ? Mi tez podobają się różni faceci, ale to nie znaczy, że musze z nimi być. Jestem zakochana w innym i jesteśmy razem Podobać się a kochac to ooooooooooooooooooooooooooooogromna różnica :-D Po trzecie - nie wiem skąd wiesz, że ty jemu się podobasz, może wierzysz w to w co chcesz wierzyć ? A jeżeli nawet to co z tego ? Podobasz mu się i koniec. Jednak chce być z inna nie z tobą i nie wiem o jakiej walce tutaj mówisz ? Do tanga trzeba dwojga kochana więc zejdź na Ziemię dla swojego dobra i spójrz prawdzie w oczy TU ZIEMIA! ... TU ZIEMIA !...