Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrożka zębuszka

powróżę

Polecane posty

Gość wrożka zębuszka

witajcie proszę imię daty i pytanie nie odpowiadam niestety kobietom w ciąży bo nie wolno naruszac energetyki dziecka

Gość pawell23
Paweł 29 VI '85 czy kobieta, z którą jestem to "ta"? jak z finansami w życiu?

Gość 16 maja 1984
czy on (Jarek, 1 kwietnia 1984) wyjdzie za mnie? czy będziemy mieszkać w Wiedniu czy w Polce?:classic_cool:

Gość daljfiujg
miłość Kasia :) 11 03 1986

Gość Kasia 17.06.87
co mnie czeka w najbliższych 3 miesiącach?

15.08.1979, Zygmunt Jakie padną dziś liczby w Dużego?? Dowiem się w końcu? O moją energetykę proszę się nie martwić, jestem podłączony pod 230V :classic_cool:

Gość bobvusiowa
a jak ze mną będzie?

Gość deespotyczna szefowa
bożena 04.11 1973 co mnie czeka w obecnym roku...dzieki

Gość wrożka zębuszka
pawell23: to nie ta, z finansami chooyowo 16 maja 1984: tak, w wiedniu daljfiujg : tak jak z finansami u pawell23 Kasia 17.06.87 : umrzesz na białaczkę wielbiciel 70B : 5,7,15,24,36,42 bobvusiowa : dostaniesz raka lewego jajnika i zdechniesz za dwa lata deespotyczna szefowa : czeka cię śmierć pod kołami rozpędzonego tira🖐️

Gość aotorka........
ja polka on obcokrajowiec poznalismy sie w uK oboje cs do siebie czulismy a w ty roku on ma nowa dziewczyne czy nadal cos do mnie czuje czy zakochal sie w tamtej? co mam robic..czy jest dla nas szansa bardzo prosze o odp jestem zdolowana ja ewa ur 28-09-1982 on 4 lata mlodszy

Gość abcdefgahc
czy obecny partner to ten jedyny kedy slub i oswiadczyny? kiedy pierwsze dziecko i jaka plec? paulina 31.12.88

Gość wrożka zębuszka
aotorka........ : nigdy nic do ciebie nie czuł, byłaś dla niego tylko workiem na spermę🖐️ abcdefgahc : to nie ten, ślubu i oświadczyn nie będzie, dziecko (z nim) za 9-10 miesięcy

Gość niee no prosze was
Wielbicielu, Ty tez? a ja sie w Tobie zabujalam, za inteligentnego faceta Cie mialam a Ty sie szlajasz po tych wrozkowych topikach............weszlam, bo chcialam sie podszyc, ponabijac sie. a tu co widze...Wielbiciel. stonowany nonszalancki facet, ktory zdecydowanie dziala na moja wyobraznie bawi sie w takie rzeczy....ajajajajaj :(

Gość wrożka zębuszka
nie da sie na tym forum wrozyc bo sa zaraz jacys pajace:( sorry innym razem prawdziwa wrożka zebuszka

Gość Srebrna Sybilla
ej no z tymi wszystkimi wrozkami to juz smieszne nie jest. to plaga jakas. PARANOJA :o

niee no prosze was ---> Ty chyba poważnie nie pisałaś(?) :o Myślałem, że widać, że to moje na górze to żart :p

Gość niee no prosze was
alez jak najbardziej powaznie przyznaje sie, ze dzialasz mi na wyobraznie juz od lat (jestem okazyjnym gosciem Kafe). lubie Cie :) a co do Twojego wpisu: skad moge wiedziec ze zart? ;)

Gość deespotyczna szefowa
zgadza się w tym roku czekam na śmierć!!!!!

LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ !!!!!!! SERIO WIERZYCIE KOMUS KTO NAPISZE ŻE JEST "wróżka"?????????? I TO ZA DARMO?????????????? BUAHAHAHAHA ZA DARMO TO NAWET PO GĘBIE NIE DOSTANIESZ!!!!!!!!!!!!!!!

i CO? GDZIE WRÓŻKA ? PEWNIE ZNIKNĘŁA HAHAHAH JEDNA NACIĄGACZKĘ MNIEJ