Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LADY LAIK

Do Pań Ekspertek- FARBUJĄCYCH WŁOSY

Polecane posty

Gość ja odpowiem
nie doczytalam albo nie pisalas, jaki masz naturalny kolor? chodzi mi o t, czy duza roznica w kolorze, na jaki zmieniasz.

nie umiem niestety tego ocenic czy sama dasz rade,mysle ze tak jesli kladziesz na cale wlosy,odrosty samemu jest trudno.Powodzenia:)

LADY LAIK----- jak masz takie krótsze włosy np do ramion to powinnaś dać rade sama to zrobić ale jeśli farbujesz po raz pierwszy farbą to poproś kogoś o pomoc( bo tył głowy -tam się ciężko samej farbuje bo myślisz, ,ze dokladnie farbe nalozylas a wcale tak nie jest:D) Szampon koloryzujacym bez problemu dalabys sama rade ale z farba to jest wiecej poprania sia

Gość ja odpowiem
ja mam dlugie i pierwszy raz tez farbowalam sama, po prostu trzeba dokladnie, kazde pasmo, pozniej lekko zmoczyc i masowac, zeby farba na pewno dotarla wszedzie, tak samo przed splukaniem, odrobinka wody do spienienia i masowac cala glowa i wszystkie wlosy.

dziewczyny a jakie macie kolory farb na swoich czuprynach ?:D bo ja jakies 3 miesiacy temu ściągnełam u fryzjeraczarna farbe i teraz biore jakies szapnony i odzywki koloryzujace BRAZ.Mimo wszystko wygladam jakbym miala balejarz- czarne pasenka i brazowe:D Nie wiecie kiedy mi sie calkowicie taczarna farba wyplucze?

czarna farba to jest jednakhard core bo ciezko pozniej z niej zejsc

Gość każdy robi jak chce
jezu ale wy tu roztrząsacie zwykłe farbowanie włosów, dziwczyno, ile Ty masz lat?? nie umiesz czytać instrukcji?? Nie umiesz spłukaćfarby ze sie pytasz ile wody?? no chyba3eba czekać aż sie zmyje....nie? Rany, naprawde masz problemy... Pisze na instrukcjach spłukać wodą, ale to nie znaczy ze nie można umyć szamponem, ja sądze ze lepiej pachna wtedy włosy i farba lepiej sie zmyje.... Farba to nie szampon!!! Zresztąfabre sie daje na nieumyte włosy wiec chba warto je potem umyć i nałozyćodżywke. Wszystkie osoby które znam tak robią. A Palette to chemia straszna niszcząca włosy

Gość oooooooooooooooooooooooooo
kazdy robi jak chce-nie wie dziewczyna to sie pyta!!!jak ktos ma cierpliwosc to jej odpowiada!!!glupie i banalne pytania wskazuja ze jast mloda,jak ty bylas mloda to wszystko wiedzialas!!!!!!!!

Teraz ja mam do was laski pytanie. Maja teraz takie włosy jak mam czyli prawie brazowe ale gdzies tam jeszcze pod spodem widac czarne pasma . Czy w takim razie moge zrobić balejarz u fryzjera off course roznymi odcieniami brazu?Czy to nie wyjdzie i lepiej poczekac na calkowite splukanie tej czerni>?:classic_cool:

Gość ja odpowiem
a ja nie znam osoby, ktora splukuje, myjac szamponem, skoro instrukcja splukac, to splukac. ja Ci raczej tak radze, a na czarno tez farbowalam, ale farbami, ktore szybko plowialy i nie bylo drastycznie widac odrostow, tylko po pallette. ona jest dobra dla krotkich wlosow, bo kolory faktycznie trzymaja sie niezle, ale dlategi wlasnie niszczy, wiec jak ktos obcina co chwila wlosy, to palette moze byc, dla dlugich i zapuszczanych odradzam.

Gość ja odpowiem
Julka, skoro u fryzjera, to doradz sie fryzjera :-)

mysle,ze mozesz jeszcze dlugo czekac az spluka sie ta czern,idz do fryzjera to Ci oceni jak duzo jest tej czerni,mysle ze balejaz mozesz sobie zrobic w tej sytuacji ale pewna nie jestem

Gość LADY LAIK
Nie wiem, dlatego pytam. Smutne, że aż tak CIę bulwersują moje "głupie" pytania. Teraz mam farbwoane włosy na ciemniejszy brąz niż moje naturalne. Ale mam już ze 3 cm odrosty, więc farbuję.

Gość każdy robi jak chce
no wiec fabrowałaś juz wiec zrób tak jak wtedy.

Gość ja odpowiem
skoro masz juz farbe i nie drastczna zmiana koloru, to farbuj sama, ale bez pospiechu, dokladnie.

Gość LADY LAIK
Przykro mi, że tak tu niektórych bulwersuję

Gość LADY LAIK
Dziękuję Wszystkim za pomoc.

Gość suvbeg
Gdzie można w Łodzi kupić biosilk, ten płynny jedwab???