Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miumika

Sex rodziców.

Polecane posty

Gość Miumika

Pół roku temu budzę się i słysze jakieś krzyki: mama jęczy jakby się uderzyła a ojciec szepce jakieś "Oj kochanie, dobrze.." śmiejąc się cicho. Leżałam jak zdrętwiała przez chwile zastanawiając się o co chodzi.... A potem zdałam sobie sprawe!! Oni uprawiali SEX!! :| Jakoś dotychczas nie przyszło mi to do głowy, a tu raptem szooook. Ale matka dawała czadu. Jęczała donośnie. :D

Gość A CO MYŚLAŁAŚ ŻE TYLKO TY MOŻE

Gość facecik...
hehehe ja też czasem słyszę swoich, pierwszy raz byłem zdziwiony, no jak to tak :D

Gość GUWNIARZE JESTEŚCIE

Bo jakoś nikt nie myśli, że rodzice mogą robić te rzeczy :) Tak jakby wszyscy zakładali, że robili to do mojego poczęcia, a potem koniec. I nie mówię, że to jest złe, to jakoś tak samo wychodzi i nie znam nikogo, kto by podchodził do tego inaczej :) Ja pamiętam, jak łaaadnych kilka lat temu wpadłam nagle do rodziców i zobaczyłam, jak się odsuwają od sebie i nakrywają kołderką :) Na początku zrobiło mi sie dziwnie... Ale potem nawet się ucieszyłam, bo to w końcu znaczy, że się kochają :)

Gość to jest normalne
;) Ja tez sie ciesze ze Moi rodzice uprawiają sex! O to chodzi! ;) Kazdy ma do tego prawo i wiek tu nie gra roli;) Buźka!*