Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka-KORNELIA

Co w przyszłości? Pomogę...

Polecane posty

Gość Wróżka-KORNELIA
WERONIKA , ARTUR

Gość Ja też proszę
A czemu mnie ciągle pomijasz? Pisałam już tyle razy, miałam być przed Justą :(

Gość Ja też proszę
Weronika - 18.09.1987, a mój partner to Artur 28.09.1982 Czy przeprowadzka do innego miasta to dobry pomysł? Czy sobie poradzimy? Czy wszystko ułoży się po naszej myśli? Jaka będzie nasza przyszłość? Z góry Ci dziękuję :*

Gość witam.........
Asia Stiv Czy uda Ci się w tym mężczyźnie wzbudzić odpowiedni rozmach życiowy? Hmmm on idzie przez życie na znacznie wolniejszych obrotach niz ty . Oczywiście, Stiv to wierny, pracowity człowiek. Można na nim polegać. Może Was ze sobą łączyć miłość a nawet dzieci. Lecz odmienność temperamentów może się odbić niekorzystnie na trwałości tego związku. " jeszcze mam pytanie do tej odpowiedzie.......czy ten zwiazek ma szanse??czy czeka nas moze slub i wspolne zycie czy raczej nie mam co sie ludzic??narazie jest super i jestesmy udana para:)

Gość Elwira 1975
ponawiam ja 20-05-1975 on piotr 10-06-1976 jaki to związek??? Teraz miała być po Olivi Elwira przepraszam za nachalność

ja sie wkleje ponownie ze swoim pyt ur 28-09-1982 to znowu ja mam ost pyt czy zapomne o tym facecie i czy pojawi sie ktos nowy?

Gość gfhgfh
iza - 31.08.1983 robert - 30.06.1978 czy to przeznaczenie?

Gość Wróżka-KORNELIA
weroniko Liczne problemy, na które Artur wzrusza ramionami, Ty,rozsądna traktujesz z nadmierną powagą. Z takiego ułożenia wzajemnych stosunków wynikają jednak konflikty, ale jestes rozważna i uporasz się z ewentualnymi przeciwnościami :) więc ruszac tylko na podbój :)

Gość 13-latka.
czy jeszzcze urosne? OLga. 23.02.95.

Gość Wróżka-KORNELIA
Moje cierpliwe kobietki :D ja naprawde musze juz leciec :) Wejde jeszcze tutaj ale za jakies 3 godzinki ale nie jestem pewna na 100 % przepraszam że nie zdążyłam wszystkim postawic kart :( :( ale tak sie nie da :( podam maila ok później ale troszeczkę :) więc zaglądajcie :) papapa :*

Gość Ja też proszę
Dziękuję Ci Kornelio :) Powiem Ci, że nawet się to zgadza. Ostatnio męczyło mnie parę rzeczy, które dla Artura faktycznie były błahe. Ale doszliśmy jednak do konsensusu. Wyprowadzamy się, ale w inne miejsce, które nie wzbudza w nas - we mnie - obaw. Dziękuję Ci za chwilę poświęconego czasu :*

Gość monikaaa85
prosze o rade: moja data ur 15.12.1985 mie monika.on maciej ur 1974...czy będziemy w koncu razem czy mam sobie go odpuścić?czy on do mnie coś czuje?

Gość sandrra
wrozko to znowu ja,przypominam pytanie;czy w najblizszej przyszlosci (tzn.za rok,w tym roku,za dwa lata)zajde w ciaze i urodze dziecko oraz czy doczekamy sie z mezem wlasnego domu no i czy bedzie nam ze soba dobrze w zyciu?dziekuje.anita 27 10 1976 on józek 18 09 1972

Gość poprosze rowniez
wczesniej nie napisalam imion wiec jeszcze raz :) co z moim malzenstwem? magda 23.06.84 i grzegorz 25.12.78 czy moj maz jest szczery? dziekuje

Wróżko Czy urodzę szczęśliwie zdrowe dziecko? Czy moj Ukochany wróci do mnie? Anna 04.11.1975 Mariusz 08.03.1984 :(

Gość brrrrrrrrr
no i sie wrozka skonczyla....

Gość ***ruda***
hej wróżko napisałam do Ciebie jakiś czas temu. mój wpis znajduje się na trzeciej stronie, podpisałam sie tym samym nikiem...jak będziesz miała chwilkę zerknij na moją datę urodzenia, pytania i mi odpisz pozdrawiam

Gość arfilka
Kogo wybierze moj kochany Boga czy mnie Anna 15.04.1973

Gość justkaa
właśnie złożyłam papiery do pracy, czy są szanse że ją dostanę 25.12.79

Gość bbabbsi
witam! mam kilka pytan: co czeka mnie w najblizszej przyszlosci? czy mam szanse na dostane jakiejs pracy na pelny etat i kiedy to bedzie? kiedy bede miec dzieci? basia 84.09.30 dziekuje! pozdrawiam!

Gość casy
Witam co mnie czeka w niedalekiej przyszłości? Katarzyna 23 październik 1984 Dziękuje i pozdrawiam

Gość JOLECZKAAA15
Droga Kornelio zwracam sie do Ciebie z ogromna prosba! Moze Ty mi chociaz pomozesz???;) bo juz naprawde trace nadzieje we wszystko!:( ja Jola 13.12.1993 on Tadek 11.03.1991 konkretnie pytanie polega na tym: 1) czy on do mnie wroci?? (bo ze mna zerwal) 2)co on do mnie czuje? 3)co o mnie mysli) 4)czy bedziemy razem na zawsze? 5)czy ta milosc przetrwa? 6)czy on naprawde mnie nie kocha? 7)co mam robic by wrocil? 8) kidy wroci do mnie? 9)i ogolnie jak bedzie wygladala moja cala przyszlosc???? goraco prosze o odpowiedz!;* z gory wielkie dzieki!!!:))) mam nadzieje ze odpowiesz a jak cos to pisz na moje gg.8296074 papa!;p;p

Gość fdhnkn
Czy znajdę pracę ? Gabriela 26.03.1973r.

Gość Kasia.B
Katarzyna 22.12.1989 co mnie czeka w niedalekiej przyszlosci, czy bede z chopakiem ktory mi sie podoba ? z gory dziekuje ;)

Gość marteczka14
chciałabym wiedziec, co mnie czeka w przyszlosci czy bede miala partnera na stale (cos wiecej o nim), dzieci (ile, jaka płec) czy bede szczesliwa, sfera materialna marta 14.01.1986r. dziekuje :)