Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka-KORNELIA

Co w przyszłości? Pomogę...

Polecane posty

Gość Kornelka nikt tu nie ma do
Ciebie pretensji. Nie przejmuj sie. Trzeba przyjac to z usmiechem na ustach. Moze sie spelni, moze nie. Nie nalezy ufac niczemu do konca tylko samemu tez dzialac. Jak rozlozymy rece i bedziemy czekac na spelnienie wrozby to mozemy sie grubo rozczarowac, bo w koncu samo do nas nie przyjdzie.

Gość annaaaaaaaaaa
desperatko nie jestem inne kobiety sie tez wypytyja i to czesciej niz ja pozdrawiam

Gość Wróżka-KORNELIA
Smutasna ok nie gniewam się :) napisałam to co wyszło :D życze Ci jak najlepiej :D pozdrawiam

Gość smutasna
Wiesz wrozko ja nie bylam nastawiona na jakas mila czy nie mila odpowiedz i nie dlatego napisalam do Ciebie jeszcze raz .Chetnie bym z Toba na ten temat podyskutowala ,ale to forum sie nie nadaje na takie dyskusje .Pozdrawiam

Gość annaaaaaaaaaa
ide bo mnie wszyscy obrzucaja błotem

Gość Wróżka-KORNELIA
Masz racje karty jedynie w jakimś stopniu pomoga nam podejmowac decyzje a działac trzeba samemu i dopomóc szczęściu :) bo jesli zamkniemy sie w domu to nawet ten wywróżony blondyn sam nas nie znajdzie hahaha :D taka jest prawda :)

Gość czy ja moge tez poprosic
gosia 04.11.75 kiedy sie przeprowadze i czy moze za granice? dziekuje z gory sorki ale wklejam tu 4 raz moja prosbe bo wydaje mi sie ze zostaje pominieta a zaraz musze zamknac komputer a juz tyle czasu czekam plis plis odpowiedz

Gość Wróżka-KORNELIA
Anno nikt cie ni obrzuca :) zaraz odpowiem :)

Gość ja też proszę
Jeszcze raz napiszę żebyś nie szukała, ze strony 9, bo też ciągle czekam :( Weronika - 18.09.1987, a mój partner to Artur 28.09.1982 Czy przeprowadzka do innego miasta to dobry pomysł? Czy sobie poradzimy? Czy wszystko ułoży się po naszej myśli? Jaka będzie nasza przyszłość? Z góry Ci dziękuję :*

Gość Wróżka-KORNELIA
ok teraz wakacyjna Gosia weronika justyna ula

Gość Wróżka-KORNELIA
wakacyjnie podaj mi date urodzenia twojego faceta

Gość myszapysza
czy nadchodzace wakacje beda udane? czy zajde w tym roku w ciaze? 18.09.1981 oliwia

Gość poprosze rowniez
co z moim malzenstwem? ja 23.06.84,maz 25.12.78 prosze,to wazne

Gość prosze o wrozbe i dla mnie
a ja czekam cierpliwie...

Gość Wróżka-KORNELIA
Moniko niewiem jak długo jestescie razem ale czy nie zauważyłas jakie negatywne relacje przejawia do własnej matki ??? Brak szacunku?

Gość wrozka to nie wyrocznia
wrozka na nacie ma malo czasu,wrozac jednej osobie po drugiej czesto zatraca prawdziwy sens wrozby .Pamietajcie o tym

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
12:22 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu czy A kocha mnie ? czy zdradził mnie dotychczas lub zrobi to kiedys ? czy bedziemy małzenstwem ? jesli tak to kiedy ? ulka 9.9.67

Gość Wróżka-KORNELIA
Moniko Z tego powodu matka chłopaka bedzie obwiniała Ciebie ! Że jej SYNUŚ TAK się zachowuje ... predzej czy później sama sie o tym przekonasz bo widzę WYRAŹNIE brak szacunku ... oby sie to nie odbiło na Tobie moja droga ...

ur 28-09-1982 to znowu ja:) mam ost pyt czy zapomne o tym facecie i czy pojawi sie ktos nowy?

Gość Wróżka-KORNELIA

Gość Wróżka-KORNELIA
hmmm tutaj akurat widze jednak to co ci napisałam ale obserwuj go !

Gość motyl ek 20
ja Marysia 15.08.1987 on PIotr 20.03.1985 czy to ma sens, czy będziemy razem, jak widzisz moja przyszłosć??

Gość Wróżka-KORNELIA
Przepraszam że tak napisałam ... możliwe że to "wyjdzie" z niego później ... oby nie :) Życze dużo szczęścia i powodzenia :)

Gość wisienka_82
a ja?:(((( bylam na koncu 8 strony...Renata 11.02.1982 widac jestem za malo widoczna:) ale moge takze prosic, dodam,ze sie nie wpycham, tylko zgodnie z kolejniascia teraz ja!!!! puk puk

dziekuje i prosze jeszcze o odp.na pytanie, ktore zawrlam powyzej ( nie dodalam ich teraz, byly juz podane za moim 1 wpisem) dziekuje

Gość Wróżka-KORNELIA
wakacyjnie do twojej matki narazie ok ale to taki typ mężczyzny -szowinista Praca sie znajdzie i dasz sobie bardzo dobrze radę :) Wszystko dobrze w sytuacji zawodowej :) Będziesz chciała udowodnic wszystkim że jestes ambitna i sobie poradzisz że umiesz być niezależna :) Bedziesz budzic podziw wsród ludzi :) Tak trzymac :) pozdrawiam