Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka-KORNELIA

Co w przyszłości? Pomogę...

Polecane posty

Gość aurelia miodownica
droga Kronelio wrozko juz raz mi ie odpisalas mam nadz ze tym razem napiszesz co u mien w trawie piszczy:) 23.12.1983

Gość co mnie czeka
?????????????? 12 12 1982 anna

Gość majkaaaa
Ominelas mnie, wiec ponawiam. Czy poznam kogos na stale? Gabrysia, 15.11.76

Gość Wróżka-KORNELIA
Gosiu tak sie czasami zdarza ale dam ci dobra radę -czasami lepiej jest odpuścic i dalsze decyzje powierzyc losowi...złośc nie jest dobrym doradca...to właśnie wtedy robimy wiele rzeczy pochopnie a potem żałujemy swoich decyzji lub wypowiedzianych słów...narazie kochana obserwuj ale nie podejmuj żadnych "akcji"... samo sie rozstrzygnie...jeśli naprawde mu na Tobie zależy -wróci ale wtedy nie bedzie to już to samo...Ty bedziesz inna i on także...

Gość wrozysz ze złotej kuli
?????????/

masz racje ja sie usunelam jestem daleko od niego ja w Polsce on w innym kraju ale to cholernir boli....nie potrafie opisac jak bardo go kocham cale zycie mi sie zawalilo nawet czasami zaluje ze go poznalam nic dobrego z tego nie wyszlo

Co mnie czeka w związku z Rafałem? Justyna,ur.27.08.1980r. Rafał,ur.20.04.1980r. Kiedy dostanę lepszą pracę?? Bardzo proszę o wróżbę.

Gość aurelia miodownica
no i jak zwykle wrozka sobie poszla, to nie fair,

Gość wrozysz ze złotej kuli
a moze z kota wrozysz ?

Gość Wróżka-KORNELIA
Strong Woman z twoim "tajemniczym " M zwiążesz plany życiowe...to dobry mężczyzna i "bije" od niego sympatia i miłość ... Powodzenia życze :)

Gość Wróżka-KORNELIA
jestem jestem ale rozłożenie kart troszeczke trwa :) nie nie wróże ze złotej kuli nie mam takiej :D:D a szkoda :D:D a kota mam ale gdzieś łazi :D:D

powieddz mi jeszce jedno kochana:) jak potoczy sie dalej moje zycie ...? strasznie mi ciezko ost placze calymi dniami...watpie czy kiedys kogos tak mocno pokocham... dziekuje ci zxa dobre slowa:)

Gość Wróżka-KORNELIA
Justyna Z Rafałem będzie dobrze ... jestescie ze soba bardzo "zżyci"...to dobra wróżba na przyszłość ...a w pracy-hmmm narazie większych zmian związanych ze zmiana pracy nie widac ale być może ktoś niedaleko potrzebuje pomocy...a ty podwyższysz swoje preferencje na przyszłośc :)

Gość aurelia miodownica
ej no wrozko znow mnie ominelas:( nie badz taka, kazyd ma swoja kolejke, ja bylam wczesniej:(:) powroz i mnie 23.12.1983 czy bede z ytm ktorego kocham?

Gość Wróżka-KORNELIA
Aurelio :) nie denerwuj sie tak :)

Gość aurelia miodownica
oj kiedy zawsze mnie pomijasz:)

Gość witam...........
ja Asia 4.8.1982 on Stiv 16.09.1978 , jak potocza sie nasze losy i czy bede w najblirzszym czasie miala prace pozdrawiam:)

Gość Wróżka-KORNELIA
Gosiek :) przepraszam że to napisze ale czeka was "zobojętnienie"seksualne :) to znaczy bedziecie musieli się bardzo starac w związku żeby się soba nie znudzic...pasujecie do siebie ...jestes kaprysna,ale tym urozmaicasz monotonię ...umysłowo pasujecie do siebie.Jesteście przyjaciółmi ale bedą zdarzały sie częste kłótnie...wzajemne zainteresowanie soba będzie raz się nasilało a raz słabło...powiążesz z tym mężczyzna plany zyciowe,bardzo go kochasz ale tez czasami bedziesz załowała swojej decyzji...

Gość Wróżka-KORNELIA
Aurelko teraz Ty :)

Gość aurelia miodownica
no wreszcie:D kasiore wysle poczta( ta strajskujaca poczta):)

Gość Nicości bezmiar
Jeśli można to i ja poproszę, 29.09.2984 - ja 13.03.1981 - on Czy to będzie to? i czy pojawi się wreszcie dzidzia :)

Prawda. On sie szybko nudzi, ja też. Zobaczymy jak to bedzie. Ale czy razem stworzymy dom, czy bede już z nim? Czy on myśli o mnie poważnie?

Gość today is easy
Witam serdecznie:-) ciekawi mnie co czeka mnie w najbliższym czasie w życiu uczuciowym? Czy powinnam wrócić do byłego? Czy czeka mnie jakieś nowe uczucice, a jeżlei tak to czy będzie odwzajemnione? 6.05.1987 Pozdrawiam:-)

Gość Marcelinka 1975
Co z moją pracą ?? Kiedy będę mieć nową??? Czy czeka mnie szczęście w miłości ??? 20-05-1975 Elwira

Gość Wróżka-KORNELIA
Aurelko :) czy ty jestes teraz z związku ? :D hehe twój partner nie ma lekkiego życia :) przepraszam ... bardzo się kochacie ale ty lubisz miec ostatnie zdanie prawda? Lubisz flirtowac ...a to nie podoba sie twojemu panu :) ale fajny związek ... bardzo długo bedziecie razem :)

Gość aurelia miodownica
wlasnie nie jestesmy w zwiazku. on jest moim przyjacielem hehe ale chcialabym z nim byc. ciekawe co z tego wyniknie;0 dzieki Kochana:*

Gość kasienkaaa
kiedy dostanę rozwód ? czy eks bedzie robił jakies problemy ? czy w tym roku zmienie miejsce zamieszkania ? 22.05.78 kasia