Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michasia19

czy ja jestem nimfomanką?

Polecane posty

Gość michasia19

czesc. mozecie mnie zwyzywac ale nie mam do kogo z tym sie zwrocic, wiec pisze tutaj. wydaje mi się, ze jestem nimfomanka, ciągle mam ochotę na sex, zalezy mi tylko na tym. ciagle szukam okazji by go uprawiac, obojetnie z kim. wszedzie gdzie jestem wyobrazam sobie, ze uprawiam sex. nawet na egzaminie maturalnym, gdzie wszyscy zestresowali patrzyli nerwowo na drzwi sali a ja na kolege, widzialam juz nas w ubikacji. tak samo w pociagu, na imprezie, sklepie, u dentysty. moze to chore ale na slowach sie nie konczy. ja nie wiem moze jestem zwyczajnie latwa ale to jest na prawde silniejsze ode mnie. mozecie mi jakos pomoc, powiedziec po czym stwierdzic nimfomanie, gdzie mozna to leczyc. w sumie to wstydze sie isc do lekarza, no ale jesli mi to ma pomoc... to jest straszne, wykonczy mnie. porsze pomozcie

michasiu też jestem nimfomanka ;) i erotomanem gawedziarzem w wydaniu żeńskim- o sexie myslę zawsze i wszędzie- ten typ tak ma- nie ma co się tym przejmowac ;) taki jz nasz urok:D

Gość sebastian sprzyrka
ja też

ike buuuuu szkoda że tylko gawedziarą :P:P:P

Gość chyba potrzebujesz
fachowej pomocy] nie tylko wpłynie to na obnizenie jakosci Twojego życia, ale grozi też chorobami przy okazji duzej liczby przypadkowych partnerów

Gość Bolek Śląski
ale nie jest tak zle jak to wyglada bo akurat szukam pelnoetatowej dojarki polautomatycznej z recznym naciagiem lewarka :classic_cool:

Gość jajajekokodżambo
to nie jestes sama bo ja mam to samo www.slaa.pl zajrzyj na ta strone tam piszą o uzaleznieniu o seksu

i erotoman gawedziarz to "i" nie jest tam bez znaczenia gnomie;)

Gość asdeww
chyba powinnas pojsc do seksuologa

jeśli przypomnimy sobie najbardziej znaną nimfomankę Messalindę, i jej dzieje, to musimy wziaść pod uwagę to, że może na twojej drodze stanąć Klaudiusz i przez nieuwagę podpisać wyrok śmierci, tym Klaudiuszem może być nosiciel hiv......resztę dośpiewaj sobie sama nimfomanko

o, ike.... :) widze, ze tu znalazłas głeboki temat...:P :D pozdr.:):):)

Ike - myślę jednak, że autorka pisze o czymś dużo poważniejszym. To jest szukanie przygodnego seksu - byle z kim i byle jak. A to jak ktoś napisał wyżej wpłynie na jakość jej zycia, jeśli nie to życie w ogóle zrujnuje. Bo dochowanie wierności w związku może okazać się niewykonalne. A to raczej zniszczy każdy związek i każde małżeństwo. Bo nie mówimy to o romansie ale szukaniu przygodnych kontaktów seksulanych. To zresztą może zaburzyć także inne sfery jej życia - np relacje w pracy, bo na pewno i tu pojawi się seks. Autorko - proponuję zacząć od wizyty o psychologa - on zdiagnozuje probolem i odeśle cię do seksuologa jeśli to będzie właściwie. Mnie się jednak wydaje, że to jest bardziej problem dla psychoterapeuty. Nie ma piguek na obniżenie popędu czy czegoś takiego. To ty niestety musisz się nauczyć jakoś nad tym panować.

"jeśli przypomnimy sobie najbardziej znaną nimfomankę Messalindę" Chyba: MESSALINĘ. :(

o retro:) ale tu mowię o sobie a nie obgaduje ludzi w sposób poniżej poziomu:) do ludzi łatwo miec dystans- do siebie znacznie gorzej- prawda??? ale miło cię widziec :)

czyżbys ike uwazała że nie mam dystansu do samej siebie...? :) :) trudno uwierzyc że mogłabyś wysnuć tak bzdurny wniosek...:) :)

Gość inna niż tzw. normalni
Wykolejony Motorniczy... Twoja wypowiedź, w tym konkretnie kontekście, była boska! :D

retro- ty i dysnans do siebie ?? nie masz- za grosz nie masz albo dobrze udajesz że nie masz;) pozdrawiam cię :)

ike ty mówisz mi: szanuj ludzi ja mówię ci: szanuj się. I twarze osób które wystawiłaś na zdjeciach. jakoś pisanie o bzykaniu i nimfomanii nie przystoi osobie która pookazuje twarz na forum. bez urazy. dobrej nocy.

retro- własnie pokazujesz ten swój ogromny dystans;) "wytaczasz ciezkie działo niczym z rodem z pomarańczarni ;)" sex jest dla ludzi szanowna retro- dla ludzi - nic złego nie widze w mysleniu o sexie i kochaniu się- jesli ty widzisz w tym coś złego - no wybacz;) teks o zdjeciach- dobry:D- lepszego najidiotyczniejsza pomarańcza by nie wymysliła ;) dystans do siebie- śmiechu warte- bo ike napisała na temacie retro nie po mysli autorki ;)

Powinnaś to leczyć u sexuologa, ponieważ może to zaważyć na Twoim zdrowiu i życiu. Sex jest fajny, ale nie może stać się obsesją....

ike sorry wybacz staremu ślepemu gnomowi to niedopatrzenie :D retro to ty żyj w celibacie i po sprawie a nie umoralniaj innych świetoszko

Gnom, stary brachu:) no, pokaż jak potrafisz się odezwać do kobiety:) śmiało:) bo " świętoszko" to chyba nie jest wszystko na co cię stać?: :):)

retro do kobiety potrafię się odezwać niestety ty nią nie jesteś

retro daj spoój nie zasłaniaj sie nagle kobiecoscią:O

retro do kobiety potrafię się odezwać niestety ty nią nie jesteś niestety, Gnom, mylisz się:):):)