Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michasia19

czy ja jestem nimfomanką?

Polecane posty

złośliwa gdzieś trzeba :D retro jak ty jesteś kobietą w pełnym tego słowa znaczeniu to ja zostanę papierzem :P

u retro nie wolno!!! to retro po ichu kłóci się gdzie indziej:D czyjs topik mozna rozwalac:D retro topiku nie mozna rozwalać co do reszty- kobieta tez potrafi byc hujem- to tak między sobie a muza.......

samica bój sie chociaz .......to tylko te nie moga myslec i do tego się przyznawac, które mają w stopce zdjecia :D

Robicie off topik... Ciekawi mnie jak zachowuje się nimfomanka w wieku lat 30 gdzie dosięga ją "burza hormonów" jak sądzicie?

papieŻem , gnomie:) Kupuj już tiarę:):)

retro bardzo nieładnie i niekulturalnie jest zwracać publicznie komus uwage np że robi błędy ort- nie masz dziewczyno lepszych argumentów?? a teraz w temacie- 30 to najgorszy próg w życiu kobiety- nie ma sie juz dwudziestu paru - nagle przestaje sie byc młodziutką- taką na która lecą faceci w ogolnym mniemaniu- ja osobiscie przeszlam prawdziwy kryzys a jednoczesnie pdswiadomy popęd - jakby natura mi mówila twój zegar tyka- na szczęście mam potomstwo więc u mnie chciaż aspekt pragnienia posiadania dziecka za wszelka cenę byl juz uspiony;)

eeeee..nie to miałam na myśli :) W wieku 30 lat ma się dopiero popęd a u nimfomanki to musi być turbo dopalacz wtedy :) Ike nie chodziło mi o kryzys :)

retro bardzo nieładnie i niekulturalnie jest zwracać publicznie komus uwage np że robi błędy ort- nie masz dziewczyno lepszych argumentów?? .....buahahahahahahahahahha! 🖐️ dobranoc! :)

ale wlaśnie ten turbodopalacz jak dla mnie z kryzysem jest zwiazany- za przeproszeniem na zasadzie nabzykac sie dopoki jeszcze czas;)

retro bye bye maszkaro a błędy i tak będe robił i mnie to nie przeszkadza :P a jak przeszkadza to tobie to będę robił ich więcej

dobranoc retro:) jakby cię brzuszek od smiechu bolal polecam nospe:)

Gnom rób, rób!! wcale mi nie przeszkadza!! :D

retro tak się chciała pochwalic , że zna sie na ortografii;)

ike ja lubię ten ból! :) a na ortografii się znać, cenna rzecz!:) nie wszyscy posiedli te sztukę:)

tak retro masz rację- przynajmniej ta sztuke masz opanowana- gratuluję :)

retro dobże rze ty hociasz siem znaż na ortograwi bo my to som gupki w porufnanió do ciebie

złośliwa nie my zaczeliśmy :D

samica- przepraszam cię bardzo- ale ja spokojnie rozmawialam w temacie dyszaca zemsta dziewczynka nie wytrzymala- bo naruszyłam jej swięty spokój na innym topiku wyrazając swoje zdanie- kiedys owej dziewczynce nie przeszkadzalo , że zdanie mam odmienne;) no chyba , że tak mnie wielbi że patrzeć nie może jak się staczam- nic z tego droga retro ja i tak kocham tylko petuniję ..................

po kiego grzyba taka osoba jak R. włazi na wszystkie topy i obraża ludzi niech już sobie zakłada swoje nedzne i śmieszne topiki zionące nienawiścią do facetów i ukazujące ją jako ofiarę i niech tam zostaje a po reszcie niech się nie szlaja bo na to jest za głupia

sami a skąd takie ciekawe wnioski?:)

złośliwa w tym układzie dochodzę do wniosku że na kafe siedz osoby skrajnie dwulicowe i moja bytność w/w miejscu nie ma już sensu a co za tym idzie gnom przestaje istnieć 🖐️

złośliwa nie dramatyzuje ale w tym momencie zastanawiam się kto jest kim

Gnom moze ja jestem za bardzo wkręcona w kafe,a może jestem poprostu kurewsko inteligentna?Nie wiem,ale wyluzuj ,bo jesteś bardzo fajnym facetem,nie rób z siebie kretyna🌼

tylko że ja przez takie nie wiem kto jest kim to kretynieje :P:P:P a może to kolejny powód żeby stąd zniknąć :P