Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lekko ponad normę

Nie mam faceta - Mam nadwagę. Jest nas więcej ?

Polecane posty

Gość hydra24
i ja mam nadwage, nie duzo, ale jest, na szczescie juz schudłam 12 kilo i czuje sie o niebo lepiej, Wyciągam stare ubrania, częsci nie wyrzuciłam mając nadzieje, ze sie w nie znów zmieszcze:) Chciałabym schudnac jeszcze z 5 kilogramów, rzadko pije kolorowe napoje, zrezygnowałam z białego pieczywa. Naprawde nie trzeba sie strasznie poświęcac, zeby wyglądac normalnie:) Nieskromnie przyznam, ze zawsze miałam powodzenie, ale teraz jest lepiej:)

Gość ginger21
Ja mam nadwagę, mam faceta i całą listę oczekujących... :) w dupie z odchudzaniem! :P

Gość Cranberrysauce
Skąd przeświadczenie że nadwaga odcina drogę do męskiego serca (i innych ;p części...). Niezaleznie od wagi, a raz wpadłam w 120kilo, zawsze miałam wiele powodzenie. Na razie się odchudzam dla siebie, mam do zrzucenia jeszcze 25 kilo, ale tylko dla siebie. Z chłopakiem jestem 3 lata i od zawsze słyszę tylko komplementy dotyczące mojej urody potwierdzone aktywnością w łóżku (a jego była dziewczyna prezentowała figurę modelki i to on ją zostawił ).

Gość ginger21
Cran.... ma 100% racji! Piękno ma różne oblicza... jeżeli dziewczyna wie jak się "nosić" to nie ma problemu ze znalezieniem faceta! ;) Ale odchudzać się możecie, jak zdrówko szwankuje... w innym przypadku nie widzę potrzeby :P

Gość deeeve
Specjalistyczne treningi Student wychowania fizycznego, absolwent najlepszej szkoły piłkarskiej w kraju oferuje pomoc dla dzieci i dorosłych.Masz problem z nadwaga ? Chcesz aby Twoje dziecko było zdrowe i nie miało problemów dotyczących wad postawy ? Chcesz po prostu pracować nad swoim cialem ? Może masz inny problem ? Wystarczy ze zadzwonisz a szczegóły omówimy telefonicznie.Swoja wiedze chciałbym wykorzystać i pomóc Ci spełnić Twój własny sukces.Dieta jest czynnikiem niezbędnym, aby osiągnąć wymarzony celnie martw się, tym tez się zajmę w sposób profesjonalny. Czekam na kontakt arrissss@op.pl

Gość Vaniliax33
Jesteście żałośni...łatwo wam tak tylko pisać..To co teraz napiszę możecie wyśmiać, ale szczerze nie ruszy mnie to...mam 17 lat 173 wzrostu..od 5 lat trenuję siatkówkę, chodzę na baseny oraz Zumbe...mam nadwagę i to sporą..wszyscy się dziwili dlaczego tak wyglądam przy takiej ilości ćwiczeń .Lekarz zrobił mi badania okazało się, że mam niedoczynność tarczycy, dobrał mi dobrą dawkę Euthyroxu zażywałam tak jak trzeba po mimo to nie pomogło mi to za dużo, poszłam do szpitala zrobić badania okazało się, że mam guza przysadki mózgowej...mam dobraną dietę i udało mi się schudnąć, ale staram się aby więcej kilogramów mi ubyło...Ludzi w dzisiejszych czasach wyśmiewają ludzi otyłych...dlaczego ? czy są w czymś gorsi ? Najgorsze jest to, że każdy ma kompleksy na punkcie swojego wyglądu, obraża innych a sam nie jest ideałem...i te stereotypy : "Gruby to wp*****la", są tacy ludzie, ale są też tacy co dożywiają się dobrze a i tak mają za dużą wagę a tak czy siak pakowani są do jednego wora...Mam nadzieję, że ludzie kiedyś zmądrzeją i przepraszam jak moja wypowiedź kogoś uraziła...Jeśli macie ochotę pogadać piszcie na gg : 24708107 ;) Powodzenia w osiągnięciu idealnego rozmiaru ! ;)

Gość gość
Ja nikomu nie mówię, czy ma się odchudzać, ale ja z nadwagą bardzo źle się czułam, dlatego w końcu postanowiłam się wziąć za siebie, zapisałam się na siłkę, poszłam na dietę. Nie mówię, że jest lekko, bo ciągle chciało mi się jeść, ale kupiłam sobie taki suplement figura no-apetite, który zmniejsza uczucie głodu i dzięki temu przestałam podjadać między posiłkami. Widzę, że tracę na wadze, więc mam motywację na więcej :)

Gość gość
E tam grubaski też są fajne:)