Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imie_deszczu

powróżę chętnym 3 osobom

Polecane posty

grązielka - kochana, w najblizszym czasie w Twoim zyciu zawodowym niewiele sie zmieni... finanse nadal nieciekawe i prawdopodobnie tak bedzie do polowy przyszlego roku...wtedy czeka Cie niespodziewana podwyzka lub tez zmiana miejsca pracy:) jesli chodzi o malzenstwo... wiekszych zmian nie widze...nadal sie kochacie i tworzycie calkiem udany zwiazek:) w wakacje szykuje sie jakas podroz do rodziny, ktora sprawi Wam duzo radosci:) pozdrawiam:)

olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- moja droga, nie spotka Cie nic zlego... widze sporo interesujacych przezyc w te wakacje:) pozdrawiam:)

As_mloda - kochana, chodzi tutaj raczej nie o to, ze on lubi imprezy, ale o to, ze nie chce sie angazowac w powazne zwiazki... jesli bylibyscie razem- czeka Was trudny poczatek... mozliwe, ze chodzi tutaj o jakies jego sprawy rodzinne, o ktorych Ci nie mowil... jednak widze pewna nadzieje, choc wszystko bedzie sie toczylo bardzo wolno i zacznie Cie meczyc... pozdrawiam

Gość zileona28
Agnieszka 28/06/1978 czy zajdę szybko w ciążę czy dziecko będzie zdrowe czy to będzie dziewczynka

jabłko- doga Natalio... owszem- zalezy Ci na obu, ale nie jest to raczej prawdziwe uczucie, a zauroczenie... jesli chodzi o chlopaka z przeszlosci- on nie jest do konca wobec Ciebie szczery, uwazaj na niego! chlopak, z ktorym sie zwiazalas jest bardzo uczciwy i naprawde mu na Tobie zalezy... bardzo go zabolalo to, ze zaczelas za jego plecami spotykac sie z tamtym, jednak jest Ci to w stanie wybaczyc, bo Cie bardzo kocha... powinnas jak najszybciej sie zdecydowac- albo jeden z nich albo zaden. to naprawde trudne, ale poradzisz sobie... pozdrawiam:)

Czy czeka mnie zmiana pracy??czy firma w ktorej pracuje wiaze ze mna przyszlosc?? 18-11-1984

Gość zileona28
przepraszam tak mnie zaćmiło że złą datę podałam:) Agnieszka 26/06/1978 pytania te same dziękuję serdecznie za odpowiedź

zmartwiona pesymistka- kochana, najlepsze, co mozesz zrobic w tej sytuacji to szybko uciekac od meza... prawdopodobnie tutaj jest przyczyna tego, co Ci napisalam wczesniej...starszy syn nie moze sobie poradzic z ta sytuacja i idzie w slady ojca...musisz to szybko skonczyc, odizolowac ich od siebie... jesli probowalas wczesniej cos zrobic z tym piciem meza, a sie nie udalo, powinnas powaznie pomyslec o rozstaniu. on sie raczej nie zmieni... teraz najwazniejsze to uratowac starszego syna. jesli natomiast nie probowalas jeszcze rozmawiac (po trzezwemu!) z mezem- zrob to jak najszybciej... zaproponuj wizyte u psychologa najpierw... wiem, to ciezkie... zawsze jest ciezko. ale nie powinnas zwlekac...jesli on nie bedzie chcial nic z tym zrobic- zostaw go. taki wstrzas czesto dobrze robi...wierze, ze uda Ci sie rozwiazac ten problem. trzymaj sie cieplo, pozdrawiam

Strzelica- kochana, z jego imienia wnioskuje, ze nie jest on Polakiem... nie widze jednak, zeby mial jakies nieuczciwe zamiary wobec Ciebie... jednak radzilabym ostroznosc, bo sama wiesz, jak czesto tacy mezczyzni moga ukrywac swoja prawdziwa osobowosc... pozdrawiam

niepewna przyszłości- moja droga, rzeczywiscie...zle odczytalam daty urodzenia i przez to tak mi wyszlo:/ otoz... sytuacja wyglada nastepujaco- jestescie ze soba bardzo szczesliwi i macie naprawde bardzo duze szanse na udany i dlugi zwiazek, z tym, ze czekaja Was niedlugo jakies problemu natury finansowo- prawnej, ktore uda Wam sie jednak szybko rozwiazac i nic juz nie stanie na drodze do waszego szczescia:) pozdrawiam:)

Gość betkaetka
prosze zeby mi ktos powrozyl

kikikiki- moj drogi, powinienes poswiecac zonie troche wiecej czasu...widze, ze ona jest zmeczona troche wszystkim w okolo i czesto ma pretensje do Ciebie, choc wlasciwie to nie Twoja wina i ona dobrze o tym wie... powinienes przeczekac ten czas i przede wszystkim miec wiecej cierpliwosci... w ciagu najblizszych 3 miesiecy widze spory przyplyw gotowki:) radzilabym wybrac sie z zona na jakas romantyczna wycieczke- nie musi byc daleko, a to odbuduje Wasze relacje:) pozdrawiam:)

8.12.1992.r magda czy pocałuję sie w tym roku z facetem? mniej więcej kiedy?

Gość betkaetka
urodzona w kwietniu

miniamysiapysia - kochana, w ciaze zajdziesz dopiero za 2 lata... Twoj ukochany nie zdradza Cie, choc ostatnio miedzy Wami troche sie ochlodzilo... w najblizszym tygodniu powinnas zrobic mu jakas mila niespodzianke;) z pewnoscia dobrze Wam to zrobi:) pozdrawiam:)

Gość betkaetka
czy moj kochany juz mnie nie kocha?

allexx28 - droga Olu, owszem, pasujecie do siebie jak dwie polowki jablka:) bedziecie ze soba bardzo szczesliwi, choc na poczatku widze duza tesknote i niepewnosc spowodowana daleka do niego odlegloscia... jesli myslicie powaznie o tym zwiazku, powinniscie sie postarac o to, by zamieszkac blizej siebie... pozdrawiam:)

Gość betkaetka
pomocy

zagubionaa00- kochana, prawdopodobnie zawiodlas sie na nim i ciezko bedzie Ci znow mu zaufac... jednak w najblizszych 3 miesiacach widze rozwiazanie problemu...znow bedzie miedzy Wami dobrze:) pozdrawiam:)

Gość betkaetka
Beata, 09.04.1982 czy moj maz juz mnie nie kocha?

Gość zagubionaa00
bardzo dziękuje jakbyś czytała w moich myślach .Bardzo jeszcze raz dziękuje

Gość terefere kuku
Imie deszczu sprawdz prosze czy w najblizszym czasie czekaja mnie jakies ciezkie chwile? 06.01.1983

siada mi psycha pomalu- kochana, rozwiedzie sie ale do tego jeszcze daleka droga... z Waszym dzieckiem bedzie wszystko dobrze:) pozdrawiam:)

Gość mufinka czekoladowa
Paulina 19 11 1985 pytanie: czy uda mi sie pomyslnie rozwiazac problemy na studiach?

Gość chylunia
Ania 19.12.1991 prosze o pomoc, jestem z chlopakiem starszym od siebie o 5 lat rok i cztery miesiące i bardzo się kochamy ale ja czuje ze coraz bardziej go trace:(( Ostatnio dostałam kare od rodziców na wychodzenie z domu i zauważyłam ze żadziej do mnie przychodzi a jak ja już jakoś wyjde z domu to nawet nie chce mnie odprowadzić ale idzie ze mną tylko kawałek i dalej musze iść sama. Nigdy tak się nie zachowywał, pozatym coraz częściej jest wobec mnie strasznie szorstki. mam straszny dylemat poniewaz wiem ze on strasznie mnie kocha ale nie wiem co się z nim ostatnio dzieje a nawet nie moge z nim normalnie o tym porozmawiać bo odrazu zaczynają się kłutnie i on mówi ze ja to bym chciała zeby wszystko sie kręciło koło mnie i jak ja coś mu powiem to on powinien mnie słuchać jak pies. Bardzo mnei to boli jak on mówi takie zeczy bo ja wcale tak nie myśle. Prosze powiedz mi co mam robic

pytam- moj drogi (droga?), do odpowiedzi na to pytanie musialabym miec date ur. owej wrozki...poza tym nie moge na nia powiedziec nic zlego, bo jej nie znam...

pytam- moja droga (drogi?), do odpowiedzi na takie pytanie musialabym miec date ur. owej wrozki... nie moge powiedziec na nia nic zlego, bo jej nie znam.

laaydee- kochana, przede wszystkim powinniscie sie spotkac jak najszybciej... ten mezczyzna nie ma zlych zamiarow, bardzo go fascynujesz i prawdopodobnie Wasz zwiazek bedzie sie nadal rozwijal w oczekiwanym przez Ciebie kierunku:) pozdrawiam:)

ja Polka....on obcokrajowiec poznalismy sie w uK mialo byc pieknie spotkalismy sie w tym roku ale on przyjechal z dziewczyna zadaje sobie pytanie czy on cos do mnie czul czy udawal? czy kocha ta nowa dziewczyne? ja urodzona 1982 on 4 lata mlodszy