Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imie_deszczu

powróżę chętnym 3 osobom

Polecane posty

Gość li90
Co dostanę z chemii i czy ją zaliczę?? ;D Czy kręci się obok ktoś komu sie podobam?? :D

dzien dobry wszystkim:) jak zwykle zaczynam wrozenie od osob, ktore ostatnio sie nie doczekaly... pozdrawiam wszystkich:)

effka koneffka P - kochana...w zyciu osobistym nie widze zadnych zmian... bedziesz z nim jeszcze baaardzo długo:) pozdrawiam:)

Pierworódka- moja droga...w Twojej sferze zawodowej nie widze wiekszych zmian, z tym, ze prawdopodobnie troche zwieksza sie Twoje obowiazki... jesli chodzi o mieszkanie- bedziesz je miec za 3 lata, ale prawdopodobnie nie bedzie to Twoje ostatnie miejsce zamieszkania:) pozdrawiam:)

paprotkamalaonawaw- kochana, raczej nie widze tutaj szansy na jakas glebsza relacje... nidlugo jednak powinnas poznac kogos, kto bedzie Cie umial docenic:) nie zakochasz sie w nim od razu, ale stopniowo Wasza znajomosc bedzie podazala w kierunku "czegos wiecej":) pozdrawiam:)

.....nka- milosc swojego zycia poznasz prawdopodobnie gdzies dalej od domu... mozliwe ze juz w te wakacje:) pozdrawiam:)

Willoooo- kochana, pod pojeciem "glebszego uczucia" myslalam raczej o dlugoletnim zwiazku... owszem- jemu na Tobie bardzo zalezy, ale do prawdziwej milosci potrzeba jeszcze troche... wszystko rozwija sie wlasnie w tym kierunku:) pozdrawiam:)

Czy w moim życiu uczuciowym wszystko sie unormuje? Czy przezyje kryzys z moim chlopakiem? Kasia 23.12.1988

pistacjaa - moja droga, Twoj eks to naprawde uparty czlowiek:/ bedzie Ci ciezko sie od niego uwolnic, z uwagi, ze nie mieszkacie daleko od siebie... najlepszym wyjsciem tutaj jest ignorowanie go...wiem, ze czasami masz juz dosc, ale uwierz mi, ze to dziala... w przeciagu pol roku powinien dac Ci spokoj. pozdrawiam

laaydee- kochana, nie widze, zeby obok niego byly jakiekolwiek inne kobiety...moze na pierwszy rzut oka wyglada na to, ze ma w sobie dusze kobieciarza, ale nic wiecej z tego nie wynika:) nie powinnas sie o to martwic:) pozdrawiam:)

Gość uwierzcie mi
powiedz mi prosze czy poprawi sie moja sytuacja materialna i czy wyjade do wrocławia? 30,05,1967 Iwona

As_mloda- kochana, chlopak ewidentnie bardzo Cie kocha i nigdy nie powinnas w to watpic... jesli chodzi o te problemy rodzinne- nie chodzi tutaj o bliska rodzine- tyle tylko widze... bedziesz z nim dlugo...karty nie widza Waszego rozstania:) jest mu z Toba dobrze, choc nie zawsze umie to pokazac... to po prostu taki juz typ...do zmiany potrzeba duzo cierpliwosci i wyrozumialosci... pozdrawiam:)

li90- moja droga...prawdopodobnie zaliczysz chemie, ale nie na najlepsza ocene:/ jesli chodzi o sprawy sercowe- owszem, jest obok Ciebie jakis niesmialy chlopak, ktory czeka na znak zainteresowania z Twojej strony:) rozgladaj sie uwaznie! pozdrawiam:)

Gość dommmmmi
Dominika 29.11.1981 Kiedy zajde w ciąze? Jakiej płci bedzie dziecko?

Strzelica- moja droga... ten pierwszy jest Toba bardzo zafascynowany i prawdopodobnie charakterami bardzo pasujecie do siebie...jednak nie bylby to dlugi zwiazek, gdybys sie z nim zwiazala... roznice kulturowe beda niestety bardzo przeszkadzac:/ jesli chodzi o drugiego... podobacie sie sobie, ale rowniez nie widze tutaj jakiejs glebszej relacji... jest dla Ciebie bardzo mily i czujesz miedzy Wami chemie...ale to jednak nie to:/ w najblizszej przyszlosci pojawi sie u Ciebie ktos niepozorny na pierwsz rzut oka, ale przewroci Ci zycie do gory nogami:) pamietaj, ze na zmiane nigdy nie jest za pozno! pozdrawiam:)

kochani, przepraszam, ale na jakis czas musze zniknac... bede wieczorem jeszcze:) pozdrawiam:)

Gość allexx28
Dzięki za wcześniejszą wróżbę. Miałabym jeszcze jedno pytanie... kiedy poczuje że jestem kochana i czy wyjdę za mąż? Kiedy będę mieć dziecko? Aleksandra 23.11.1979r. Dzięki z góry, pozdrawiam!

Gość elebele
A ja ? Magda 7.01.1988 Czy wyjde dzisiaj na impreze?

Gość elebele
17.01.1988 miało być Magda czy wyjde dzisiaj na impreze?

Gość laliqueeeeeeeeeeeeeeeee
Imie deszczu pisalas ze zwiazku nie widzisz ale czy jest szansa abym go odzyskala? tego ktorego kocham?

Agnieszka 04.07.1977 Kiedy zostane mamą

strong woman- kochana, widze, ze troche sie pogubiliscie w tym zwiazku... jednak nie martw sie...w najblizszym czasie czeka Cie duzy usmiech losu:) wszystko sie wyjasni:) bardzo sie kochacie...pamietaj, ze nie zawsze wszystko wyglada naprawde tak, jak sie patrzy na to powierzchownie... pozdrawiam:)

Gość karlitos
ja tez poprosze... czy kiedykolwiek znajdzie si ektos kto mnie zechce? czy poprawi sie moja syt finansowa? karolina 10.02.1989

uwierzcie mi- moja droga, poprawa Twojej sytuacji materialnej ma zwiazek z wyjazdem do wiekszego miasta... jednak stanie sie to prawdopodobnie dopiero za miesiac, najwyzej dwa... znajdziesz tam lepsza prace, ktora w koncu zapewni Ci bezpieczenstwo finansowe...pozdrawiam:)

dommmmmi- kochana, w ciaze powinnas zajsc w przeciagu najblizszych lat... prawdopodobnie urodzisz chlopczyka:) pozdrawiam:)

20-09-1983 edyta czy bede na zawsze z tym faceten ,z ktorym teraz jestem,czy sie rozejdziemy kiedys?

allexx28- droga Olu, juz niedlugo zakochasz sie z wzajemnoscia i prawdopodobnie bedzie to zwiazek do konca zycia:) najwyzej za dwa lata bedziesz juz mezatka:) jesli chodzi o dziecko...prawdopodobnie pojawi sie ono nawet przed Twoim zamazpojsciem:) pozdrawiam:)

elebele- kochana, jesli sie jeszcze nie szykujesz na ta impreze, to powinnas:) poznasz tam kogos naprawde ciekawego:) pozdrawiam:)

Gość ...nka
jakiej pracy powinnam szukac chodzi mi o branze czy ten facet wakacyjny nazwijmy go tak czy go znam czy to ktos nowy