Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imie_deszczu

powróżę chętnym 3 osobom

Polecane posty

artinatimati- moja droga...on Cie bardzo kocha i nie zaluje swojej decyzji, choc jest cos, co go laczy z przeszloscia... czasami o tym mysli, ale nie obawiaj sie, tamten zwiazek jest juz skonczony. jesli chodzi o dziecko... w przeciagu roku powinnas zajsc w ciaze:) pozdrawiam:)

madziaaaaaaaaaaaaaaaaaa- w najblizszym czasie nie czeka Cie wiele zmian... jednak juz pod koniec wakacji pojawi sie jakas nowa propozycja/ nowa znajomosc, ktora moze wiele w Twoim zyciu zmienic na plus:) pozdrawiam:)

wangrofa- owszem, zamieszkasz...prawdopodobnie stanie sie to juz po wakacjach albo pod koniec roku:) Twoj partner bardzo Cie kocha i planuje z Toba swoja przyszlosc:) pozdrawiam:)

jaromirek- moj drogi... cierpliwosci:) znajdziesz dziewczyne w przeciagu 3 miesiecy... bedziecie bardzo szczesliwy, choc to bedzie wymagajaca kobieta i bedziesz musial sie na poczatku bardzo starac, zeby zdobyc jej serce:) dziecko bedziesz mial i to niejedno...prawdopodobnie pierwsze pojawi sie za 3 lata:) pozdrawiam:)

Gość artinatimati
2008] 14:20 Imie_deszczu artinatimati- moja droga...on Cie bardzo kocha i nie zaluje swojej decyzji, choc jest cos, co go laczy z przeszloscia... czasami o tym mysli, ale nie obawiaj sie, tamten zwiazek jest juz skonczony. jesli chodzi o dziecko... w przeciagu roku powinnas zajsc w ciaze pozdrawiam witaj ponownie, dziękuję za pomyślną wróżbę oby się sprawdziło ciekawe co go moze łączyć? jego była ma dzieci (nie z nim), moze to/

jerzyczek- zamieszkasz, ale dopiero za jakies pol roku... poza tym nie czeka Cie wiele nowosci... jakas mala zmiana w pracy- prawdopodobnie zmiana stanowiska...pozdrawiam:)

olchaa- jesli chodzi o Twoje zycie zawodowe... na razie nie widze wiekszych zmian... w ciagu roku Twoja sytuacja finansowa powinna sie ustabilizowac i wtedy pomyslisz powaznie o swoim mieszkaniu... pozdrawiam:)

LaPasion- kochana...jezeli cokolwiek ma sie zaczac dziac, to po Twoim przyjezdzie:) on rzeczywiscie jest troche jeszcze nieprzygotowany na nowy zwiazek, dlatego te 2 miesiace beda dobra okazja do tego aby on sobie to wszystko poukladal...podobasz mu sie jako kobieta i prawdopodobnie po tym czasie zwiazecie sie ze soba... musisz miec do niego sporo cierpliwosci:) jednak wszystko powinno sie ulozyc...bedziecie bardzo udana para:) pozdrawiam:)

imie deszczu a jak u nas z potomkiem ? czy ja urodze? ale jestem niecierpliwa ;)

Imie_deszczu dziękuję Ci bardzo za poświęcony czas!!!!!!!!! ale trochę mi smutno, że tyle będę musiała czekac na tę pracę....a tak marzę o zmianie, szukam, chodzę na rozmowy i nic....a czy widziałaś może co to za branża będzie? jak znajde tą pracę? czy ktoś mi w tym pomoże??? iza 05.08.2008r. dziękuję :-*

Natilkaaaaaaaaa- moja droga, wlasciwego mezczyzne poznasz prawdopodobnie w polowie przyszlego roku i bedzie to juz zwiazek do konca zycia:) za maz wyjdziesz 2 lata po Waszym poznaniu:) pozdrawiam:)

enigmamalina- moja droga... owszem- widze z Twojej strony duzo emocji co do tej osoby...prawdopodobnie Ty jemu sie tez podobasz...ale nie bedzie to niestety trwaly zwiazek... nie pasujecie do siebie charakterologicznie:/ pozdrawiam

Gość olkkkkkka
co wydarzy sie moim życiu podczas wakacji ? czy spełnie moje marzenie podczas tych wakacji ? 22.05.71

Chyba zostałam pominięta ;) Magda 18.03.1992 Zastanawiają mnie dwie rzeczy: - Co przydarzy mi się podczas zaplanowanej wycieczki? - Kiedy spotkam moją miłość? Z góry dziękuje!

wiesia1654- kochana rozwiedziesz sie w przeciagu najblizszego roku... Twoj maz to dran, wiec na dobre Ci to wyjdzie...pozdrawiam:)

psotka_25- kochana, owszem- zmienisz prace...ale wyjazd z tym mezczyzna to chyba nie najlepszy pomysl...powinnas poszukac czegos na miejscu. pozdrawiam:)

Gość potrew
kiedy dostane rozwód ? czy beda jakies trudnosci ? 30.10.1978

Klementyna11- moja droga, w najblizszym czasie nie czeka Cie zadne nowe uczucie...powinnas raczej odpoczac od mezczyzn... Twoj byly prawdopodobnie jest juz z kims zwiazany i raczej sie juz nie odezwie:/ pozdrawiam

Smochiesss- moja droga, wyglada na to, ze powinnas mu zaufac...on ma szczere zamiary wobec Ciebie... wszystko powinno sie ulozyc i bedziesz z nim bardzo szczesliwa...:) pozdrawiam:)

niewiemcorobic- jesli chodzi o studia- wszystko powinno w koncu pojsc po Twojej mysli... temu mezczyznie rowniez sie podobasz, ale czeka na jakas inicjatywe z Twojej strony...bedziecie razem, ale musisz nad nim troche popracowac;) pozdrawiam:)

Gość znowu ja proszę
wtam dzieki za wróżbę i proszę o następną czy 22 lipca zdam w końcu to prawko bo dziś to niestety mi nie wyszło:( albo czy w tym roku uda mi się zdać??? zgóry dziekuję :) Kasia 11.12.82

Magda 18.03.1992 Zastanawiają mnie dwie rzeczy: - Co przydarzy mi się podczas zaplanowanej wycieczki? - Kiedy spotkam moją miłość? Z góry dziękuje!

Zu2ia- owszem, zostanie w Koszalinie...jesli chodzi o Was, on prawdopodobnie uwaza cie tylko za przyjaciolke... nie widze miedzy Wami wspolnej przyszlosci niestety:/ ale w Twoim zyciu niedklugo pojawi sie ktos, dzieki komu zapomnisz o tym przyjacielu:) moze niepozorny, ale za to bedzie Cie kochal szalenczo:) pozdrawiam:)