Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyyyyyyy szukam

2 miesieczne szczenie - dla zorientowanych kilka pytań

Polecane posty

pieska mam od wczoraj jest tylko odrobaczony, wczoraj chcialam isc do weterynarza zeby go zaszczepic, ale slyszalam ze z takim malym psem sie nie idzie dopiero jak bedzie starszy??(troche to dziwne) pozniej ktos innny mi powiedzial, ze źle ze wychodzilam z nim na dwór bo jak jest niezaszczepiony to moze zlapac cokolwiek! ze mam isc go zaszczepic jak najszybciej i przez 2 tygodnie musi siedziec w domu! mam nadzieje, ze nic mu nie będzie po tych 2 wyjsciach weterynarz dzis przyjmuje dop od 10. takze narazie licze na wasze wskazówki, pomocy:(

help:((

Dabile Cie otaczają:D ja ze swoim szczeniakiem poszłam do szczepienia jak miał 3 miesiące i to jest chyba odpowiednia pora:p możesz normalnie z nim chodzic na spacery, ktoś Ci głupot naopowiadał:p A jaka rasa pieska?:)

naprawde?????moge znim wychodzić?? kurde to już sama nie wiem, rano z nim nie poszłam i mi sie posrał i zeszczał w domu:D hiihih owczarek kaukaski;d pomieszany z niemieckiem;d

Kolejnosc jest taka; najpierw szczepienia, pozniej kwarantanna w domu a na koncu spacer. Takze koniecznie jedz z małym do weta Bejbe Lilly -> a wezmiesz na siebie odpowiedzialnosc jesli szczeniak załapie parwowiroze, nosówke albo inne g...? Wychodzenie z takim szczenieciem bez zadnych szczepien to dopiero debilizm

dzwonilam i wszystko wiem. szczepinie dopiero za tydzień, chyba, że coś będzie budziło moje wątpliwości to mam przyjść wczesniej, pozniej okres kwarantanny w domu!!! takze narazie nici ze spacerów

Gość racja najpierw szczepienia
ale jak mieszkasz w domu z ogrodem, to śmiało możesz go tam wyprowadzać, bo chodzi o to, żeby szczeniak nie złapał jakiegoś wirusa od innych psów lub ich odchodów.

mieszkam w bloku, niestety ale wczoraj byłam 2 razy na dworze- a nie powinnam i strasznie się boję:(

Gość mój mąż też ma okrąglutki
bejbe---> głupoty gadasz a ty autorko idz dziś do weterynarza zaszczepiś pieska....po szczepieniu najlepiej nie wychodz z pieskiem na dwór a jesli musisz to nie pozwól aby inne psy do niego podchodziły...

Gość mój mąż też ma okrąglutki
to jakiś dziwny ten weterynarz ze dopiero za tydzień....a jak będą jakieś objawy niepokojące to już może być za późno....idz do innego weterynarza...

jemu chodziło o to, ze pies musi sie przyzwyczaic do nas, bo jak go zaszczepi to szczepionka moze nie zadziałac- przez stres