Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghjk

Solarium

Polecane posty

Gość dfghjk

uzywacie okularek w soalrium? czy po 2 razach na 7-8 min bedzie mi widac jakies efekty? czy moge miec pomalowane oczy? i jak to sie ustawia na ile minut czy oni mi tam ustawia?? czy ja sama mam to zrobic?

Gość Jumper
ja uzywam okluarek bedzie widac co do oczu to nie wiem pani z solarium czy wszystko ustawi

Gość gagagii
Osoba obsługujaca solarium ustawia min.naswietlenia. Okulary należy uzywać Co do efektow opalania po 2krotnym 7,8minutowym opalaniu moga byc widoczne jezli ktos posiada ciemną karnacje i szybko sie opala,bo gdy osoba posiada jasna karnacje i do tego powoli sie opala to nei bedzie widac ,a poza tym osoba z jasna karnacja powinna zaczynac opalanie od 5 min,a dopiero po jakims czasoie zwiekszac czas opalnia,wtedy nie bedzie oparzen ,zcgchodzenia skory. Ja tak postepuje i po 6 razie,po 5 min juz fajnie jestm musnieta lekką opalenizna qa mam jaqsna karnacje.

ja używam ( jak idę na 10) na pierwsze 7min, później zdejmuję, bo raz mi się tak opaliły że masakra. będzie widać efekty ja miałam zawsze pomalowane tylko rzęsy, resztę zmywałam ta pani Ci ustawi wszystko