Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekumata44

jak uruchomic program do lamania hasla?

Polecane posty

Gość niekumata44

odkrylam ze moj mąż ma nowe konto pocztowe . Jest to o tyle dziwne bo on raczej nie jest typem komputerowego amanta.Ma swoje słuzbowe i z niego korzysta bez względu z kim pisze..z tego powodu nowy adres jest dla mnie prawdziwą niespodzianką. Chciałabym wejśc na tą pocztę i poznać powod jej powstania. Nie wrzeszczcie na mnie,że to niemoralne i takie tam bo męczy mnie to że załozył nowy adres...Nie znam się na komputerze i mało na internecie i dlatego nie wiem jak zainstalować program do ściagania haseł ( zrobiłam pobierz program" a on mi się gdześ zainstalował i teraz nie wiem jak to uruchomić) Kto chciałby mi pomóc to proszę bo nie daję rady

Gość lucca33
Czy mężulek ma hasło "zapamiętane" na kompie??? Bo jeśli nie, to nie złamiesz za cholerę

Gość niekumata44
ale jest taki program nibyhakerski który mówi że PROTECTED STORAGE PASSVIEW Program współpracuję z przeglądarką Internet Explorer, Msn Explorer i programem pocztowym Outlook Express. OPCJE PROGRAMU: Program po uruchomieniu ma włączone wszystkie opcje czyli pokazuję wszystkie hasła jakie uda mu się znaleźć. W menu (view) można wybrać jedną z opcji i zobaczyć hasła tylko dla tego elementu. OUTLOOK EXPRESS - opcja pozwala wyświetlić hasła i nazwy użytkowników kont e-mail w programie (outlook express) AUTOCOMPLETE PASSWORDS - opcja pozwala wyświetlić hasła zapisane w pamięci przeglądarki internetowej. AUTOCOMPLETE FIELDS - opcja pozwala wyświetlić dane, które są zapisywane przez przeglądarkę internetową podczas korzystania z internetu (np. dane które zostały wpisane do formularzy, hasła jakie były użyte przy korzystaniu z wyszukiwarek internetowych i inne). PASSWORDS-PROTECTED - opcja pozwala wyświetlić dane zapisane w rejestrze lub plikach systemowych. MSN EXPLORER - opcja wyświetla hasła przeglądarki MSN. URUCHAMIANIE: Program po uruchomieniu automatycznie wyświetla wszystkie znalezione informacje. Użytkownik może odświeżyć zawartość okna, skasować lub skopiować do pliku wybraną informację.

Gość niekumata44
czy ktoś może mnie oświecić jak to wprowadzić w życie?

Gość też chętnie
dowiem się czy jest tu taki mądrala

Gość onek54
i pewnie jesteś na innym kompie?

Gość nie kumata
tak na innym ale ten program obiecuje ze sprawa jest do zrobienia ale chyba dla kumatych a nie dla zdesperwoanych żon:-(((

Gość st0037
Polecam Brutusa. sam nie sprawdzalem ale slyszalem ze jest dobry.

Gość sssssssssssssssssss

Gość sssssssssssssssssss
ludzie czy nikt nie potrafi ,mając program rozwalić hasła???

Gość sam bym chętnie poznał o mojej
prawdę ale czy warto, jeśli się ukrywa to chyba ciągle jej zależy-to niech się dziewcze bawi

Gość a ciebie to
jak nie wiesz jak działa, to czytaj po forach gdzie takie programy opisują, czytaj jakie jest działanie keylogów i innych trojanów. Jak nie wiesz, to zainstaluj sobie i czytaj logi. Patrz co ci wyświetla program, jak cos robisz w kompie. Nikt ci tu nie poda gotowej recepty, bo każdy ma inne ustawienia na kompie, to raz, a dwa, to do takich spraw samemu się dochodzi. Tak że kombinuj sobie, bo trudno doradzić, że ktoś ci napisze zrób tak i już zadziała. Najpierw poszukaj gdzieś go zapisała i zainstaluj. Zawsze możesz odinstalować ,to nie problem. Jak masz antywirusa musisz go wyłączyć, bo ci zaraz wykryje dziadostwo. Sprawdź, pobaw się ,poczytaj przede wszystkim i potem będziesz wiedziała co robić.

Gość niekumata44
mimo wszystko dziekuje

Gość sylwiaaa....
złamać hasło łatwo,gorzej to nie dać sie złapać.

Gość niekumata 44
nic nie mogę założyć bo oboje mamy osobne laptopy ,myślałam,że mozna znać adres a potem na vp odzyskać hasło jak ma się program

Gość niekumata 44
mnie nie złapie bo pewnie sam byłby w szoku ze to zrobiłam tak jak ja jestem,że on ma tajny adres

Gość mam ten sam
problem..oj bidne jesteśmy

Gość a ciebie to
to podłóż na jego kompie keyloggera, jedyne wyjście. Tylko najpierw sama naucz się z tym obchodzić. A tak wogóle, to czemu go nie spytasz wprost dlaczego ma zalożone konto w tajemnicy przed tobą? Co ukrywa? Zadziałaj z zaskoczenia i zobaczysz jego reakcję. Niech ci pokaże co tam ma, ale tak czy inaczej zaufanie w waszym związku już padło na łopatki.

Gość niekumata 44
obawiam sie ze to jedyna szansa aby dać nam szansę:-) pomyśałam że po cichutku sprawdzę i jak tam nic nie będzie to ok-siedzę cicho i oboje mamy luzik a jeśli go zapytam to istnieje prawdopodobieństwo,że skłamie,że nie ma innej poczty a potem szybko ją usunie albo założy inną ....i dalej będę w tym samym miejscu a on będzie ostrożniejszy...trudne to wszystko ale jakże będzie łatwo jeśli sama się przekonam a on nigdy się nie dowie,że go sprawdziłam

Gość nieufna ja
A dlaczego to konto tak cię niepokoi? Napisz z jakiego innego powodu przestałaś ufać mężowi? Wnioskuję, że musiał podpaść. Bo ja, jeśli byłoby poza tym ok pomyslałabym, że załozył konto np. do samych logowań na stronach, które wymagają logowania. Sama takiego 2 maila mam, żeby mi te portale nie śmieciły na mojej skrzynce prywatnej.

Gość niekumata 44
jesteś mądrą kobietą:-) zgadza się ...kiedyś, z 5 lat temu weszłam na jego pocztę i znalazłam tam maila w którym koleżanka zawiadamiała go o zmainie adresu firmy i prz okazji drapała go za uszkiem na dowidzenia..zapytałam co to ma znaczyć a on jakoś z tego wybrnął ..sprawa zamknieta aż do teraz, kiedy chyba przez pomylkę wysłał do mnie maila i do wiadomości na swój nieznany mi adres...zorientowałam się ze to jego ,bo na zabiezpieczenie jego hasła ustawił pytanie które jest zgodne z jego hobby.

Gość nieufna ja
Ale może to tylko niewinne drapanie było? Wiesz, jak się w pracy lata ze sobą pracuje to niektóre relacje bywają czasem takie prawie rodzinne i to nie musi oznaczać zaraz najgorszego. Wiem, bo mój ma coś takiego w pracy. Co mnie trochę drażni, ale wiem na 100%, że to nie jest nic więcej poza tym co napisałam. Może to u ciebie tez jest niewinne? Tak też może być. Bądź dobrej myśli. Muszę uciekać od kompa, bo obowiazki wzywają. 🖐️

Gość niekumata 44
..dziękuję za ten głos rozsądku ale mimo wszystko chciałabym zać powód powstania nowej poczty...wygląda na to,że chyba nie ma sposobu aby dostać się tam '

Gość jakiś sposób na pewno jest

Gość powód do poznania kompa
skoro masz ten program to już do roboty dla nauki rozwal hasło do własnej skrzynki zawsze się czegoś nauczysz ...

Gość niekumata 44
no tak! masz rację! dlaczego najprostsze pomysły najdrudniej wymyślić:-)) dziękuję - popróbuję, mam cały wieczor na ćwiczenia:-))

Gość niekumata 44
nie potrafię:-(( wszelkie opisy- są w j.ang -pogubiłam się...

Gość gg nk poczta
znam pewien program ( Passport Crack 8.1)2010- może złamać hasła na nk ,gg i pocztę ... ja próbowałem znaleźć program w sieci bo słyszałem o nim ale go nie było ale znalazłem ogłoszenie tego typa i pisałem z nim i on powiedział że sprzedaje ten program za 180zł płacone przelewam i tylko z pay pal na pay pal więc ja kupiłem ten program wysłałem mu 180zł ten mi wysłał linka 2godz się ściąga ten program jest prosty w obsłudze ptaszkuje się tylko nk lub gg lub poczta i wpisuje się login lub nr i się klika szukaj i w ciągu 2godz najdłużej i wyświetla hasło jeśli ktoś chce ten program to go polecam i to jest tego typka nr gg28429230