Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda boli ze kasujesz

Kobiety powinny bardziej o siebie dbać !

Polecane posty

Gość prawda boli ze kasujesz

zazwyczaj , blade , z nadwagą ciuchy to masówka z H&M i C&A ( czytaj TANIO), niewydepilowane włosy na rękach, jakieś zapach z oriflame czy avonu ( znowu TANIO), buty oczywiście też najtańsze gówna z Deichmana czy CCC........I jak wy ŚMIECIE mówić że wy dbacie o siebie ? Faceci wydają majątki by dobrze wyglądać a was zaspokaja tanizna...

Gość czemu nie jesteś już
Ivanem i Delfinem? :classic_cool:

Gość Carlo Rossi
Sami zakompleskieni desperaci na tym forum. Pewnie łącznie ze mną :)

Gość terasz chyba powinien sie
nazywać Ivan i Aisha czy jakoś tak. :classic_cool:

Gość dejjot
kobiety to niby estetki ale jakoś nie bardzo im to wychodzi :D

Gość ihfguzdhnjgcf
a Ty niby jakich uzywasz cwaniaro:Pczy tam cwaniaku bo chuj wi jaka masz plec:P

Gość jak można brać na poważnie
topik kogoś kto podpisuje sie jako Ivan i Delfin? :D

Gość Poznaniak85
ale problem tutaj jest dobrze poruszony, sam słyszałem kiedyś w tramwaju, jak jakieś bambery narzekają na facetów , że kiepsko się ubierają, a sama na nogach miała balerinki za 30 zł, leginsy , jeansowa miniowka itd ..... porzadne spodnie to 300 zl, buty tyle samo, polowka kolo 200 zl ..wiec sorry

Gość poznaniak jeśli u ciebie
gust i klasa zaczyna się dpoiero powyżej jakiejś określonej ceny to wybacz. Rozumiem, że jeśli ta panienka miałaby na sobie identyczne ubranie ale warte odpowiednio wiecej to byłaby już z klasą.:o

Gość Poznaniak85
ale kobieta dla facetów nei ma fajnych ciuchów poniżej 100 zł !!! sama tandeta z kiepskiego materiału !

Gość autorze to mam nadzieję
że jak bedziesz mial kobietę to będziesz jej fundował lekką ręką Diora, Gucci itp.:classic_cool:

Gość on ma w zwyczaju
wpieprzać sie tam gdzie go nie chca wiec nalezy go ignorować.

Gość Poznaniak85
tylko niech ta sam,a kobieta nie pierdoli ze Polacy nie umieja sie ubrac z klasa bo po prostu ciuchy dla facetow nie wiem czemu sa 3, 4 razy drozsze

Gość MALWINA WSPANIAŁA
A JA DBAM O SIEBIE ZAWSZE RANO I WIECZOREM BIORĘ PRYSZNIC (LATEM NAWET W POŁUDNIE) PACHNĘ MYDŁEM NAJZWYKLEJSZYM Z WYCIĄGÓW ROŚLINNYCH, DROGICH PERFUM UŻYWAM TYLKO NA SPECJALNE OKAZJE GDYŻ INTENSYWNY I TRWAŁY ICH ZAPACH NIE ODPOWIADA MI NA CODZIEŃ, UBRANIA RÓWNIEŻ KUPUJĘ W ZWYKŁYCH MAŁYCH SKLEPIKACH GŁÓWNIE W MAŁYCH MIASTECZKACH .... gdyż niekoniecznie to co drogie uważam za ładniejsze, dla mnie najważniejsze jest czyste, wyprasowane, pachnące, dobrane do figury A I TAK CZUJĘ SIĘ WYJĄTKOWA

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
tylko kretyni patrzą na to w jakim sklepie ubiera się kobieta... ważne, że ubiera się z klasą ja pierdole!!!!jarek po raz pierwszy powiedzial cos madrego!!!!

co do perfum zgadzam sie:) jezeli nie stac mnie na te drozsze to wole sie nie perfumowac:) buty tez wole skorzane ale dlatego ze noga sie w nich nie poci i nie dusi jak w tych wszystkich plastikach :) i nie chodzi tutaj o marke:) ale to nie znaczy ze trzeba byc od stop do glow ubranych w markowe rzeczy i absolutnie marki nie sa wyznacznikiem klasy jezeli autor tak sadi to podejzewam jest czlowiekiem ktory pochodzi z popeegierowskiej wsi ktory sie jakos wybil i teraz leczy swoje kompleksy z dziecinstwa:)

i to ma być atut,ze ktoś ubiera sie za nie wiadomo jakie pieniadze?! porażka i żenada...phee śmiechu warte czyli bez metki nie istnieją hahaha .. oj żal

Gość miskaaaa
tak a gdzie chodza kobiety z metkami przy ubraniach jesli na takie tylko patrzycie??

Gość ooooooooooooooooooooooooooo
dziewczyny, nie stresujcie się - są ludzi i debile, taki jest świat jarku,nie poznaje Cie!!!dobrze sie dzis czujesz??

Gość nie dajcie sie na to nabrać
co Jareczek wypisuje bo on zawsze podpuszcza ludzi. :o

Kobieta pokazuje swoje piękno dopiero jak zrzuci z siebie ciuszki i zmyje makijaż :D Widać autorze, że jeszcze Ci się nie zdarzylo dojsc do etapu zrzucania ciszków :D

Gość w tym temacie coś tam wiem
a mianowicie jestm stylistką i powiem wam że klasa to nie do końca = cena! z tym, że ubrania na fecetów( uznawane za fajne) sa duzo droższe. Chodzi o to żeby umiec sie ubrac , dopasować wszystko do siebie. Klase rozpoznaje sie po sposobie bycia a nie ciuchach. Dodatki są ważne a w sklepach typu H&M ubieraja sie gwiazdy, ktore stac na Diora. Jsli o perfumy chodzi to jestem za tymi z wyzszej półki Armani czy D&G, tych kiepskich wole wcale nieuzywac. Kolejna sprawa baleriny te "fajne" kosztuja ok 70 - 100zł, a te za 30 to chyba na 1 raz. Spodnie damskie czy męskie sa ok z Reserved i nie kosztuja az tak dużo, pozatym jeszcze diverse jest ok. Tyle ze jak ktos nie ma gustu to chocby wydal na siebie 10 000zł to i tak bedzie wygladal tandetnie

Gość strarsza38
a ja się ubieram w lumpexach i huj wam do tego