Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pełna wątpliwości

wyznanie miłości

Polecane posty

Pierwszy raz powiedział, że mnie kocha jak bylismy lekko wcięci i żeśmy się całowali - z reszta to było nasz pierwsze całowanie ;) Pomyslałam, ze pomylił miłość z pożądaniem... tym bardziej, że półtora miesiąca temu rozstał sie z kimś. Powiedziałam mu, że tylko tak mu się zdaje i żeby nie mówił rzeczy których nie czuje. Minęło od tego czasu ze 3 tygodnie ...znów mówi, że mnie kocha. Teraz to już powtarza to non stop. To możliwe, żeby w tak krótkim czasie od poprzedniego związku się zakochał???

Gość No tak..
...powiedzieć to łatwo.. gorzej ile w tym prawdy

możliwe, ja tez bardzo szybko powiedzialem ze kocham ona mi odpowiedziala tez wiec jest to mzlowie

no to dobrze że masz wątpliwości bo nie wydaje mi się żeby naprawdę kochał po miesiącu.Sorki ale to prawda.A można wiedzieć ile macie lat?

właśnie właśnie.... ile w tym prawdy?? Mam wątpliwości co do jego miości. Zauważył to i zapytał dziś rano czy wierzę w to, że mnie kocha. Powiedziałam, ze wydaje mi się to nieprawdopodobne... Nie zrozumiał Wyjaśniłam, ze wydaje mi się to nieprawdopodobne że tak szybkom się zakochal.... bo przecież jeszcze ponad 2 miechy temu był z kimś innym. Zdziwił się że taki jest mój tok rozumowania... i się dowiedziałam, że jest ze mną szczęśliwy, że dobrze, że tak wyszło (zerwanie z byłą) Ja mu na to, że mnie nie jest przykro, że z nim zerwała ... on wpadł na pomysł że może powinien do niej zadzwonić i jej podziękować, że go zostawiła Co myślicie o całej tej sytuacji?

Gość powiedź mi .....
Ludzie nadużywają słowa kocham\-bardzo szybko :O to nie jest miłość tylko zauroczenie co najwyżej aby stwierdzić ze to miłość potrzeba czasu...

Gość chce zebys rozlozyla nogi po
porostu. nie ejst glupi i wie, ze wystarczy, ze powie kocham a juz wieksozsc leci do lozka.

ja tez uslyszalam kocham cie po 1,5 miesiaca ia jkso zyjemy sobie razem ponad 1,5 roku i nawet nadal za soba szalejemy :) roznie bywa...

dziwne, ja nigdy nie zauroczylam sie kolega, niewiele raczej znam osob ktorae zaucroczyly sie po czasie...

Gość No tak..
a może chce szybko kogoś znaleźć,być z kimś,stąd nadużywanie słowa działającego często jak "sezamie,otwórz się"

no tak... - jasne że chce z kims być, mieć rodzinę, odzywa się u niego instynkt ojcowski ... ja też swoje lata mam i chętnie bym założyła gniazdo rodzinne, ale to nie powód by mówić kocham jak nie kocham, albo nie jestem pewna że to miłość. Więc może jednak On tak czuje??...

albo tak mu się zdaje.... zawsze się lubiliśmy, umieliśmy ze soba rozmawiać, podobne poczucie humoru itd... został sam, i zaczeliśmy sie spotykać (On jak z koleżanką, ja jak z kolegą) jak mówi nie widział, że tak sie sprawy między nami potoczą....

Ciągle powtarza, że zawsze mnie lubił ...że zawsze mu się podobalam ... Ostatnio usłyszałam, że doświadcza ze mną nowych rzeczy - nie bardzo wiem co miała na myśli (bo to łóżkowe rozmowy)... i później jeszcze usłyszalam, że we wcześniejszych związkach zawsze czegoś brakowało

Gość No tak..
nie przeczę że może tak być ale naprawdę to łatwo powiedzieć tym łatwiej,gdy tak nie jest

Gość 77_Madusia
czas pokaże czy mówił prawdę

Aaaa! Przypomnialaś mi największy bląd mojego życia. Ta sama sytuacja, tyle, żeto ja bylam ta, która kochala :)

Gość szukająca problemów
wszystko jest możliwe, gdy głowa pełna marzeń :P

Gość a mniemoj maz powiedzial
ze mnie kocha po 6 dniach znajomosci,zakochal sie na drugiej randce po 4 miesiacach sie oswiadczyl po 11 bylam jego zonka:) wiec wszystko jest mozliwe a jestesmy ze soba 6 lat:)

Gość kjki
:P

Gość Anna Bella
Mysle, ze spotyka sie z 2 naraz:) I mu sie baby pomyliły:)

Gość szukająca problemów
patzrę, że szukasz problemów jak ja ;) Przyłóż piątkę 🖐️

Gość uuppp