Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaŁa CzArNaa

To głupie przeczucie... Jak sie tego pozbyć???

Polecane posty

Wszystko sie skończyło.... była poważna rozmowa.... wszytko sobie wyjaśniliśmy i koniec.... a mi w głowie siedzi przekonanie, że to jeszcze nie był finał tej historii.... wiem ,ze to naiwne... i że to glupie, ale nie umiem pozbyć się tej myśli.... i na dodatek wmówilam sobie, że mi to wszystko intuicja podpowiada.... i teraz zamiast na nowo układać sobie zycie to ja rozmyślam i czekam....

Gość jakie to ma znaczenie

Gość powiedź mi .....
Może chciała byś aby tak było i to jest NADZIEJA

ale to zawsze tak jest na początku po rozstaniu - norma. Uważam, ze tak nas zaprogramowała natura bo czasem tylko ta nadzieja pozwala rano wstać... gdyby nie ona to myśle, ze samobójstwo z rozpaczy po utracie to byłaby norma...

Gość po jakiej utracie...
utracie jakiegos palanta? znajdziesz drugiego. nie przesadzaj

Gość nie nie odpierniczy się
"Wszystko sie skończyło.... była poważna rozmowa.... wszytko sobie wyjaśniliśmy i koniec...." Przeczytaj to z uwagą i zrozumieniem... I zacznij żyć..

\"Może chciała byś aby tak było i to jest NADZIEJA\" nie \"może\"... ja chciałabym żeby tak było.... a palantem to on nie jest tylko po prostu spotkaliśmy sie w niewłaściwym czasie.... ani jego wina ani moja... po prostu dla dobra ogółu trzeba czasem z czegoś zrezygnować.... postąpiłam w zgodzie z rozumiem, ale głupie serce nie chce sie z tym pogodzić... a żyć zacznę.... dopiero kiedy umrze ta nadzieja... ale ile to może trwać???

Gość następna matka Teresa
nie no spoko, możesz żyć nadzieją :P ...ale latka lecą :O