Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rany boskieeeeeeeeeeeeeeee

brzydze sie swojej dziewczyny

Polecane posty

jestemsy razem ( jeszcze) 2 lata w momencie kiedy ja poznalem byla szczupla laseczka miala 168 cm wzrostu i wazyla 47 kg i byla naprawde seksi!! niestety przez te 2 lata przytyla 30 kg!!!! i teraz jest otyla!!!!! brzydze sie ja przytulic kiedy podchodzi do mnie odsuwam sie od niej nie chce zeby ze mna wychodzila bo sie jej wstydze :/

łączymy się z Tobą w bólu. Rozumiem, że skoro się jej brzydzisz to jej nie kochasz? więc ją zostaw po prostu, nad czym tu się zastanawiać

Gość jaa...
kochanego cialka nigdy za wiele:)ale widac ze Ty jej nie kochasz bo inaczej nie przeszkadzaloby ci jej figura.Poprostu na poczatku Ci sie podobala bo byla naprawde szczuplutka.Pokochales jej wyglad.Zostaw ja po co jej taki dupek

Gość NIEZARTUJCIE
i w czym problem? mamy ja rzucic za Ciebie? :D

Gość NIEZARTUJCIE
:D

Gość madziattt
to dlaczego z nią jesteś?

co, za dużo dla Ciebie, biedaku? Przygniata Cię ten ciężar? pewnie wyglądasz jeszcze gorzej niż ta laska. Boże, to trzeba mieć pecha żeby trafić na takiego buca. :o Zerwij z nią i jako powód podaj że jesteś dla niej za kiepski. :p

Gość ooooooooooooo je
huńcwok to ta frajerka silly maggot :/

ja od 2 lat sie nie zmienilem nadal jestem szczuply mam 192 cm wzrostu i moja waga jest w normie natomiasst ona wyglada jak słoń ktory do mnie nie pasuje

Gość jeśli przejdziesz na
kanibalizm , to z głodu nie zginiesz

Głupi jesteś, że nie zerwałeś z nią wcześniej. 30 kilo nie pojawia się w jedną noc. Nie jest tak, że zasypiasz koło laski, a budzisz się koło lochy :O

Gość NIEZARTUJCIE
no :D 300 kilo zywej wagi :D

Gość ale o co chodzi///
mamy za Ciebie z nią zerwać czy ją odchudzić :D

Przy wadze 77kg, Twoja dziewczyna nie jest otyła a ma jedynie niedużą nadwagę.

ale kiedys byla normalna a teraz to co to za tekst nadwaga jak ja nienawidze tego slowa

Gość rumburakk
a co sie stalo, ze przytyla. 30 kg w dwa lata to juz jakas chorobowa zmiana. moze jest chora i trzeba z nia pojsc do lekarza

Gość Kofek.
Stary, nie sluach tych pewnie tak samo otylych feministek ! Zostaw ja, na pewno stac Cie na nowa, lepsza! Skoro pozwolila sobie na to, zeby przytyc to jej wina ! Przestala o siebie dbac, wiec to jej wina. A poza tym po co Ci pasztet ? Nastepnym razem nie angazuj sie w stale zwiazki. Badz z kobietami tylko na troche, korzystaj ile wlezie, i nie marnuj zycia ! A jej powiedz ze juz Ciebie nie pociaga, i z Wami koniec. NIe mecz sie stary ! I nie sluchaj tych panien co tak Cie jada, rozumiem Twoj bol. Dasz rade ;D

Gość elemka
Tak. Kofek Ci dobrze radzi - rzuć ją , ty jak widać jesteś stworzony tylko do bzykania a nie do stałych zwiazków, w których ludzie powinni na sobie polegać.

Gość NIEZARTUJCIE
chlopcy... ja wiem ze jestescie jeszcze w takim wieku ze dopiero odrosliscie z pieluch ale uwierzcie starszej dosiwadczonej kobiecie nie kazda tyje :) powodow tycia nie bede wam tluamczyc muscie jeszcze troche podrosnac :)

Gość Kofek.
Ale tu nawet nie ma o czym mowic! Wiem po sobie. Mam 18 lat, raz bylem w staly zwiazku, i to nie ma sensu, wedlug mnie oczywiscie. Poza tym, skoro ten kolo czuje do niej obrzydzenie, to w ogole marnie :/ jak najszybciej zostaw ja, tylko uzasadnij to jakims konkretnym i nie raniacym argumentem, bo przeciez nie powiesz jej ze obrzydza Cie :/ to moze ja skrzywdzic. a na przyszlosc masz nauczke, ze z zycia powinno sie czerpac jak najwiecej, a jedynym rozwiazaniem jest zabawa i kobiety. One tez tego chca, mozesz byc z dziewczyna na Twoich i jej warunkach, bez zobowiazan, czysty sex. I nastepnym razem nie angazuj sie, w przyszlosci czeka nas o wiele wiecej problemow, a zwiazek z kobieta przynosi nowe, bo to w sumie poczatek wspolnego dzielenia sie zyciem i problemami. Uwierz, nie wymyslam tego, musialem ostatnio zostawic najpiekniejsza dla mnie dziewczyne pod sloncem, jest porzadna i chciala byc ze mna tylko na stale, rzadnej innej opcji. Przecierpialem to i podjalem decyzje. Chce byc sam, poznawac nowe dziewczyny, miec wspomnienia, nie podlegac nikomu. Zycie :)

Gość elemka
Jarku, od takich palantów jak ty wszystkie kobiety powinny trzymać się z daleka więc nie sądzę żebyś miał szansę na stały zwiazek

Gość azelorrr
boze masz problem.. zamiast sie zalic na kobiecym forum jak jakas ciota to ja rzuc i tyle

Gość rooibos
168cm i 47cm? Obrzydliwy szkielet:O:O

Gość NIEZARTUJCIE
wow!! mam jeszcze 15 kilo szansy u jarka :D swietuje dzisiaj :D

Gość natalia85
jarek co rozumiesz pod pojeciem atrakcyjna kobieta?

Gość sylwiaa44
buhahah ale koles jestes żałosny Po prostu jej nie kochasz ani nie kohałes skoro ci to teraz przeszkadza A miłośc polega na tym zeby byc ze soba na dobre i na złe i sie nawzajem wspierac.Ciekawe jak ona by sie zachowała na twoim miejscu, pewno jak by cie rzuciła wyzwał bys ja jaka ona to jest. Ale najlepszym wyjsciem bedzie jak z nia pogadasz i zapytasz co sie stało, czemu przestała o siebie dbac itp

Gość moja luba ma 169 i gdzieś
około 57 waży, i jest taka sobie, ale już przy takim wzroscie 47 to chudzina, wciągająca kokainę, i przewracająca sie na wybiegu z głodu. A to opisałeś to efekt jojo i bardzo szkoda dziewczęcia.....

Gość sylwiaa44
nie Jareczku to autor jest żałosny,jak ma taki problem to niech z nia pogada A poza tym takie jest życie, płata figle i z czasem człowiek sie niestety zmienia. Zaczynaja wypadac włosy, nadwaga sie pojawia i to nie tylko u kobit, u facetow jest to samo. Jak juz pisałam wczesniej, na tym polega prawdziwa miłosc byc ze soba na dobre i na złe. Jak by byli małżenstwem i mieliby dzieci tez bys mu doradził zeby ja rzucił????? po prostu niech z nia pogada