Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rany boskieeeeeeeeeeeeeeee

brzydze sie swojej dziewczyny

Polecane posty

Dziewczyny nie unoście się tak;) Przecież swoim zachowaniem sprawiacie radoche Jarusiowi:P Wszystkie wiemy, że Jarek szuka ciepła i miłości:D

Gość taka se Pati L.
no to zajebiscie Jarek jestem prawdziwą kobietą wazę 61kg :D ale jest "problem"- mam dziecko :) i czekam teraz na Twoje jakze pouczające wywody skierowane do takich ja ja:D ty maniaku kafeteryjny

Gość taka se Pati L.
o, i tu cie zdziwię złotko, bo wlasnie ze ciesze sie szerokim zainteresowaniem, i to przyzwoitych, madrych, inteligentnych facetów, a zjednym nawet jestem od prawie roku, oboje studjujemy, podrózujemy, i szczerze- niczego mi wiecej do szczęscia nie potrzeba :) jestem atrakcyjną osobą, wysoką, wysportowaną, a to ze mam córcię nie stanowi zadnego klopotu, wręcz przeciwnie:) ale coz, Ty i tak zapewne masz odmienne zdanie...naprawde ciezko mi zrozumiec takich facetów jak ty- musiales wychowac sie albo w patologicznej rodzinie, albo jestes jedynakiem ktorego rodzice wychowali na maminsynkowatego egoistę bez kultury i wrazliwosci, albo wychowywales sie bez jednego z rodziców lub tez w domu dziecka i teraz nienawiscią i zawiscią odplacasz sie kobietom za krzywdy dziecinstwa. Taka jest moja teoria

Gość sylwiaa44
Prosba do założyciela tego topiku. Daj znac co zrobiłes i powiedz jak twoja Pani zareagowała, pewno wszyscy beda ciekawi, aa i oczywiscie pod jakim pretekstem z nia zerwałes

Gość taka se Pati L.
MALE SPROSTOWANIE- TO JA ODESZLAM OD OJCA DZIECKA ZANIM JESZCZE SIE NARODZILO :)

Nie tylko zdesperowani;) Nie dość, że żyrafa ze mnie, to jeszcze dzieciata:D

30 kg to bardzo duzo. potrafi zmienic czlowieka z wygladu. szkoda, bo to oznacza ze od samego poczatku jej nie kochales ! gdybys kochał, ten wyglad nie przeszkadzal by Ci na tyle, ze chcesz odejsc. Poza tym jest wiele wyjsc, pochodzic razem na silownie. Bo domyslam sie ze Tobie to tez by sie przydało [nie o nadwage chodzi] tylko jesli twoja waga jest w to pewnie zaden umiesniony z Ciebie facet. Troche miesni by sie przydalo. Facet bardziej meski wtedy jest.

o ja pierdolę!! człowieku, zastanów się co jest dla Ciebie wazne? jasne pewnie nie wygląda jak księżniczka, bo nie oszukujmy sie jest gruba, ale może warto pogadać z nią o diecie? o tym, żeby zaczęła się starać i dbać, bo po co jej te zbędne kg.. a może ona ma kompulsy?

Gość dotota54
taka se Pati L -zgadzam sie z twoja opinia o tym bufonie

sluchajcie ale jak ja jej powiem o diecie i o uprawianiu cwiczen to ona mi strzeli focha wiec ja mam gdzies taki uklad

Gość no zal mi ciebie
znajdz sobie wysuszona panienkea jej daj spokoj,moze bedzie miala szczescie i znajdzie takiego faceta ktoremu sie spodoba

to ją kurwa zostaw i nie pierdol jak potłuczony :P jej wyświadczysz przysługę, nam wyświadczysz przysługę i sobie też, więc ja, FEMINISTKA, ROZWÓDKA, WAŻĄCA PONAD 65 KILO, ŻYRAFA (eee czy 176 to już żyrafa Jareczku??), i w ogóle beznadziejny kaszalot błagam cię autorze RZUĆ JĄ!!!!!! ament

stoicie tak za nia bo po prostu tez jestescie otyłę :o

no kochanie, jak to za nią, przecież napisałam drukowanymi RZUĆ JĄ!!!! teraz, zaraz, jeszcze DZIŚ!!! RZUĆ W CHOLERĘ!!!!

Tak absurdalny problem wystawia niezbyt pochlebne świadectwo o stanie twojego intelektu.weź zrób dziewczynie przysługę i rzuć ją po co ma sie męczyc z takim typem

Gość misyy
tiaaaaa,kopnij w dupę supermenie

Gość kkkkkkkkaaaaaaaasssiiiiaaaa
to nie ma sensu bo i tak wczesniej czy pozniej z nia zerwiesz wiec lepiej od razu to zrob.. a fakt faktem jak jej powiesz o diecie to sie pewnie obrazi