Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rany boskieeeeeeeeeeeeeeee

brzydze sie swojej dziewczyny

Polecane posty

Gość jak ja zostawi
to z rozpaczy dziewczyna schudnie i wroci do swojej wagi i bedzie piekna i bedzie miala go w nosie....

a nie mozesz jej jakoś nakłonić, żeby schudła, pomóc jej w tym, poruszyć ten problem? tzn jesli ją kochasz, bo jesli chodzi tylko i wyłącznie o jej dupę, to ją zostaw.

Gość sylwiaa44
HAHA dokaładnie Masz racje niech ja zostawi, a wyjdzie jej to na lepsze. Schudnie i znowu bedzie ta fajna babeczka co wczesniej, i jak sppotka ja na ulicy to nie bedzie mógł wyjsc z podziwu. A ona wtedy go oleje(oczywiscie jak bedzie mądra babeczka to tak zrobi) wiec sie z Toba po czesci zgadzam, niech ja zostwai, da soie rade kobitki sa dzielne. Ale niestety takie zycie "Widziały gały co brały"i nawet taka laseczka jak ona moze miec złe dni, i moze sie zmieniac A jak on bedzie miał ogromny brzuch i bedzie łysiał to ona wtedy bedzie piekna i bedzie korzystała z życia heh

Gość o w mordę ale się wygłupisz
rozumiem,ze kochales ja za to ,ze była ładna.Ale jestes pusty.

Jaruś...Ja mam 64kg (przy 180 cm) i boję się, że niedługo przestanę być kobietą. To jeszcze tylko malutki kilogramik i stanę się: O zgrozo! Kaszalotem czy innym wielorybem. Tak niewiele mi zostało, żeby z rozmiaru 36 wpaść w gigantyczne 38. Chyba się zabiję:P

pogadam z nia dzis i powiem ze to koniec !!

Rzuć ją ! Skoro w te 2 lata przytyła 30 kg to pomyśl co będzie później...brrr... A jak by zaszła w ciąże ta ja już nic nie mówię. Znajdź sobie dziewczynę , która dba o swoje ciało i ZDROWIE bo przytycie 30 kg zdrowe nie jest !

a jak sie nie zmieni i po zerwaniu nadal bedzie tlusta ?:D

Gość sylwiaa44
tak zerwij z nia Wierz mi dobrze zrobisz, bo tak naprawde jej nie kochasz i jestes pustym kolesiem co leci na jej ciało i wygląd, ale zebys potem nie żałował. Ale podaj jej powód zerwania, a wtedy zobaczysz jaka z niej fajna babeczka. Weżmie sie za siebie, schudnie i wyjdzie jej to na dobre. Bo jak bys ja kochał to byłbys z nia i ja w tych momentach wspierał. Nie martw sie da sobie rade. Wbrew pozorom koniety sa silne, silniejsze niz faceci

Gość 87549043
ile???47??to jakis kosciotrup byl a nie szczupla dziewczyna ty idioto

Gość olaaaaaa
bo wierzymy w PRAWDZIWA MILOSC a nawet powiem jestesmy TAKA MILOSCIA KOCHANE

Gość sylwiaa44
buhaha a facet to nie kaszalot wy wszyscy pikni jestescie. Tylko to wszystki polki sie podobaja a nie polacy haha

Ja tam na brak powodzenia nie narzekam. Małe karakany wiedzą gdzie ich miejsce w szeregu:D

Gość olaaaaaa
i jeszcze jedno ja sobie nie wmawiam ze moj mezczyzna zostanie ze mna ja mu po prostu UFAM

Gość ajt
Bo Jaruś sam ma pewnie 155 :D

Gość olaaaaaa
jestem ciekawa jak Jarku wygladasz:) z tego co mozna zaobserwowac wielu ludzi ktorzy wedlug wielu uwazani sa za atrakcyjnych sa w stalych zwiazkach z osobami, ktore wedlug stereotypu sa mniej atrakcyjni...i trzeba dodac sa szczesliwi...

Gość sylwiaa44
wal sie na ryj A polacy sa pijakami i niechluje taka opinia Nie oceniaj po jednostakch nie każda polka zaraz musi byc puszczalska itp Ja akurat mam do siebie szacunek i ciesze sie ze jestem jaka jestem i na pewno nie rozpaczal bym po tym ze koles mnie olał Mam swoja wartosc i nie pozwlilabym zeby facet mnie meczyl psychicznie czy zdradzal albo mowil ze jestem kaszalotem czy cos. Po prostu zalezy od jednostek kazdy jest inny i powinno sie za to ich szanowac Nikt nie jest doskonały. A miłosc polega własnie na tym zeby kochac za to jakim sie jest, a jak wystepuje problem to powinno sie o nim rozmawiac. Nie mowie ze dobrze ze sie tak zmienila, ale on powinnie wlasnie z nia pogadac i pomoc jej w tym

no coz nie sadze zeby ona sie wziela za siebie po zerwaniu bo jest leniwa

Gość olaaaaaa
zastanawia mnie dlaczego tyle mowi sie o wygladzie, jak dbac o siebie, jak byc "atrakcyjnym" moze warto wiecej mowic o tym jak dbac o wnetrze co zrobic zeby byc lepszym czlowiekiem...

Gość sylwiaa44
zerwij z nia i tyle a ona juz sobie da rade Zobaczysz, my baby jestesmy silne, wbrew pozorom

Gość olaaaaaa
rany boskieeeee dlaczego byles z nia przez 2 lata? co Ci sie w niej podobalo? co fascynowalo? jesli tylko wyglad to tak jak tu Ci radza rozstan sie z nia i to szybko

Gość olaaaaaa
a tak w ogole to moim zdaniem zbedna tu jest jakakolwiek dyskusja...gdyby autor byl z ta dziewczyna z innych powodow niz wyglad(seks?) to nie pisal by takich rzeczy na forum a juz na pewno ze brzydzi sie swojej dzieczyny...to tyle:)

jarek 84 ty ćwoku,założę się że jakbyś zamieścił tu swoje zdjęcie miałybyśmy niezłe używanie.Przypuszczam że jesteś gruby,brzydki pryszczaty to na pewno no i masz zaległości ewolucyjne,dlatego obrażasz każdą kobietę aha zapomniałam o bardzo małym wacku a raczej w twoim przypadku kadzidełku

jarek84 pewnie jestes zakompleksionym impotentem a twoje wypowiedzi maja pewnie podbudowac twoje nedzne ego aż żal sie robi...

Gość sylwiaa44
heh wszyscy tu jestesmy smieszni i tyle Kazdy ma swoje zycie i uklada je jak chcesz Jesli ja kolego kochasz too po prostu pogadaj z nia, a wierz mi ze na pewno bedzie chciala sie zmienic jesli jej na tobie zalezy, ktora dziewczyna nie chce byc atrakcyjna dla swojego faceta

Gość gfgs
gdyby mu zależało to by porozmawiał o tym z nią, sa długo razem, teoretycznie powinni mieć zaufanie do siebie. Może zacząłbyś z nią uprawiać jakiś sport, co?? Ale nie, bo Tobie nie zależy i znalazłeś pretekst żeby powiedziec bay.

Gość he he heeeeee
Jarek_84 największym kaszalotem tutaj jesteś ty