Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blizzard

Dałem sobie spokój szkoda zachodu by idiotę z siebie robić

Polecane posty

Gość WE WILL
kurwa a ile widzieliscie panienek z przystojnymi ciachmi bo ja najczesciej widuje fajne atrakcyjne panny z brzydalami miskami i innymi gburami i burakami , co one w nich widza?? a jednak cos widza wiec nie dołujcie chłopaka i nie sprawiajcie by zanizał poczucie własnej wartosci, lepiej podpowiedzcie mu jak nie trafic na zouze albo taka która go wykorzysta

Gość Kremówka765
podaj nam tak około ile masz wzrostu i waga jaka jest zobaczymy co sie da zrobic sama wiem, nawet z kafeterii ze babki szukaja facetów w miare szczupłych (ale to nie regula) i przede wszystkim wysokich, przynajmniej wyzszych od nich no odezwij sie

Gość ofe rma
no niezupełnie hipokryzja bo on nie próbuje obijać lasek jakim playboyom, tak? on startuje do tych które nikogo nie mają i też są samotne. ale im się wydaje że doczekają się księcia z bajki. niech im się wydaje dalej. a potem wypisują na kafe jakieś duperele że "kocham drania" albo coś takiego. bo ich książę był księciem dla wielu takich co to nie chciały blizzarda i szukały "lepszego". przebudzenie następuje gdy po iluś tam latach "książe" zanjduje sobie młodszą (faceci niestety dłużej zachowują atrakcyjność) a księżniczka zauważa że jest coraz starsza i robi się trudne zainteresowanie sobą nie tylko księcia ale nawet "blizzardy" coraz rzadziej zerkają w dekolt. :D

Gość blizzard
mam 181 cm wrostu 73 kg niebieskie oczy i ciemny blond wlosy...jak juz pisalem dziewczyny srednie ( dla moich znajomych brzydkie)...to nie sa pieknosci ...najbardziej zabolalo to ze nawet nie pozwolily mi sie pokazac bo skoro nawet na randke nie chcialy isc..ide sie uczyc..jutro mam egzamin ale za godzine tu odpisze

Gość Jaja jak berety
zalosny jestges i dlategio

Gość Kremówka765
blizard, to wysoki jestes :) nie masz sie co przejmować. fajna masz budowę ciała :) szukaj dalej, ja tez jestem na etapie szukania, moze niedługo szczescie sie do mnie uśmiechnie, :D ps: a co studiujesz i wogóle z jakiego wojewodztwa jestes? ja ze swietokrzyskiego

Gość Kremówka765
ale po co chciales sie umowic z takimi średnimi z wyglądu dziewczynami?

A moze on po prostu tym dziewczynom sie nie spodobal i w tym cala tajemnica? Nie ma znaczenia czy te dziewczyny uchodzily za ladne czy brzydkie w oczach innych. Po prostu Ty im sie nie spodobales, koniec, kropka. To nie oznacza, ze nie spodobasz sie innym, takze zamiast rozpaczac, zyj dalej i nawiazuj dalej znajomosci. Wyluzuj sie przede wszystkim, pokazuj ze masz zainteresowania, pasje, ze to co robisz sprawia ci przyjemnosc. Dziewczyny lubia wlasnie takich - facetow ktorzy sa zadowoleni z zycia. Predzej czy pozniej znajdziesz te jedyna.

Gość Kremówka765
zachecam Cie Blizard do opowiedzenia wiecej o sobie, zadałam Ci pytania:)