Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość godot

Co dyskwalifikuje faceta w oczach kobiety?????

Polecane posty

Gość rozważna i romantyczna...
hujogłowy nie przesadzaj:P:P:P

Gość usta malowane
widocznie więcej kobiet siedzi na kafe, faceci oglądają na dobre i na złe :P

jarek nie wszystkie:P

Gość dejjot
jak masz bialy garnitur to nosisz czarne skarpetki ? do bialych butow tez nosisz czarne skarpetki ? .....

zdecydowanie nie...

Jarus a jak sobie chcecie :D moga byc nawet rozowe tolerancyjna jestem:P a ja to bede niezalezna i jeszcze bede facetowi na piwo dawala zeby poszedl z kolegami :) ach ja to bede zona wysmienita :D

jak daje kobiecie w... " morde" to juz nie jest facet tylko swinia!!!

Gość nienawidzę dgy
zdradzający - czasem to widać po facecie zbyt pewny siebie - podobnie ma się rzecz do zdrady, widać, że taki facet traktuje luźno związki macho - oblech po prostu zbyt gruby, chudy pryszcze - kilka pewnie nie zauważę, ale jak jest cała buzia w syfach to aż mi się rzygać chce brudne paznokcie - przede wszystkim u stóp, no po prostu szok! wąsy - nienawidzę żółte zęby - albo ogólnie zaniedbane, próchnica i to w jedynkach bleh śmierdzący oddech, stopy i wszystko jeśli śmierdzi - obrzydliwość pot - nienawidzę jak z chłopaka leje się pot. Może być szczupły, a cały w wodzie, np. na dyskotece - automatycznie dostaje przydomek \"spocony\" i odpada w kąt zbyt przesądny przemądrzały - facet chce zrobić wrażenie, a wychodzi na debila złota rączka - to tak jakby się chwalił, że jest lepszy ode mnie, bo jestem kobietą łysiejący facet, który się ślini pijany palący - ten oddech po fajce...

no to powiedz kiedy trzeba???

brudne paznokcie ooo fujjjj :P

Gość dejjot
Jarek ty to jednak kurwa ze wsi jestes :D w zyciu chyba nie byles na bankiecie latem stad u ciebie brak bialego gangu ;]

jak ktos wyzej napisal :bialego bokserki moga byc ale pod warunkiem ze facet ma ciemna karnacje wtedy rzeczywiscie wyglada tak ze mmmm... ale jak wyskoczy blady i chudy w takich gaciorach to bleee...az sie niedobrze robi :O

Gość a dlaczego
niektore osoby wypowiedziały się na obu topikach bi?

Gość fdghgtc
a co powiecie jak facet chodzi bez matek?

O matko Jarek jakiś Ty glupi jetses,zal mi Ciebie :O Hehehe na pewno o mnie chodzi :D do kurwy jasnej czy koebita ktora wypowiada sie na temat innych kobiet musi byc lesbijka albo bi? wes pomysl troche zanim cos napiszesz :O

hujogłowy piszesz o sobie?:)

Gość a dlaczego
ktos tu o zębach pisal to jako asystentka dentystyczna stwierdzam, ze jest regułą juz że im większa lasencja to ma bardziej niezadbane zęby duzo osób co jest niby na poziomie nie dba o uzębienie i widac ze jest to zaniedbanie a nie np. oddziedziczone tendencje do chrób jamy ustnej

Gość a dlaczego
a jak jako pracownik tzw. słuzby zdrowia powiem, że coraz wiecej polskich panów jest nosicielami HIV, a szczegolnie panowie biznesmeni ktorzy jeżdza po egzotycznych krajach( zwlaszcza tych na Wschód) i zarazają potem swoje polskie dziewczyny, czy zony, a te rodza chore dzieci. dlatego stalo się to jednym z powodow wprowadzenia obligatoryjnych badań ciężarnych na posiadanie tegoż wirusa nie czarnoskorzy sa zgrożeniem

Gość hujogłowy
Szanować prawdziwych mężczyzn. Niewybrzydzać.

Gość sdsdsdsd
jak facet ma kase to moze i chodzic w osranych gaciach i dupencji to nie bedzie przeszkadzac

Gość Nowa w mieście prawdziwa
mało męskie zachowanie i zamiłowanie do komedii romantycznych:O

Gość sdsdsdsd
pusta maszynka=dziewczyna

taaak Jarek ,najlepiej od razu powiedz ze wszytskie kobiety to szmaty i kurwy ,bedzie prosciej :] Patrze ze sie uczepiles lasek mieszkajacy za granica oraz ktore zwiazane sa z tamtejszymi facetami.Boli Cie ze wola ich a nie Ciebie? no ja sie im wcale nie dziwie i nie chodzi tutaj o kase o status spoleczny a o wyglad (tak tak jestem pusta jak kazdy\" normalny\" czlowiek) i jakiekolwiek obycie,zachwanie charakter zreszta na to samo wychodzi. Fakt faktem ze niekore rzeczyiwscie ostro sie puszcaja ale to ich dupy i ich sprawa :]

Gość Ignorować Jarka