Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mayre12345

angielski

Polecane posty

Gość mayre12345

czy mógłby mi ktoś przetłumaczyć ten tekst na angielski? Mam wielki problem. Nie potrafię określić, jak ma wyglądać moja przyszłość. Wszystkie koleżanki mają już plany dotyczące studiów a ja nie. Kto może mi pomóc w podjęciu decyzji, co robić dalej?

Gość mayre12345
pomocyyyyyyyyy

Gość mayre12345

Gość klaudia56565
I have a huge problem. I can't define how must be look my future. All my friends have a plans about school-colleg, but I don;t have. Whos can help me pick up decision, what doing??? Moze cos w tym sensie

Gość bo mnie boli lewa pacha
I am You are karramba mam Problema S.O.S.no potrafie ołkreślić who ma look maj future simple. My sexygirl have got lub has got (do wyboru) plannnns co do studiów a ja no.Help me ewribadi love somebody ..

Gość jegd1234
hahaha, obie wypowiedzi zabójcze :D

Gość jegd1234
Szkoda że pierwsza nie miała być śmieszna, tylko pomocna :)

Gość fiesta de la nocze
hoł hoł hoł soł lets get it startttttedddddddd. raz dwa raz dwa próbasa mikrofonasa...lets goł i've got sacz a big problemos kutassos desperadosc - aj kant defajn hał long on jest and his FIUTczer:/. Every cipkas I know have gott Planasy i kutasy a me not. Can anybody find me somebody to fuck?

Gość mariolkaaaa
buhahaha a ty wyzej pewno jestes kumplem tego z youtube hehe

Gość mayre12345
pomóżcie!!!!!!!!!

Gość jegd1234
Ok, zlitujmy się. Proszę: I've got a serious problem. I can't decide what my future is supposed to look like. All my friends have already decided upon their further education. I haven't. Who can help me make a decision about my future?

Gość moja główka
koles ona nie pisze ze mam powazny problem tylko ogromny a wiec huge big badz great Wiec nie badz taki do przodu

Gość jegd1234
ło matko, nie było już do czego się przyczepić? :D Nie przeginaj. Serious brzmi naturalniej.

Gość moja główka
decide znaczy decydowac a nie okreslac hah a prawie robi ogromna róznice

Gość moja główka
a te supposed po co ta wcisłes hehe ona nie chce nic przypuszczac ale pewno jestes najlepszy i masz racje

Gość jegd1234
No tak, bo sztuka translatoryki to tłumaczenie DOSŁOWNE. Gratuluję intelektu. I wiedzy. Hehe, tak na marginesie - dzięki za przewidywalność :D Już się zaczynałam obawiać, że coś się stało z naszą Kafe gdy przez 5 minut nikt mnie nie zjechał za sensowną odpowiedź. Ok, autor zniknął, ja też znikam. Papapa.

Gość moja główka
ciesze sie ze uzywasz translatora BYE OR GOODBYE

Gość mayre12345
to który tekst jest poprawny?

Gość moja główka
a tak a propo tego supposed to nie potrzebnie i to nie translator o tym mowi tylko wiedza, bo ona nic nie przypuszcza ale dobrze ze ktos taki jak ty sie znajdzie zeby napisac cos normalnego a nie jak ci co sa w angli hehe a nic nie umieja po ang i tylko siare robia

Gość bazyliszekkkkkk
I have a huge problem. I can't define how must be look like my future. All my friends have a plans about studies, but I dont have.Who can help me make a decision about my future? Mysle ze to rozwiazanie bedzie najlepszym Jest tym z dołu i góry ale obie strony popelnily małe błędy, ale mysle ze to jest jakies w miare poprostu splatane hehe good luck

Gość jegd1234
Nie no, muszę się odezwać jeszcze raz. LUDZIE. "Supposed" nie ma tylko jednego znaczenia. Proponuję zapoznać się z tajemniczą księgą zwaną SŁOWNIKIEM. To samo z "decide upon". Uwaga na przyszłość: NIGDY NIE TŁUMACZ DOSŁOWNIE droga autorko/autorze, bo stworzysz najwyżej tzw "Polish English" :D A już zdanie "I can't define how must be look like my future" jest TOTALNIE NIEPOPRAWNE pod każdym względem. Za coś takiego zostawiam uczniów na drugi rok w tej samej klasie. Tak, uczę angielskiego. Narazie mordki.

Gość marcinnnn
dobrze cieszmy sie ze mamy tu taka uczona, wszystko wiedzaca he brawo dla niej

jejku oczywiscie , ze ona ma racje, a Wy do cholery co?? zazdroscicie wiedzy?! do ksiazek, a nie na kafe siedzicie? Polski narod jest naprawde porabany.. zamiast pogratulowac, pochwalic, podziekowac to jakies wjazdy.. bo Wy wiecie najlepiej?! brawo..

Gość tak tylko...
I have a big problem. I can't describe what would my future look like. All my classmates have plans for their future studies but I don't. Is there someone who could help me to make a right decision? What I have to do?

Gość łucka jucka
heh kobitka zwariuje zaraz Pewno kazda po czesci jest dobra i zła Tym musi sie zajac prawdziwy fachowiec Mysle ze powinna o to poprosic Kevina Aistona (czy jak mu tam) Rodowity wie najlepiej hehe

Gość trawa
OMG!!! Pewnym ludziom wydaje sie, ze znaja angielski...ludzie. opanujcie sie!! Jesli nie jestescie czegos peni to nie pomagajcie innym, z drugiej strony probowac tez trzeba.