Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze technik......

egzamin praktyczny- technik administracji

Polecane posty

Gość moze technik......

Moze ktos pamieta jakie w ubieglych latach byly zadania? Chdzi mi tylko o czesc praktyczna. Przychodzi mi tylko do glowy procedura wydania prawa jazdy, dowou i paszportu, moze ktos cos jeszcze podpowie? Z gory dziekuje

Gość ajka_w
Hej ja też w tym roku przystępuje do tego egzaminu i mam taki pytania czy posiadasz jakiś konkretny projekt na egzamin prócz tego co jest w internecie o dowodzie osobistym , bo u mnie w szkole trochę olali etap praktyczny i za dużo to nie wiem . Albo czy masz może test ze stycznia tego roku Niestety tez tylko znam te które wymieniłaś . Będę wdzięczna za jakieś informacje . W zamian mogę sie wymienić jakimiś notatkami które byś potrzebowała ,wyrazie co podaje swoje gg 2641457

Gość moze technik......
niestety, ja w tym roku zdaje tylko poprawke czesci praktycznej ale z tego co pamietam to w tamtym roku bylo wydanie duplikatu prawa jazdy. Nie mam nic oprocz informatora z internetu. Moge ci tylko podpowiedziec ze ja mialam wszystko oprocz informacji o trybie odwolawczym i przez to nie zdalam. Jak cos znajde to dam ci znac, w jakim miescie zdajesz?

Gość drzewko_szczescia
ja slyszalam ze moze byc o dodatku mieszkaniowym. ogolnie jestem przerazona tym etapem praktycznym :-) w mojej szkole kompletnie nas nie uczyli pisac tych projektow dlatego z gory zakladam ze nie zdam :/ jedyne co moge to gapic sie w informator i zapamietac z niego jak najwiecej. ja mam tylko przykladowy projekt o wydaniu dowodu janu eugeniuszowi kowalskiemu. macie cos innego?

Gość zanetka888
Witam. Znalazłam linki z egzaminami TA-cz.praktyczna, a ma ktoś może linki z egz. Technik Administracji-część teoretyczna...? bo coś szukam i nie ma:/ echh

Gość termida
co do części praktycznej to na stronie cke jest egzamin z 2006, 2007, 2008 r. ze wskazówkami. Interesują mnie testy z tych lat nie mogę ich nigdzie znaleźć.

Gość gość
Ja na technika administracji uczyłam się w http://cku1.edu.pl/dla-kandydatow/oferta-edukacyjna/ - egzamin nie należał może do najprostszych, ale można się było bardzo dobrze przygotować i wtedy efekty są super. A praca też super i poszukują takich ludzi na rynku. Super sprawa