Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JATOJA XX

NIE MA TO JAK BYĆ SINGIELKĄ

Polecane posty

Gość Zamość live
Ja jestem singielką, i to jest OK. Mogę iść z kim chcę, gdzie chcę i kiedy chcę. Mogę robić to co mi się podoba i nikt mi nic nie powie. Mogę zerwać dowolnego faceta - czy to żonatego czy to młodego czy kasiastego, by go rzucić po czasie dla innego. To jest super.

Gość jastin 1976
GRATULACJE autorko !!! ja byłam w zwiazku 7 lat ...chorym zwiazku ...i nie potrafie wyjsc z tego... brakuje mi kogos bliskiego pragne dzieci a tu zwiazek patologia :( probuje od tygodnia sie od niego odciac ale to takie trudne .... :(

Gość jastin 1976
bardzo TRUDNE... wrecz chore ...spogladam na telefon moze zadzwoni a jak dzwoni to w myslach licze ze to ON :( ide w czwartek do psychologa...nie daje rady ..bol jest okrutny i nigdy nie myslalam ze wszystko sie miedzy nami skonczy... najlepsze jest to ze wiem ze ten zwiazek był do DU****Y .... najgorszy jest strach przed samotnoscia ....

Gość haaaaaaaaaahaaaaaa
jastim a ile masz lat? 36 ? masz dzieci?

Gość jastin 1976
tak mam 36 lat... dzieci brak :( .... i ochoty do zycia rowniez brak :(

Autorko, jaka z ciebie singielka skoro jeszcze nadal mieszkasz z facetem? :) Z tego wniosek, że jesteś jeszcze bardzo świeżą singielką, jeżeli on nie zdążył się jeszcze wyprowadzić. Trafiłaś na nieodpowiednich facetów i wypowiadasz się teraz nie jak szczęśliwa singielka tylko jak kobieta po nieudanych związkach. Trafiłsz jeszcze na takiego, z którym będzie ci się super mieszkało, będziecie lubili spędzać czas wolny w ten sam sposób i który nie będzie cię ograniczał. A póki co ciesz się stanem obecnym bo, żeby być z kimś, trzeba najpierw polubić bycie samemu.

Gość do jastin 1976
nie przejmuj sie. Ja rocznik 1075 i mam tak samo i zyje. Co ma byc to bedzie i nauczylam sie jednego w zyciu : nie warto plakac ani jednej lzy z powodu jakiegos faceta !!

Gość do jastin 1976
rocznik 1975 mialo byc :D

Gość jastin 1976
Dzieki za pocieszenie ;) masz racje tylko przychodzi taki moment w zyciu gdzie człowiek potrzebuje stabilizacji a zamiast tego budzi sie z reką w nocniku :( okazuje sie ze te 7 lat kompletnie nic nie znaczyło i były strata czasu ... zegar tyka ..niestety ... a bez dzieci co to za zycie ... :(

Gość nie chcesz stałego związku
tylko wolisz się spokojnie puszczać bez zobowiązań

Gość Autorka wybierała złych
facetów a winę zamiast zwalić na siebie i swój zły wybór zwala na innych

Gość do jastin 1976
oj przestan jastin rozpaczac. bez dzieci mozna zyc. Ci ma byc to bedzie, nie wiesz co jest ci pisane. moze jutro spotkasz tego jednego jedynego a dzieci mozesz jeszcze rodzic i rodzic.

Też tak samo myslę jak autorka i żadne "gacie"nie daja tego,co się ma samej.Swiety spokój!Brak ujrzenia fochów starych pryków:D bezcenne!

Gość fochy to akurat baby stroją
i tylko wymajają i wymagają a nic nie dają w zamian po za seksem

I tu się mylisz!:D baby też,ale i chłopy także i owszem.I to z po3-przytupem!:D olać ich. oczywiscie chciałby niejeden nie tylko sex,ale i podstawianie obiadków,pranie,dogadzanie,pewnie jeszcze prezenty!

Gość nie mogeeeeeeeeeeeee
Halle Barry urodzila w wieku 42 lat i sie nie przejmuje. inne aktorki rodza w wieku 45 i gitara. jastin przestan rozpaczywac.

Gość jastin 1976
NIby tak ...ale łatwo sie mowi jak sie nie jest w tej sytuacji i zawsze komuś łatwiej jest doradzać .... a w wieku 45 nie chce mieć dziecka juz wstaje zmeczona a co dopiero w wieku 45 lat :O aczkolwiek nie mam co narzekac bo mam fajne zycie brakuje mi tylko NORMALNEGO meza i dzieci .... ;) miłego dnia!!!

Gość nie mogeeeeeeeeeeeee
jastin nie prawda, jestem w tej samej sytuacji :-) i mam 37 lat. i nie narzekam. rozpaczajac nic nie zmienisz. lepiej jest myslec pozytywnie i co ma byc to bedzie, jeszcze bedziesz miec normalnego meza i dzieci :-)

Gość jastin 1976
to miło :) przynjmniej jedna osoba mnie rozumie ... bo Ci ktozy sa w zwiazkach lub duzo młodszym rocznikiem nigdy tego nie zrozumią ... pozdrawiam Cie!

Gość jastin 1976
miało być PRZYNAJMNIEJ i KTÓRZY ;) sorry :)

Gość 5675678
"Ja jestem singielką, i to jest OK. Mogę iść z kim chcę, gdzie chcę i kiedy chcę. Mogę robić to co mi się podoba i nikt mi nic nie powie. Mogę zerwać dowolnego faceta - czy to żonatego " uważajcie mężatki singielki to dziwki co rozbijają rodziny

Gość JATOJA XX
nikt mnie nie chce, a mogłam wtedy was posłuchać, jaka ja głupia byłam, szkoda że nie da się cofnąć czasu

Gość deamonmaka7777
a ja ci powiem, ze mam faceta i zaluje ze go mam. bylam najszczesliwsza osoba na swiecie jak bylam sama.

Gość jastin1976
deamonmaka7777 to powiedz mi czemu tego nie zmienisz .... aby byc samej to nie problem ;) ale znalezc kogos normalnego to juz graniczy z cudem ;) :D