Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana-

Czy On mnie zdradził??

Polecane posty

Gość załamana-

Bardzoe proszę o pomoc!! Jestem z chłopakiem bardzo długo. Ostatnio jednak zauważyłam, że dziwnie się zachowuje: odwołuje spotkania, ściemnia na kazdy temat. Coś mnie tknęło (wiem, że nie powinnam tego robić) ale weszłam na jego poczte. Okazało się, że ma tam pełno zdjęć innych lasek, poznanych chyba na czacie. Oczywiście wszystkiego się wyparł. Ale ostatnio odkryłam zdjęcia jego koleżanki z pracy i po prostu się załamałam:-(( Nie wiem co robić?? Nie powiedziałam Mu, że wiem o tych zdjęciach. Zapytałam tylko o tą dziewczynę to powiedział, że w ogóle jej nie zna. Wiem, że mnie okłamuje ale jak to rozwiązać. Proszę o rade, bo naprawde nie wiem co robić???

Gość grzejniczek
najgorsze co to okzazywanie zazdrosci w takiej sytuacji, nie pokazuj mu ze czuejsz sie niepewnie. A skoro ma jakies foty dziewczyn to moze cos mu w waszt\ym zwiazki nie pasuje , moze nuda, moze rutyna, moze po prostu chłop jest do bani. Zastanów sie.

Gość załamana-
Właśnie z mojej strony na pewno nie spotkała Go ani rutyna, ani nuda, co najwyżej ja mogę narzekać na Niego, ciągle by siedział w domu, zawsze zmęczony, nic nowego nie wymyśla. To ja się staram o wszystko i to ja powinnam Go zdradzić, bo ja mam więcej powodów do narzekań a nie On. I co z tym zrobić?? Czy ma ktoś pomysł??

Gość grzejniczek
znam takich leni, mój były czy obecny, sama juz nie wiem, tez jest taki, len patentowany, to juz taki typ, takie usposobienie, kopa w tyłek musi dostac zeby ruszyc tyłek- za bardzo sie starasz!! niech zobaczy ze to ze jestes z nim wcale nie jest takie pewne jak mus ie wydawało

Gość grzejniczek
i to nie musza byc oznaki zdrady, wielu jest facetów którzy lubia tylko sobie marzyc, ale nie zrobia tego bo sa np leniwi jak twój

Gość załamana-
Ale to nie takie proste... Wiem jestem głupia bo kocham takiego dupka ale jesteśmy już razem tyle lat, że ja chyba nie potrafie już żyć bez niego. nie chcę innego faceta:-((

Gość highheel
Laski sa jednak glupie. Wiedza, ze facet je zdradza, a nie odejda bo boja sie byc same:O

Gość grzejniczek
alez doskonale cie rozumiem, my babeczki mamy to do siebie ze czasem nie myslimy racjonalnie, racjonalnosc przychodzi z czasem, kiedy zaczynamy miec szczerze dosyc niefajnej sytuacji, do racjonalnosci sie dojrzewa w miare trwania owej sytuacji

Gość załamana-
Właśnie chyba za bardzo się dla Niego staram. To ja Go ciągle przepraszam za coś, proszę o coś itp. A On?? Ma to gdzieś. A co jeśli to nie tylko marzenia ale coś więcej. Oni pracują razem. Może w pracy coś się dzieje a po pracy na dodatek pikantne zdjęcia. Mam to zostawić?? Tak mnie korci, żeby Mu o tym powiedzieć, że wiem o tych zdjęciach, wtedy na pewno by się nie wyparł i byłby już definitywny koniec!!

Gość załamana-
Ale ja nie wiem na 100% że mnie zdradza tylko się domyślam i zastanawiam jak to sprawdzić??

Gość grzejniczek
więc mu powiedz o tych zdjeciach, miałam podobna sytuacje do ciebie, więc wiem ze lepiej prosto z mostu takiego wygarnąć to. Bedzie sie rzucał zapewne ze z butami w jego prywatnosc, ale cóż. Nie ten to inny, bo przeciez nie chcesz byc z takim co to woli patrzec na inne, albo też na inne,

Gość grzejniczek
nie sprawdzisz tego, moze byc i tak. Musisz wyczuc i przestac kierowac sie uczuciem do niego. a jak w łózku? bez zmian?

Gość załamana-
Właśnie w łóżku jest tak sobie. Jak dawniej On "musiał się mnie prosić" to teraz jest odwrotnie, tzn. jak ja nie zaczne to On też nie. Dziwnie, bo jeszcze jakiś miesiąc temu nie było z tym problemów. On twierdzi, że nie ma ochoty kochać się za każdym razem jak się spotkamy, a widzimy się 3-4 razy w tygodniu, przewaznie na noc. Musi być coś nie tak:-(

Gość highheel
Powiedz mu o zdjeciach??:D Przecie na bank sie wyprze..Faceci sa jak polityce- beda isc w zaparte nawet jak sie ich przylapie na innej babie:O

Gość załamana-
No też tak uważam,ale gdybym przy nim otworzyła ą pocztę i powiedziała, że o wszystkim wiem to już by się nie wyparł no bo jak?? Więc co mam z tym zrobić??? Dobrze zostwię Go ale niech wie z jakiego powodu i że ja o wszystkim wiedziałam jak mnie oszukiwał. Zobaczymy czy trafi na taką jak ja...

Gość grzejniczek
"No też tak uważam,ale gdybym przy nim otworzyła ą pocztę i powiedziała, że o wszystkim wiem to już by się nie wyparł no bo jak?? " jak? mój sie wyparł pomimio podanych na tacy dowodów, zapamietaj ze oni tak robią

Gość załamana-
No to co ja mam zrobić?? Tak to zostawić?? Ja się będę nad tym ciągle zastanawiać, a On się będzie świetnie bawił?? Mam już tego dość:-(( Jak mam to zakończyć??????

oczywiście, że zostawić :O dziewczyny, dlaczego Wy tolerujecie takie zachowanie? Facet ewidentnie nie jest fair wobec Ciebie, oszukuje Cię a Ty zastanawiasz się co robić? Po co Ci ktoś taki?

Gość załamana-
Właśnie nie wiem, ale nie umiem tego tak po prostu zakończyć wytłumaczyć sobie i zacząć żyć bez niego, bo odkąd pamietam jest tylko ON. Mamy wspólnych znajomych, mieszkamy blisko siebie i tyle lat jesteśmy razem dlatego to jest takie trudne, choć sama wiem, że powinnam to zakończyć, bo czuje, że nie jestem szczęśliwa:-((

i wolisz być z kimś, kto Cię zdradza, oszukuje, niż znaleźć kogoś normalnego z kim byłabyś szczęśliwa? Daj sobie szansę na znalezienie kogoś wartościowego...

Gość lisicaaa
to pewnei koleżanka... a co ty myslałaś? neich sie chłopak z nią zabawi, pewnie ma wiekszy biust niż ty. zaprzyjaźnijcie sie i bedzie wszystko po staremu :)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dziwisz sie... ? piszesz ze to ty powinnas go zdradzic... majac taka kobite dobrze robi ze szuka innej

Gość załamana-
No z tym biustem to akurat nie trafiłaś, a zaprzyjaźnić się z nią nie mam najmniejszego zamiaru!! A napisałam, że to ja powinnam Go zdradzić z tego względu, że to On daje mi o wiele więcej powodów do tego niż ja Jemu, ale zauważ, że ja tego nie zrobiłam i nigdy bym tego nie zrobiła a On właśnie tego nie wiem... Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, no chyba tylko to, że miał za dobrzeze mną!!!