Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona tym badziewiem

Mam juz dosc grypy zoladkowej. Kiedy bede mogla jesc normalnie.

Polecane posty

Zarazila mnie kolezanka, lazila z ta grypa na uczelnia i teraz pol grupy sie meczy. :O Zachorowal w tydzien temu w sobote. Ledwo co lazilam, rzygalam dalej niz widzialam i nie mialam na nic sily. Caly tydzien dieta i od tej soboty znowu bolal mnie brzuch, mdlilo mnie, itp. Dzis rano znowu sraczka i rzyganie :O Juz nie mam sily, ile mozna sie meczyc. Mam wrazenie, ze chyba jeszczez miesiac bede jadla same suche bulki. Jak tak dalej pojdzie to padne z wychudzenia...

meczył sie ktos tak dlugo? zaraz chyba umre

Gość taka tamjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a u lekarza bylaś?? duzo pij, zeby sie nie odwodnić

Gość przechodziłam to
coca colę pij. Mnie trzymało 2 tygodnie, nie wygladałam już jak człowiek. Sińce pod oczami, blada i bez sił, ciągle leżałam. Schudłam 6 kg. Po 5 dniach myślałam, że już ok, ale kiedy tylko cos trafiło do mego żołądla zaczynało się na nowo. Przejdzie na pewno, potrzeba czasu. Ja u lekarza nie byłam, bo jak byłam kiedyś też z ta grypą to lekarka powiedziała mi, że się z nią nie przychodzi, bo się tylko zaraża innych a pełno leków o dobrym działaniu jest w aptekach. Z tą chorobą nie ma żartów, mój 2letni synek w tamtym roku leżał na to tydzień w szpitalu.

Gość kamar85
smecte pij

dzieki za wpisy, dopiero teraz usiadlam przed kompem, bo wczesniej nie mialm sily i spalam. Nie pylam u lekarza, bo kiedys znajomej tez lekarz powiedzial, ze grype zolodkowa trzeba przejsc w "naturalny" sposob, bo nie ma na to konkretnego lekarstwa a tylko innych sie zaraza :O A z ta smecta to ja juz nie wiem, bo jedni mowia zeby pic a drudzy, zeby nie pic, bo tylko zatrzymuje tego wirusa w organizmie... --->przechodziłam to ----> u mnie wyglada tak jak u Ciebie, zaczynam wygladac jakbym byla powaznie chora, blada, slaba, itp. I jak niektore rzeczy (czyt. wiekszosc tego co je normalny czlowiek) trafia do zoladka to zaczyna sie jazda. Mialam ochote dzis na Cappy truskawkowy i calego wyrzygalam. Blee, juz mam dosc.

no wlasnie, a dzieci to w ogole maja przerabane prze ta grype. Taki maly organizm szybciej sie odpowiadnia i pozniej dzieciaki w szpitalu ladują :(