Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smucieńkaaa

Czy tak trudno powiedzieć..........

Polecane posty

Gość marok
jestem staroswiecki wiec uwazam ze milosc nalezy do kobiet a lozko mezczyzn . DLatego wole jak kobieta mi powtarza kocham , a ja powtarzam chodzmy do lozka .

Gość ja od mojego tez nigdy
ja caly czas mowie o pierwszym razie ;) A nie o powtarzaniu ;)

Gość marok
i to jest szczere . DZiwne by było odwrotnie . CZyli ja mowie kocham ciagle , a ona mi proponuje lozko . To byloby nieszczere. To mezczyzni bardziej potrzebuja seksu i dlatego oni zazciagaja kobiety do lozka i to kobiety bardziej potrzebuja milosci dlatego to one ciagle mowia kocham . MEzczyzna nie ma potrzeby mowic kocham , bo nigdy nie bedzie kochal tak jak kobieta

a to nie jest myslenie schematyczne i tworzenie teorii, tak? :D Tobie dobrze tak, a mi inaczej ;) Nie ma sensu sie nawzajem przekonywac ;)

Gość marok
dlatego ja nigdy nie powiem pierwszy kocham , bo milosc to sprawa kobieca i to jej zadanie mi powtarzac kocham . Bylbym niemeski mowiac jest w kolko kocham . Tak samo ona nie bylaby kobieca zaciagajac mnie do lozka , bo to akurat nalezy do mezczyzn i to oni powinni incjowac zblizenie prawie zawsze ,a nie kobiety. tak samo to kobiety mowia kocham , a nie mezczyzni , bo u faceta byloby to wymuszone . Mezczyzni mysla tylko o lozku .Wiec zalosne byloby stwierdzenie : facet mowi do kobiety kocham cie , a mysli mozemy juz isc do lozka nalezybyc szczerym i mowic to co sie mysli bez tego kocham cie . Poprawna wersja wiec brzmi : CZesc Zonko . Mozemy juz isc do lozka.

Gość marok
nie mam zamiaru cie przekonywac , ale twoj facet nie mowi kocham , bo nie mysli o milosci tylko o lozku Ty natomiast tlumisz w sobie to o czym myslisz .Chcialabys mu powiedziec kocham , ale liczysz ze on to zrobi pierwszy . Troche to dzwne

Dla Ciebie dziwne ;) Dla mnie nie ;) Poza tym za pierwszym razem moze i zaciagnal mnie do lozka. Ale teraz sie wymieniamy :P Co tu duzo gadac... mamy inne punkty widzenia :P

Gość marok
pamietaj facet nie mowi ci kocham , bo nie mysli o milosci tyle co ty a ty nie zaciagasz go do lozka pierwsza , nie dlatego ze jestes kobieta , ale dlatego ze mniej o tym myslisz i dlatego ci nie przystoi . TAk samo facetowi nie przystoi mowic w kolko kocham , bo bylby uznany za ciote.

Gość marok
ty sadzisz ze on bedzie ci powtarzal kochal , a on nawet o tym nie mysli . Mezczyzni sa soba , a kobiety graja na podchody w zwiazku. JAk twoj facet poczuje ze kocha to ci to powie , a ze ty juz sie zakochalas , bo jestes kobieta i wiadomo ze one sie szybciej zakochuja to dlaczego w sobie to tlumisz? Juz powinnas mu powiedziec kocham gdy to poczulas .

Gość dziwne teorie