Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smucieńkaaa

Czy tak trudno powiedzieć..........

Polecane posty

Gość smucieńkaaa

że sie kocha druga osobę?? Jestem ze swoim chlopakiem od ponad roku. Układa nam się bardzo dobrze. Wiem ze czyny znacza wiecej niz slowa i poprzez czyny czuje ,ze on mnie kocha. Wczoraj z nim o tym rozmawialam i powiedzial mi ze on jeszcze nikomu nigdy nie powiedzial ze kocha i nie zrobi tego. Po prsotu taki jest i juz. Ja powiedzialam mu,ze przeciez nie musi chodzic i gadac dzien w dzien ze kocha,asle gdyby przynajmniej raz na ruski rok to powiedzial tez byloby inaczej. Okazuje mi wiele czulosci ale nie jestem wrozka...i chcialabym wiedziec czy zasluguje na to by powiedzial mi ze mnie kocha Czy ja przesadzam?

Gość pamiętaj tylko że
żebranie o takie słowa to pierwszy krok ku końcowi związku

Gość marok
moze jest z toba tylko dla twojego otworu ?

Nie przesadzasz,dziwny jakiś.Posiedz troche na kafe...tutaj słowo Kocham jest tak samo używane jak papier toaletowy.Nieznany nick meski wypisuje to słowo kobiecie której nie zna.Twój facet oszczedza to słowo ,bo może jest jeszcze niepewny miłości?Dziwny naprawde:OZaproś go na kafe,tutaj nauczy sie go pisać i mówić byle komu.:)Pozdro....

Gość ja od mojego tez nigdy
nie uslyszalam, a mamy podobny staz ;) Ja tez nie mowie. Chociaz jakbym to uslyszala to napewno nie mialabym problemu z powiedzeniem tego samego ;) I sie wciaz musze hamowac by tego nie zrobic ;) Slowa nie sa najwazniejsze ;)

Gość Ju...............
To dobrze, że nie nadużywa tego słowa. Mógłby przeciez od samego poczatku co chwile powtarzać Ci, że Cię kocha - np. dla korzyści postaci darmowego sexu.:P Daj mu czas - będzie gotowy, to powie.:)

Gość smucieńkaaa
dzieki za wypowiedzi..ja wlasnie nie chce wymuszac absolutnie..mowie ,ze poprzez czyny czuje ze tak wlasnie jest, ale przez to ,ze nawet raz nie chce mi tego powiedziec zaczynam sie zastanawiac czy tak wlasciwie jest:/ i mam wątpliwosci..temat zakonczylam i wiecej do niego wracac nie bede...on co jakis czas wspomina mi o slubie i tak dlaej..ma dalekosiężne plany...znowu denerwuje sie na mnie , ze ja za daleko nie wybiegam w przyszlosc. Ja jestem ostrozna, ja go kocham ale pierwsza tego tez nie powiem...

A nie lepiej przeczekać całą hormonalno-emocjonalną burzę (co to jest rok czasu) i powiedzieć to z \"czystym sumieniem\", \"na trzeźwo\" :D? Ciesz się, że facet jest oszczędny w słowach.

tez pierwsza nie powiem ;) Nie powiem czasem tego brakuje, bo u mnie w domu zawsze sie czesto mowilo "kocham" ;) Ale z drugiej strony wole zeby nie mowil, a kochal niz na odwrot ;) Jedno wiem na pewno! Jak to kiedys uslysze to chyba mi serce z radosci z piersi wyskoczy :D Zawal murowany :P

Gość marok
ja go kocham ale pierwsza tego tez nie powiem... super .. wiedocznie nie jestescie na siebie zbyt otwarci . To zle

to nie otwartosc... To staroswieckosc ;)

Gość marok
wolalbym zeby laska mi sie rzucala na szyje jesli to czuje , a nie ukrywala to co aktualnie ma na mysli . TAk samo jesli jej cos nie pasuje , to niech nie owija w bawelne .

Gość marok
natomiast za takie podchody to raczejbym podziekowal . LEpiej nie miec kobiety niz zyc razem , ale jakby osobno.

Gość smucieńkaaa
kiedys powiedzialam kocham, ale niesety nie zostalo to odwzajemnione:( dlatego nie chce powtorki z rozrywki.... Macie racje...poczekam z tym,ale jak wczesniej ktos mówil gdy to uslysze to bede najszczesliwsza kobieta na świecie gdyz bede miala pewnosc, ze powiedzial to sam bo chcial i ze tak jest naprawde.

Gość smucieńkaaa
marok---> w moim zwiazku zadne gesty ani uczucia nie sa hamowane...jesli cos nie pasuje od razu sprawe omawiamy i probujemy rozwiazac..jesli chce go pocalowac to robie to... sprawa tyczy sie tylko slowa kocham..niczego wiecej

Gość marok
lol . Wspolczuje .

nie wiem o jakich podchodach mowa ;) Potrafie byc szczera az do bolu. Po prostu uwazam, ze pewne rzeczy naleza do mezczyzny. Nigdy nie bylam za rownouprawnieniem ;)

bo wie ;) chyba lepiej niz Ty ;)

Gość marok
do mezczyzny nalezą oswiadczyny , ale o tym kocham to pierwsze słysze.

oswiadczyny to prawie to samo co pierwsze "kocham" ;)

Gość marok
sadzilem ze to kobiety pierwsze mowia kocham, bo to czuja , a mezczyzni jako pierwsi zapraszaja do lozka , bo mysla tylko o tym. W spoleczenstwie przyjelo sie ze mezczyzni mysla tylko o łózku , a kobiety tylko o miłosci .

Gość Ja powiedziałam to słow
po 5 latach związku... jak byłam pewna... ...jego i siebie... ...poprzednio zostałam zraniona przez osobę która nadużywała KOCHAM... ...pół roku później... ...ten, któremu to powiedziałam... zdradził mnie i zostawił ... już NIGDY nikomu tego nie powiedziałam i nie powiem ...ale to nie znaczy, że nie kocham... patrz na czyny

Gość marok
jak mozna caly czas wyznawac milosc skoro mysli sie o lozku ? Podobnie jest z kobietami one mniej mysla o tych sprawach wiec to mzezczyzna propounuje lozko , bo mu bardziej zalezy. TAk samo jest z miloscia . Mezczyzni sa mniej uczuciowi i to kobieta podczas szczytowania mowi kocham cie , a nie mezczyzna . Milosc to sprawa kobiet i dlatego uwazam ze to one powinny mowic pierwsze kocham Lozko i podrywanie to sprawa mezczyzn

do lozka tez mnie pierwszy "zaprosil" ;) Jesli jemu nie przeszkadza to nie widze powodu by wieszac na mnie psy ;) i nie przeszkadza mi to, ze tego nie slysze ;)

Gość smucieńkaaa
nie rozumiem pewenych rzeczy...ok jesli chodzi o to kocham to moze faktycznie on chce sie upewnic, moze zalozyl sobie ze powie to tylko tej jedynej no nie wiem...w kazdym badz razie poczekam ale....... np czesto slysze od niego, ze nie ujmuje go w dalekiej przyszlosci itd..on czesto wspomina o wspolnym mieszkaniu o slubie etc...jakas przyszlosc juz tam sobie planuje ze mna, czesto mowi do mnie żonko ja z kolei jestem ostrozna ,ale kiedy juz staram sie jakos nawiazac do przyszlosci i zaczynam zdanie... gdy juz bede Twoja zonka......to slysze ,ale nie jestes...no k*** mac i badz czlowieku mądry. Przeciez wiem ze nie jestem ale wkurza mnie takie postepowanie a potem sie burzy ze nic tam nie wyprzedzam w przyszlosc:/

nie chce tego slyszec podczas szczytowania :P Rownie milo by bylo podczas robienia sniadania ;) w praktyce wychodzi bardzo dobrze :P

Gość marok
gdybym ja musial mowic pierwszy kocham ( a wiadomo ze milosc dla mezczyzn nie jest tak wazna ) to byloby tak samo jakby kobieta proponowała mi lozko.To jest jakas sprzecznosc MEzczyznom zalezy bardziej na lozku i dlatego to oni a nie kobiety je proponuja tak samo jest z miloscią . KObietom zalezy bardziej na milosci dlatego to one a nie mezczyzni powtarzaja słowo kocham Nie rozumiem wiec dlaczego mezczyzna ma mowic pierwszy kobcham skoro nie zakochuje sie tak szybko jak jego partnerka ..

Gość smucieńkaaa
ciezko mi powiedziec ze bede mieszkala w jego miescie itd...on mieszka daleko ode mnie ciezko mi powiedziec co bede robic po studiach..jeszcze mam troszke czasu i naprawde nie wiem...moge planowac wakacje ale nie to co bede robila za 2 lata bo wtedy moge juz nie zyc:/