Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicniewiedzaca

wysyła sprzeczne sygnały

Polecane posty

Gość nicniewiedzaca

Jestem z facetem 2 miesiące, wcześniej trochę się już znaliśmy. Na początku spotykaliśmy się prawie codziennie jak nie to dzwonił albo pisał smsy. Od jakieś 2 tygodni kontakt z jego strony zasłabnął... Jak sie nie widzimy nie odzywa się w ogole, nawet "zapomina" [jak mi wytłumaczył] odpisać mi na smsa, siedzi w domu, śpi i nawet nie zadzwoni :/ Nie odzywa się 2 dni z rzędu aż ja miękne i pod wieczór dzwonie a ten jakdyby nigdy nic rozmwia ze mną. Już bym pomyślała że ma mnie w tyłku i odeszła ale... Ale tylko gdy się znowu spotkamy to przynosi mi kwiatki, jest słodki, mówi piękne rzeczy,ja wymiękam zaczynam myśleć : mu zależy!! no i znwou idzie i przestaję się odzywać... No i nie ma już ochoty się tak często widywać, z widywania sie 5 razy w tygodniu widujemy sie 2 razy .... :o Hmm czy to normalna kolej rzcezy że już do mnie przywykł i nie ma potrzeby takiego dzwnienia ani nie obchodzi go co ze mną jak sie nie widzimy czy po prostu juz mu mniej zależy? No ale dlaczego wiec jest taki czuły jak sie widzimy :(

Gość facet na 102
facet wie, że sama do niego przylecisz i będziesz na jego zawołanie to wykorzystuje to i tyle zacznij szanować siebie to i on zacznie zabiegać jak będziesz latawicą (będziesz latać za nim) to nie licz, że będziesz ciekawym kąskiem dla faceta

Gość nicniewiedzaca
staram się za nim nie latać... ale wychodziłam z założenia że jeżeli się jest razem to mam parwo wiedzieć co z nim jest jak się tak nie odzywa...no ale za którymś razem to już boli że ja wychodzę z inicjatywą. Ok postaram się być chłodna, tzn dobry humor mieć, ale zero lepienie się do niego...może poskutkuje... a jak sie kolejny raz nie bedzie odzywał 3 dni z rzędu to juz nie poleca jak na skrzydełkach na spotkanie z nim...chyba dobry pomysł... jak nie poskutkuje to był gówno wart ten facet :P ale i tak boli :(

Gość agiie jest chora
oj boli ale tak trzeba..