Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Capppi

małzenstwo bez orgazmu

Polecane posty

Gość don- na
ja rowniez dziekuje...:) patrze na to troche z perspektywy przezytych juz lat ..i coz, czy mam sie tlumaczyc , ze moj maz nie byl pierwszym i jedynym kochankiem??? bylabym hipokrytka!! jestem z mezem tyle lat, bo byl pierwszym mezczyzna , ktory nauczyl mnie co to orgazm...:):)

Gość capppi
I przezywajcie jak najwiecej pieknych chwil!!! :)

Gość nan-nan
Dzięki za wasze uwagi. Jednak... to te same jakie ja, w wewnętrznych dyskusjach, powtarzam sama sobie. A dobrego rozwiązania i tak nie będzie ;D. A kiedyś, dużo czytając np poradników myślałam sobie że to takie proste wyjść z impasu - jeśli lubi się seks i partner go lubi, jeśli chcemy sobie sprawiać przyjemność - w razie problemów zmiana atmosfery, wyjazd, bielizna, świece, kapiel, inne takie bzdety... Może ja już najlepszy czas mam za sobą, gdy mogłam się uczyć, poznawać siebie w kontakcie z mężczyzną. Może teraz powinnam spijać co najlepsze a jeśli tego nie poznałam, to już tego nie ma. (Mam 31 lat.)

Gość don- na
:) i wszystkim tego zycze...za krotko zyjemy, zeby przeslizgiwac sie po zyciu bez emocji, bez szczescia , bez satysfakcji...

Gość nan-nan
Capppi, ja pasuję. A ty? Podejmujesz to ryzyko? Kończysz małżeństwo?

Gość nan-nan
"i wszystkim tego zycze...za krotko zyjemy, zeby przeslizgiwac sie po zyciu bez emocji, bez szczescia , bez satysfakcji..." Od strony zwycięzcy wydaje się to proste. Od strony kogoś kto nie widzi wyjścia, są to słowa piękne ale bez praktycznego zastosowania.

Gość capppi
Mysle nan-nan ze jednak skonczę. Pomimo tego ze sie boje,ze rodzina mnie potepi,ze wszyscy prosci ludzie uznaja ze ysle pizda....ale mnie juz nic nie cieszy.anie pieniadze,ani mieszkanie,ani samochody. chce tylko zwiazku z facetem z ktorym przezyje wspaniale chwile.chce dawac i brac. jestem namietna kobietą. i nie wstydze sie w tym pruderyjnym kraju powiedziec-tak!kobieta tez ma prawo zadac orgazmu!:)

Gość capppi
I dziekuje Bogu,ze nie mam dieci. Gdybym je miala pewnie powielilabym los matki polki,ktora sie poswiecila .....

Gość don- na
nan....przeciez ja tez kiedys mialam 20-kilka lat!! itez mi sie wydawalo, ze nic przede mna nie ma..jakies kulawe uczucia inwestowane w typa , ktory tego nie docenil...kazda z nas przechodzi przez takie same stany...uwierz w siebie!!! jestes niepowtarzalna jednostka, kobieta z krwi i kosci, i nie tkwij w czyms , co nie przyniesie Ci satysfakcji..po latach bedziesz zalowac..a nie daj Boze..moze sie zdarzyc, ze ten obecny cie zostawi...

Gość nan-nan
Nie znam twojej sytuacji, Capppi, ale czuję po chłodzie w sposobie pisania o mężu, że nie widzisz już w nim innych wartości, za to jesteś bardzo do przodu z decyzjami. Tym lepiej bo mniej czasu stracisz a i może oszczędzisz mężowi swojej pogardy. Trzymaj się. Mam nadzieję że topik wzmocnił cię w postanowieniach i że wkrótce będziesz się cieszyć że zły okres w życiu ustąpił lepszemu.

Gość capppi
Masz zatem zywy przyklad,ze milosc bez udanej sfery fizycznosci przeradza sie co najwyzej w kolezenstwo.nie ma juz pasji,narasta zas zlosc i flustracja. poza tym oszukujac siebie oszukuje i jego...i takze jemu zabieram czas.mam tego swiadomosc i musze byc uczciwa.jestem MU to winna.

Gość don- na
cappi...bardzo dojrzale powiedziane....juz chyba wiesz , co robic??? wszystkiego dobrego zycze!!! powodzenia.

Gość CaveMan
Ch..j mnie to interesuje .